DEPOORTER HERMAN

Société en commandite simple


Dénomination : DEPOORTER HERMAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 871.777.107

Publication

22/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0871.777.107

Benaming

(voluit) : DEPOORTER HERMAN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1740 TERNAT, TERL1NDENGAARD 4

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING

Uit proces-verbaal opgesteld voor Meester Hugo MEERSMAN, geassocieerd notaris van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MEERSMAN HUGO & WILMUS MARC  Geassocieerde notarissen », gevestigd te Etterbeek, Oudergemselaan nummer 328, op twaalf mei tweeduizend en elf, , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "DEPOORTER HERMAN", met zetel te 1740 Ternat, Terlindengaard 4, volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen :

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf heden.

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist om geen vereffenaar te benoemen, vermits de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door de vennoten.

De algemene vergadering stelt vast dat de vennootschap geen activa noch passiva meer bezit, en dat bijgevolg alle tegoeden van de vennootschap vereffend en verdeeld geweest zijn, met uitzondering van het vereffeningssaldo zoals blijkt uit aangehechte staat van activa en passiva afgesloten per 12 mei 2011.

De algemene vergadering beslist om dit vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Derde beslissing

De algemene vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelt vast dat de vennootschap «DEPOORTER HERMAN» definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist tevens dat de maatschappelijke boeken en documenten neergelegd en bewaard worden gedurende de bij wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres: Mevrouw Anna PAS, Terlindengaard n° 4 te Ternat.

Vierde beslissing

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan MOORE STEPHENS VERSCHELDEN ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN burg. CVBA, met zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondememingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

Voor éénsluidend ontledend uittreksel.

Bijlagen : uitgifte van de akte  balans actief/passief

Getekend Hugo MEERSMAN, notaris te Etterbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel

ai BE

Sta

r

~~s s

9 9 JUIN 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DEPOORTER HERMAN

Adresse
TERLINDENGAARD 4 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande