DESCO-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESCO-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.276.635

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 26.06.2014 14239-0277-008
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 12.07.2013 13301-0512-008
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 13.07.2012 12297-0245-009
12/01/2012
ÿþV

ben aai Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n `

Ge° OK., 2011

Ondernemingsnr : (:)445 (9 U 62,s--

Benaming

(voluit) : DESCO-IMMO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1700 DILBEEK, Verheydenstraat 65

Onderwerp akte : splisting - oprichting

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde op 23 december 2011, te registreren, blijkt dat:

- is samengekomen: de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)", met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Verheydenstraat 65, rechtspersonenregister Brussel 0427.124.652, dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat onder meer, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen.

Eerste beslissing

Tweede beslissing

De algemene vergadering neemt kennis van:

- het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Veerle Verdegem & Co", te Gent, Coupure 714, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, in datum van 22 december 2011 in toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "DESCO-IMMO" ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)".

Het besluit van gemeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "DESCO-IMMO" vloeit voort uit de voorgenomen beslissing van de aandeelhouders van de Burgerlijke Professionele Vennootschap o.v.v. BVBA DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek) om de activiteiten van voornoemde vennootschap partieel te splitsen. Deze partiële splitsing zal doorgevoerd worden door inbreng van een gedeelte van het vermogen van de Burgerlijke Professionele Vennootschap o.v.v. BVBA DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek) aan de krachtens de voorgenomen partiële splitsing bij wijze van oprichting ontstane vennootschappen BVBA DESCO-IMMO en de de Burgerlijke Professionele Vennootschap o.v.v. BVBA "Dokter Frank COTTENIE, radioloog". Na de afsplitsing blijft de (overdragende) vennootschap de Burgerlijke Professionele Vennootschap o.v.v. BVBA DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek) voortbestaan enkel met de niet overgedragen bestanddelen.

Op 15 oktober 2011 hebben de zaakvoerders van de Burgerlijke Professionele Vennootschap o.v.v. BVBA DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek) overeenkomstig artikel 677, 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen het voorstel tot partiële splitsing opgesteld. Dit voorstel tot partiële splitsing werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent op 10 november 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 23 november 2011 onder nummer 11175867. Er werd geopteerd om de partiële splitsing door te voeren mits toepassing van de zogenaamde 'verkorte procedure', zoals voorzien in artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing door inbreng van een gedeelte van de vermogensbestanddelen aan de nieuw op te richten vennootschappen BVBA DESCO-IMMO en de Burgerlijke Professionele Vennootschap o.v.v. BVBA "Dokter Frank COTTENIE, radioloog" hierbij verwijzend naar het voormelde voorstel tot partiële splitsing.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" 120a9~60*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" De beschrijving van de inbreng in natura, activa- en passivabestanddelen die zijn toegewezen uit te partieel te splitsen vennootschap de Burgerlijke Professionele Vennootschap o.v.v. BVBA DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek), beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven context, en dat de waardebepalingen

waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde

van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 186 aandelen van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "DESCO-IMMO" in oprichting, elk met een fractiewaarde van 1/186ste van het

kapitaal en met een uitgifteprijs van ¬ 243,47 per aandeel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Gent, 22 december 2011.

BVBA Veerle Verdegem & Co

Vertegenwoordigd door

Veerle Verdegem

Bedrijfsrevisor"

- voor wat betreft het verslag op te stellen door de oprichters in het kader van een inbreng in natura in toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennootschappen, verwijzen de verschijners naar het splistingsvoorstel alwaar het belang van de operatie, inclusief de inbreng in natura, wordt uiteengezet. Voor zoveel als nodig verklaren de verschijners zich aan te sluiten bij de conclusies van de bedrijfsrevisor.

Derde beslissing

A. goedkeuring van de splitsing zonder vereffening.

Binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, beslissing tot partiële splitsing van onderhavige vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)", door oprichting van twee nieuwe vennootschappen, te weten:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESCO-IMMO", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 1700 Dilbeek, Verheydenstraat 65

2. de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Frank COTTENIE, radioloog", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 1700 Dilbeek, Verheydenstraat 65

Bijgevolg:

* gaat een deel van het vermogen van de vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)", met alle eraan verbonden rechten en plichten over op de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESCO-IMMO",

* gaat een deel van het vermogen van de vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)", met alle eraan verbonden rechten en plichten over op de nieuwe burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Frank COTTENIE, radioloog",

* blijft een deel van het vermogen, met alle eraan verbonden rechten en plichten, behouden bij de vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)",

Dit alles overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden voorzien in het splitsingsvoorstel, inclusief de aldaar bijgevoegde splitsingsstaat en voormelde verslagen van inbreng in natura.

Boekhoudkundige toerekening:

Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen vanaf één september tweeduizend en elf (01/09/2011) ontstaan in hoofde van en uitgevoerd door de vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)" met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, zoals omschreven in voormeld splitsingsvoorstel en verslagen van de bedrijfsrevisor inzake de inbrengen in natura, worden vanaf één september tweeduizend en elf (01/09/2011), overeenkomstig hetgeen ter zake is bepaald in het splitsingsvoorstel, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschappen, elk voor wat betreft de door haar verkregen vermogensbestanddelen.

Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen met betrekking tot de afgesplitste activa en passiva gaan over op de bij deze op te richten nieuwe vennootschappen te rekenen vanaf één september tweeduizend en elf (01)09/2011).

kosten

De splitsingskosten vallen voor de helft ten laste van de vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr, F. Cottenie Medische Diagnostiek)" en voor de helft ten faste van de nieuw op te richten vennootschap "Dokter Frank COTTENIE, radioloog", dit alles overeenkomstig het splitsingsvoorstel.

B. beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen

B.1. Algemene regel - niet-toegekende activa

Voor wat betreft de omschrijving van activa en passiva van de te splitsen vennootschap, welke in het kader

van onderhavige splitsing overgaan naar het vermogen van de beide nieuw op te richten vennootschappen,

wordt alhier verwezen naar het voormelde splitsingsvoorstel en de voormelde verslagen van inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde betwisting te vermijden over de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)" (hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, deze vermogensbestanddelen - zowel activa als passiva -), zoals bepaald in het splitsingsvoorstel en de vermelde verslagen van inbreng in natura, wordt alhier verwezen naar hetgeen letterlijk vermeld in het splitsingsvoorstel:

"Voor een beschrijving van de activa en passiva die zullen overgaan van de nieuwe naar de op te richten vennootschappen, verwijzen we naar de splitsingsstaat zoals gevoegd in bijlage.

Ingeval van onvolledigheid of onduidelijkheid van voormelde bijlage, moet deze worden geïnterpreteerd als zijnde dat alle activa en alle schulden, worden behouden door BV BVBA DESCO-MEDIA, ook de niet-uitgedrukte activa en passiva voor zover ze niet uitdrukkelijk betrekking hebben op voormelde activa.

C. Toekenning van de nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap - ruilverhouding

De vergadering beslist, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, met eenparigheid van stemmen dat de verdeling van de aandelen van de nieuw op te richten vennootschappen "DESCO-IMMO" en "Dokter Frank COTTENIE, radioloog" gebeurt overeenkomstig de aandeelverhouding in de vennootschap "DESCO-MEDIA (Dr. T. De Smet  Dr. F. Cottenie Medische Diagnostiek)", zodat ieder der aandeelhouders vijftig procent (50%) van de aandelen van de nieuw op te richten vennootschappen "DESCO-IMMO" en "Dokter Frank COTTENIE, radioloog" ontvangt.

Vierde beslissing

4.A) oprichting van de nieuwe vennootschappen "DESCO-IMMO" en "Dokter Frank COTTENIE, radioloog"

I. De vergadering stelt vast dat ingevolge de inbrengen in natura:

- het maatschappelijk kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap "DESCO-IMMO", groot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig geplaatst en volgestort is en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderd honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal;

A.3.1. De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESCO-IMMO" luiden als

volgt:

TITEL EEN NAAM  RECHTSVORM ZETEL DOEL  DUUR

ARTIKEL 1  NAAM -- RECHTSVORM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam: "DESCO-IMMO".

ARTIKEL 2 -- ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 DILBEEK, Verheydenstraat 65.

ARTIKEL 3  DOEL

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen als een goede

huisvader; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de

aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen,

alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief

maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten en dit enkel voor eigen beheer, zonder dat

dit een commercieel karakter krijgt dat onder de sector vastgoedmakelaar valt.

Het beheren van roerende en onroerende goederen en het stellen van handelingen die van die aard zijn de

opbrengst van deze goederen te bevorderen, zoals onderhoud en verfraaiing.

Het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL TWEE MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/

honderdzesentachtigste deel (1/186ste) en genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

ARTIKEL 6 AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

ARTIKEL 12 BENOEMING ONTSLAG

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Worden aangeduid tot statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1. De heer COTTENIE Frank Willem Cornelius, geboren te Gent op 31 oktober 1951, wonende te 9030 Gent

(Mariakerke), Verschansingsstraat 15.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. De heer DE SMET Thierry Marie Madeleine René, geboren te Elsene op 7 juni 1954, wonende te 1700 Dilbeek, Vleermuisstraat 6.

ARTIKEL 13 EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, behoudens voor het verwerven of vervreemden van onroerende goederen, alsmede voor het aangaan of verstrekking van zakelijke en andere zekerheden en borgstellingen; voor deze handelingen dienen aile zaakvoerders te tekenen (al dan niet bij volmacht).

Deze beperkingen kunnen in beginsel niet tegenover derden worden ingeroepen.

ARTIKEL 14 INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Dienaangaande dienen beslissingen tot het verwerven of vervreemden van onroerende goederen, alsmede voor het aangaan of verstrekking van zakelijke en andere zekerheden en borgstellingen genomen te worden met eenparigheid van stemmen van alle zaakvoerders.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

ARTIKEL 15 BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 18 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijftiende van de maandag juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 19  STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot.

ARTIKEL 23  BOEKJAAR

Het boekjaar begint telkens op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 25  VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL 27  ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

ARTIKEL 28 VERDELING BIJ VEREFFENING

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

III. OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op

eenendertig december tweeduizend en elf."

B. VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de burgerlijke vennootschap die vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.A.F." met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem, Haagstraat 8, BTW BE 434.689.464, IPR Gent, waaronder mevrouw Beatrijs HAUTEKEETE, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, sociale kassen,de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, teneinde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol VANDEN BROECKE

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- het verslag opgesteld door revisor in toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennootschappen met

betrekking tot de inbreng in natura

- een expeditie van het proces-verbaal de dato 23/12/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 04.08.2015 15395-0577-009
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0360-008

Coordonnées
DESCO-IMMO

Adresse
VERHEYDENSTRAAT 65 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande