DESMEDT EN DE SMET MANAGEMENT, AFGEKORT : D & DM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DESMEDT EN DE SMET MANAGEMENT, AFGEKORT : D & DM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.085.640

Publication

26/09/2013
ÿþ Mal 20

bel; 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~

~x~o~~~~~8~

~~~~~~

Ondernemingsnr 0892.088.640

Benaming

(voluit): DESMEDT EN DE SMET MANAGEMENT

Rachbxvonn: Besloten Ven met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 182ODnzQmnÓoa- Doren 88 Onderwerp akte Kapitaalverhoging middels inbreng in natura

Ingevolge

geregistreerd 4 bladen zonder verzendingen te Dilbeek Il, de 28.08.2013, Boek 608, Bled 12, Vak 08. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) ai (get.) M. Wauters, werden navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder' verslag van de zaakvoerders, op datum van 26 juli 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor, de dato 9 augustus 2013, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheld "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN", met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, hier vertegenwoordigd door de heer Peter Verscheiden, bedrijfsrevisor, opgemaakt volgens artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, die handelen over de hierna omschreven inbrengen in nature, aangezien iedere aanwezige aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te, hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedriesrevisor, gedateerd op 9 augustus 2013, luiden als volgt:

'De inbreng in nature bij kapitaalsverhoging in Desmedt en De Smet Management BVBA door de heer Etienne Desmedt en mevrouw Myriam De Smet, zoats beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 313 3e lid van het Wetboek van Vennootschappen bestaat uit 100 aandelen van de NV Carrosserie De Smet Il en 500 aandelen van NV Carrosserie De Smet I voor een waarde van 1.Q2S.000.00EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaam heden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en het bestuursor van de vennootschap is verantwoordelijk

voor de waarderin de ingebracht bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in nature door de partijen weerhoudenmethoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

Wij wensen een voorbehoud te maken voor een aantal oude openstaande klanten bij Carrosserie De Smetl waarvoor geen waardevermindering werd aangelegd en dit voor een bedrag van 23.225,31 EUR,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.738 aandelen van de BVBA Desmedt enOeSmet' [Wunagemoot, Dorent 38, te 1620 Drogenbos voor de heer Etienne Desmedt en mevrouw Myriam De Smet.' Bijgevolg U de inbrengers als tegen x4oU voor hun inbreng ten bedrage van 1.926.000.00 EUR een vergoeding in de vorm van aandelen van de BVBA Desmedt en De Smet Management ontvangen bestaande uit respectievelijk 3.738 aandelen met een eigenvermogenswaarde nóinbreng van 514,98 EUR per aandeel,. volgens de volgende verdeling:

- Mevrouw Myriam De Smet krijgt 3.010 aandelen voor de inbreng van 500 aandelen Carrosserie De Smet I NV.

- De huwgemeenschap Desmedt  De Smet krijgt 728 aandelen voor de inbreng van 100 aandelen Carrosserie De Smet li NV.

- de heer Ellen ne Desmedt 364 aandelen - mevrouw Myriam De Smet 364 aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat de inbrengers verantwoordelijk zijn voor de waardering van

da

~

over*e dragen bestanddelen en voordebepalingvan de als tegenprestatievamtæ~e vergoeding.Onze:

Op de laatstetlz. van Luik evermelden :@ecto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen "faimess opinion".

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 313 2e lid van het Wetboek van Vennootschappen op specifiek verzoek van de inbrenger en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Drongen, 9 augustus 2013."

De voorzitter, en alle leden, stellen met eenparigheid van stemmen vast dat er zich sinds de datum van het verslag van voomoemde bedrijfsrevisor geen nieuwe bijzondere omstandigheden ten overstaan van de waardering zoals vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor, hebben voorgedaan.

Beide verslagen zullen samen met deze akte neergelegd worden bij de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot een eerste verhoging van het kapitaal met zeshonderd drieënnegentigduizend driehonderd negenennegentig euro (E 693.399,00) om het alzo te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) tot zevenhonderd en elfduizend negenhonderd negenenveertig euro (E 711.949,00) middels inbreng in natura en door creatie van drieduizend zevenhonderd achtendertig (3.738) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Deze nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven a pari voor een bedrag van honderdvijfentachtig euro vijftig cent (E 185,50) per aandeel. Dit bedrag is te verhogen met een globale uitgiftepremie vastgesteld op een miljoen tweehonderd eenendertigduizend zeshonderd en één euro (E 1.231.601,00) derwijze dat de uitgiftepremie van elk aandeel is vastgesteld op driehonderd negenentwintig euro achtenveertig centimen (E 329,48),

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in natura ingeschreven, zoals hierna nader beschreven. Deze nieuwe aandelen worden geheel volstort op het ogenblik van de inschrijving.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot een tweede verhoging van het kapitaal met een miljoen tweehonderd eenendertigduizend zeshonderd en één euro (E 1.231.601,00) om het te brengen van zevenhonderd en elfduizend negenhonderd negenenveertig euro (E 711.949,00) tot een miljoen negenhonderd drieënveertigduizend vijfhonderd vijftig euro (E 1.943.550,00), door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie evenwel zonder creatie van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractie waarde van ieder aandeel ten belope van het passend bedrag.

VIERDE BESLISSING

Voorafgaandelijk aan deze inbreng verklaart Mevrouw De Smet, voornoemd, dat de vijfhonderd (500) aandelen van de Naamloze Vennootschap "CARROSSERIE DE SMET", hierna genoemd, die ingebracht worden in onderhavige vennootschap, verworven waren voor haar huwelijk.

De honderd (100) aandelen van de Naamloze Vennootschap "CARROSSERIE DE SMET Il", hierna genoemd, behoren toe aan de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de heer en mevrouw Desmedt  De Smet, voornoemd.

De Heer Desmedt en Mevrouw De Smet, beiden voornoemd, verklaren volgende aandelen in de vennootschap in te brengen:

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG

1. Vijfhonderd (500) aandelen in volle eigendom van de Naamloze Vennootschap "CARROSSERIE DE SMET', met ondernemingsnummer 0414.360.442 en maatschappelijke zetel te 1620 Drogenbos, Dorent 38, en dewelke de uitsluitende eigendom zijn van de inbrenger, zijnde Mevrouw De Smet, voornoemd.

Deze aandelen hebben een totale waarde van één miljoen vijfhonderdvijftigduizend euro (E 1.550.000,00).

2. Honderd (100) aandelen in volle eigendom van de Naamloze Vennootschap "CARROSSERIE DE SMET Il", met ondernemingsnummer 0891.318.053 en maatschappelijke zetel te 1620 Drogenbos, Dorent 38, dewelke de uitsluitende eigendom zijn van de inbrenger, zijnde de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de heer en Mevrouw Desmedt De Smet, voornoemd.

Deze aandelen hebben een totale waarde van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (E 375.000,00). HYPOTHECAIRE TOESTAND

De hiervoor besproken inbreng gebeurt voor vrij en onbelast van alle om het even welke bevoorrechte of hypothecaire schulden.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De vennootschap verkrijgster verwerft vanaf heden de eigendom en het genot van de ingebrachte goederen.

VERGELDING

De hierboven beschreven inbreng welke ter beschikking is van de vennootschap wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten en wordt geschat op één miljoen negenhonderd vijfentwintigduizend euro (1.925.000,00).

In vergelding van deze inbreng worden aan:

1. De Heer Desmedt Etienne, voornoemd, driehonderd vierenzestig (364) volgestorte aandelen toegekend in onderhavige vennootschap, voor de inbreng van vijftig (50) aandelen van de Naamloze Vennootschap "CARROSSERIE DE SMET Il", voornoemd.

2. Mevrouw De Smet Myriam, voornoemd, drieduizend driehonderd vierenzeventig (3.374) volgestorte aandelen toegekend in onderhavige vennootschap, ais volgt:

- Driehonderd vierenzestig (364) aandelen voor de inbreng van vijftig (50) aandelen van de Naamloze Vennootschap "CARROSSERIE DE SMET Il", voornoemd.

V or-

eehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- Drieduizend en tien (3,010) aandelen voor de inbreng van vijfhonderd (500) aandelen van de Naamloze'

Vennootschap "CARROSSERIE DE SMET", voornoemd,

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans

een miljoen negenhonderd drieënveertigduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 1.943.550,00), vertegenwoordigd

door drieduizend achthonderd achtendertig (3.838) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 5 van de statuten als volgt: "Het geplaatst maatschappelijk

kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderd drieënveertigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.943.550,00),

vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd achtendertig (3.838) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist tot coördinatie en geeft hiertoe opdracht aan de instrumenterende Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL:

AANHANGSELs: 1 uittreksel - 1 expeditie- 1 verslag van bedrijfsrevisorer- 1 balans actief en passief- 1

gecoordineerdse statuten

Paul Bauwens Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 22.07.2013 13324-0438-008
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0491-008
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 06.07.2011 11250-0258-009
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 23.08.2010 10427-0257-009
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.07.2009 09476-0060-009
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 24.09.2008 08738-0154-008
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0025-010
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 22.06.2016 16207-0471-010

Coordonnées
DESMEDT EN DE SMET MANAGEMENT, AFGEKORT : D …

Adresse
DORENT 38 1620 DROGENBOS

Code postal : 1620
Localité : DROGENBOS
Commune : DROGENBOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande