DENIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DENIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 503.902.726

Publication

19/02/2013
ÿþ~ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koaphande

te Leuven, de 0 7 FEB. 2013 DE GRÎFFIER.

Griffie

Voor- 111

behoud( *13029879*

aan he'

Belgise

Staatsbh





Ondernemingsnr : ©SC>;. " ~r~E

Benaming (voluit) : DENIS

(verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetels 3390 Tielt-Winge, Heuvelstraat 257

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor meester Eric Talion, geassocieerde notaris in de besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Talion, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12, op zes februari tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat :

1.De heer VAN CALSTER, Denis Maurice, gepensioneerde, geboren te Begijnendijk op twaalf maart negentienhonderd tweeënveertig, nationaal nummer 42.03.12 315-34, echtgenoot van mevrouw De Blick Huguet Maria L., geboren te Houwaart op vierentwintig september negentienhonderd vijfenveertig, nationaal nummer 45.09.24 174-17, wonende te 3390 Tielt-Winge, Heuvelstraat 257.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, aan welke huwelijksvoorwaarden hij verklaart geen wijzigingen te hebben gebracht.

2.De heer VAN CALSTER, Wim Jozef Theo, arbeider, geboren te Aarschot op vijftien januari negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65.01.15 331-09, wonende te 3560 Lummen, Nieuwstraat 82

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam "DENIS" met maatschappelijke zetel te 3390 Tielt-Winge, Heuvelstraat 257 en waarvan het geplaatste kapitaal driehonderd dertigduizend euro bedraagt.

Het is vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven en volstort door de oprichters als volgt:

- ten belope van tweehonderd twintigduizend euro door de heer Van Caleter Denis op tachtig aandelen.

- ten belope van honderdentienduizend euro door de heer Van Caleter Wim op

veertig aandelen.

STATUTEN

Artikel EEN - NAAM

De vennootschap is vennootschap onder firma. Haar Artikel TWEE Di7UR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemend vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van. de algemene

opgericht naam luidt onder "DENIS". de rechtsvorm van een

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Neam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, betziy van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

vergadering, die beraadslaagt zoals is voorgeschreven voor een

statutenwijziging.

Artikel DRIE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3390 Tielt-Winge, Heuvelstraat

257.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel VIER - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een patrimonium waar te nemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen waartoe onroerende goederen aanleiding kunnen geven; deze opsomming is niet beperkend;

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden;

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming kunnen worden uitgegeven;

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan en toestaan, zich voor derde borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

Het leveren van diverse diensten aan bedrijven en personen;

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Onder meer volgende activiteiten hierna opgesomd:

Handel in eigen onroerend goed

Handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond

Verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname) Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen

Verhuur en exploitatie van sociale woningen

Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

Verhuur en exploitatie van terreinen

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

Financiële transakties

Deze lijst is aanwijzend en niet beperkend.

Artikel VIJF - KAPITAAL

De heer Van Calster Denis Maurice, wonende te 3392 Tielt-Winge, Heuvelstraat 257 brengt in de vennootschap een som ter grootte van tweehonderd twintigduizend euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

De heer Van Calster Wim Jozef, wonende te 3560 Lummen, Nieuwstraat 82 brengt in de vennootschap een som ter grootte van honderdentienduizend euro in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van DRIEHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (e 330.000,00).

Artikel zes

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel ZEV1'N - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers

Voorbehouden " aan het OiTgisch Staatsblad

rt

~

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan hét eréisá t een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Staatsblad Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Artikel ACHT

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijk zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels-of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel NEGEN - ALGEMENE VERGADERING

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroeping aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de derde dinsdag van de maand juni om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstkomende werkdag.

Artikel TIEN

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de port afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Van Calster Denis, voornoemd of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel ELF - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel TWAALF

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel DERTIEN

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Artikel VEEETIEN

Bij ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan naar keuze, en bepaalt hun macht en hun bezoldiging. Bij gebreke aan aanstelling van vereffenaars, zal de vereffening gebeuren door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s).

Artikel VIJFTIEN

Voor al wat in deze statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar het



Voor-

behouden aán het e gist

Staatsblad

fh

.

Luik B - vervolg

wetboek van vennootschappen, in voege op het moment van de toepassing. TITEL III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

IDe vennootschap zal in toepassing van artikel 2 van het wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Van Calster Denis, hier aanwezig, die aanvaardt en die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die de uitoefening van zijn functie zou beletten.

De zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien. Opvolgend zaakvoerder

Bij beëindiging van het ambt van de zaakvoerder, om welke reden ook, zal hij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door: Van Calster Wim, heden benoemd tot opvolgde zaakvoerder, die hier verklaart de opdracht te aanvaarden. Ingeval van belet van de zaakvoeder op te treden om welke reden ook krijgt de heer Van Calster Wim bij deze machtiging om bij die gelegenheden op te treden als plaatsvervangend zaakvoerder ook als op dat moment de heer Van Calster Denis zijn ambt nog niet beëindigd heeft.

ADMINISTATIEVE FORMALITEITEN-VOLMACHT

De heer Van Calster Denis, hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) verklaart het boekhoudkantoor EATC&Partners bvba, te 3390 tielt-Winge, Kruisstraat 3 bus 1, bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren inde "Kruispuntbank van Ondernemingen"

(aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel

vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de 'toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Eric Talion

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

Coordonnées
DENIS

Adresse
HEUVELSTRAAT 257 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande