DESMET BALLESTRA ENGINEERING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DESMET BALLESTRA ENGINEERING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 408.353.568

Publication

03/07/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

_

d

B



fleergc1cgdIo,1rgen op

bel

at BE Sta

1111R1j1Ing111

24 JUN1 201/1

ter griffie Van deci\tRcIe;t:--,cIsfalige

en kaghl!ree> Prussci

Ondememingsnr 0408.363.568

Benaming

(voluit) DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A.

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1930 ZAVENTEM - BELG ICASTRAAT 3

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAGEN - BENOEMING

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur van de Vennootschap gehouden op 2 juni 2014 om 15 uur op de maatschappelijk zetel van de Vennootschap

Eerste besluit: Ontslag van de heer Marc KELLENS van zijn mandaat als bestuurder

De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Marc KELLENS van zijn mandaat als bestuurder van de Vennootschap met ingang op 2 juni 2014. De ontslagbrief wordt gehecht aan deze notulen (Bijlage

Ingevolge, beslist de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen om deze ontslag aan de volgende algemene vergadering van de Vennootschap voor te stellen.

Tweede besluit ; Beëindiging van het mandaat van de heer Philippe BAYET ais afgevaardigde tot het dagelijks bestuur

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur het mandaat van de heer Philippe BAYET als afgevaardigde tot het dagelijks van de Vennootschap, te beëindigen met onmiddellijke ingang, Philippe BAYET verklaart deze beslissing te aanvaarden.

Derde besluit Benoeming van de heer Matthew TURNER als afgevaardigde tot het dagelijks bestuur

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten van de Vennootschap, met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur om aan de heer Matthew TURNER, met Amerikaanse nationaliteit, op heden gedomicilieerd te' (...) (Verenigde Staten van Amerika), aile bevoegdheden die voortvloeien uit het dagelijks bestuur van de Vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de Vennootschap met betrekking tot dit dagelijks bestuur, te delegeren. Overeenkomstig artikel 19 van de statuten van de Vennootschap, zal de Vennootschap, binnen de beperkingen van het dagelijks bestuur, geldig vertegenwoordigd worden tegenover derden in de handelingen en in rechte, met inbegrip van die welke waarvoor de medewerking van een ministerieel ambtenaar of notaris vereist zou zijn, door de heer Matthew TURNER, afzonderlijk handelend. Deze ondertekenaar moet tegenover derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Deze bevoegdheidsdelegatie is onmiddellijk van kracht, en dit totdat de raad van bestuur dit mandaat uitdrukkelijk herroept. Dit mandaat is niet bezoldigd, tenzij de raad van bestuur hierover later anders beslist.

De heer Matthew TURNER verklaart deze benoeming te aanvaarden en bevestigt dat hij aan alle voorwaarden voldoet voorgeschreven door de wet en de reglementen, alsook door de statuten van de, Vennootschap met het oog op de uitoefening van zijn mandaat als gedelegeerde tot het dagelijks bestuur.

Vierde besluit: Volmachten tot het uitvoeren van de besluiten genomen door de huidige raad van bestuur

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur om een bijzondere volmacht te verlenen aan elke bestuurder en aan meester Patrick DELLA FAILLE, aan meester Virginie BAZELIVIANS et aan meester Michaël ZADWORNY, advocaten, kantoor houdende te Havenlaan 86c bus 113, 1000 Brussel, elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de voorafgaande besluiten uit te voeren en meer bepaald aile handelingen te stellen en aile documenten te tekenen met het oog op het bijwerken van de inschrijving van de Vennootschap In de Kruispuntbank van Ondernemingen en, in voorkomend geval, bij de BTW-administratie, of elke andere administratie, en teneinde alle nodige of nuttige handelingen te stellen voor: de neerlegging van bovengenoemde besluiten met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad (hierin begrepen de ondertekening van alle formulieren tot publicatie en van elk ander

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Bijlagen-blfliet-BegiiéEStaatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

^ ..... -1. .......

(..)"

Voor eensluidend uittreksel Virginie BAZELMANS Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden ,e aaeliet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2014
ÿþMod Word 11.1

>

0-1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

sugen

0 8 JULI 2014

griffie van de Nederlancbtalige r.99114@i* van koedel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingshr : 0408.353.568

Benaming

(riowit) : N.V. DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A.

(verkort):

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: BELGICASTRAAT 3, 1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERNIEUWING VAN HET MANDAAT VAN COMMISSARIS EN ONTSLAG VAN BESTUURDER

Uittreksel van de notulen van de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op 18 juni 2014:

Vijfde besluit

De aandeelhouders keuren de verlenging van het mandaat van de in functie zijnde commissaris van de vennootschap Ernst &Young Bedrijfsrevisoren CVBA goed, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleellaan 2 (KB) 0446.334.711 - 1BR nr B00160), vertegenwoordigd door mevrouw Martine Blockx, bedrijfsrevisor (IBR nr A02055). Haar mandaat zal voor een periode van drie jaar verlengd worden.

Zesde besluit

Naar aanleiding van de raad van bestuur van 2 juni 2014 neemt de gewone algemene vergadering kennis van het ontslag van de heer Marc KELLENS als bestuurder Van de vennootschap.. De voorzitter bedankt de heer Marc KELLENS voor de vervulling van zijn mandaat.

Zevende besluit

De aandeelhouders beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan de gedelegeerd bestuurder en aan Meester Patrick della Faille en Meester Virginie Bazelmans, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om aile handelingen te verrichten en aile documenten te tekenen met het oog op (i) uitvoering van de genomen besluiten door de algemene vergadering, (II) aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW en (Ili) neerlegging van bovenvermelde besluiten met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de ondertekening van aile publicatieformulieren en andere documenten).(...)"

Patrick della Faille

Lasthebber.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 25.07.2014 14350-0246-042
28/08/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 11.1 AI>

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL.

ei 9AUG10~3

GrifFiê

Ondernemingsnr : 0408.353.568

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1930 ZAVENTEM BELGICASTRAAT 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERNIEUWING VAN HET MANDAAT VAN EEN BESTUURDER

Uittreksel van de notulen van de gewone algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 23 mei; 2013 om 14 uur op de maatschappelijk zetel van de Vennootschap

'r(...) Na beraardslaging en nadat alle gevraagde toelichting werd verschaft, worden de volgende, beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen: (...)

Vierde besluit

De aandeelhouders bekrachtigen de verlenging van het mandaat van de heer Philippe Bayet ais bestuurder` van de Vennootschap voor een periode van zes jaar. Zijn mandaat zal, behoudens verlenging, eindigen op de gewone algemene vergadering van het jaar 2019. Dit mandaat is onbezoldigd en de heer Philippe Bayet zal-conform de statuten van de Vennootschap als gewoon bestuurder zetelen in de raad van bestuur

(,,.)

Zesde besluit

De aandeelhouders beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan de gedelegeerd bestuurder en` aan Meester Patrick della Faille en Meester Virginie Bazelmans, allen alleen handelend en met de mogelijkheid= tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op O; = uitvoering van de genomen besluiten door de algemene vergadering, (ii) aanpassing van de inschrijving van deA1t Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW en (iii) neerlegging van bovenvermelde; besluiten met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de'

" ondertekening van alle publicatieformulieren en andere documenten) (...)"

Patrick della FAILLE

Lasthebber

N.V. DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 24.06.2013 13221-0331-042
07/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r 1111111111l111,11111,1e11111

Voor-

behoude

aan hei

Belgisc

Staatsbk

Ondernemingsnr : 0408.353.568

Benaming

(volut) : N.V. DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A.

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BELGICASTRAAT 3 te 1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER VAN DE COMMISSARIS

Sinds 11 oktober 2012, is de vaste vertegenwoordiger van de commissaris van de vennootschap, zijnde ERNST & YOUNG CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0446.334.711 en ingeschreven onder het nummer B00160, Mevrouw Martine BLOCKX en niet meer de heer Eric VAN HOOF.

Voor N.V. DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A.

Philippe BAYET

Bestuurder

Bij legen-bij- -het-Belgisch-Staatsblad-fl7f0-t/26-t3 = AnneTés tiüMijiiitëür lïélgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) .bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2012
ÿþ ff y Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SRUSSE1.

1 SEP `Gr~ie

I I IIIVI IIIIIIIIIIIIIII

*iais~aa2*

u

Ondernemingsnr ; 0408.353.568

Benaming

(voluit) : N.V. DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A.

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1930 ZAVENTEM MINERVASTRAAT 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - HERNIEUWING VAN HET MANDAAT VAN EEN BESTUURDER

Uittreksel van de notulen van de gewone algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 14 juni'. 2012 om 12 uur op de maatschappelijk zetel van de Vennootschap

"Na beraadslaging en nadat alle gevraagde toelichting werd verschaft, worden de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen; (..,)

Vijfde besluit

De aandeelhouders bekrachtigen de verlenging van het mandaat van de heer Kellens Marc als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van zes jaar. Zijn mandaat zal, behoudens verlenging, eindigen op de gewone algemene vergadering van het jaar 2018. Dit mandaat is onbezoldigd en de heer Marc Kellens zal conform de statuten van de Vennootschap ais gewoon bestuurder zetelen in de raad van bestuur,

(..)

Zevende besluit

De aandeelhouders beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan de gedelegeerd bestuurder en. aan Meester Patrick della Faille en Meester Virginie Bazelmans, allen alleen handelend en met de mogelijkheid' tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op (i) uitvoering van de genomen besluiten door de algemene vergadering, (ii) aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW en (iii) neerlegging van bovenvermelde besluiten met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de ondertekening van alle publicatieformulieren en andere documenten)."

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur van de Vennootschap gehouden op 4 juli 2012 om 9 uur . op de maatschappelijk zetel van de Vennootschap:

" (.. )

Derde besluit: Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap

(...) in overeenstemming met de haar toegekende machtiging door artikel 2 van de statuten van de Vennootschap, dat bepaalt dat:" De maatschappelijke zetel kan zonder wijziging van de statuten worden, overgebracht naar gelijk welke andere plaats in België, krachtens een beslissing van de raad van bestuur die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad wordt gepubliceerd en met inachtneming van de toepasbare taalwetgeving: (...)", beslist de raad van bestuur met unanimiteit om de maatschappelijke zetel van de. Vennootschap te verplaatsen naar het volgend adres, in dit met ingang op 9 juli 2012; Belgicastraat 3 te B-1930: Zaventem.

Vierde besluit: Volmachten met het oog op de uitvoering van de beslissingen genomen door deze raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan iedere bestuurder, aan Camille DELATTRE, en aan Patrick DELLA FAILLE, Virginie BAZELMANS en Michaël ZADWORNY, advocaten met kantoor te Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile bovenvermelde beslissingen uit te voeren en om alle handelingen te verrichten eni aile documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de; Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de BTW, of enige andere administratie, en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de ondertekening van aile publicatieformulieren.en-andereslocumentert)." .... - -__. ----- ----

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor- ar

behouden_.

aan het Voor eensluidend uittreksel

Belgisch Virginie BAZELMANS

Staatsblad Lasthebber

Bijïagen bij fiée Tëlgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 05.07.2012 12283-0446-039
15/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopif: na neerlegging ter griffie van de akte



118111111111111111111111

*12106272*

noue

f) 6 Jorgou,

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0408353568

Benaming

(voluit) : N.V. DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A. (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Minervastraat 1.

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN - MACHTEN

11 Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie MAQUET, geassocieerde Notaris te:

Brussel, op drieëntwintig mei tweeduizend en twaalf. "

Geregistreerd vijf bladen twee renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette. Op 25 mei 2012. Boek 39 blad 8 vak 17. De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A." genoemd, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Minervastraat 1, de volgende beslissingen heeft genomen :

A. DOELWIJZIGING

1. Verslagen (...)

2. Doelwijziging

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten te wijzigen door het te vervangen door de tekst zoals deze is

opgenomen in de hierna in punt B. aan te nemen tekst van de nieuwe gecoördineerde statuten.

B. HERWERKING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken en de hier aangehechte tekst van de nieuwe

gecoördineerde statuten aan te nemen.

Bijgevolg beslist de vergadering de statuten integraal te vervangen door de hier aangehechte tekst van de

nieuwe gecoördineerde statuten.

Elke aandeelhouder verklaart en erkent voorafgaandelijk het ontwerp van deze nieuwe gecoordineerde

statuten ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van deze nieuwe gecoördineerde statuten blijft hier aangehecht, en ondermeer volgende

artikelen

ARTIKEL 1 : Juridische vorm - Benaming

De vennootschap bekleedt de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "N.V. DESMET,

BALLESTRA ENGINEERING S.A. ".

ARTIKEL 2 Zetel van de vennootschap

De vennootschapszetel is gevestigd te 1930 Zaventem, Minervastraat 1 (België). "

De maatschappelijke zetel kan zonder wijziging van de statuten worden overgebracht naar gelijk welke' andere plaats in België, krachtens een beslissing van de raad van bestuur die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad wordt gepubliceerd en met inachtneming van de toepasbare taalwetgeving

Overeenkomstig een beslissing van de raad van bestuur kan de vennootschap zowel in België als In het buitenland administratieve zetels, exploitatiezetels, filialen, agentschappen, depots en ateliers oprichten. ARTIKEL 3 : Maatschappelijk doe!

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening alsook voor rekening van derden:

- alle activiteiten van welke aard ook op het gebied van 'onderzoek en ontwikkeling', knowhow, technologieën, ontwikkelen en creëren van technologieën, procedés en producten in de industriesector in de ruime betekenis, met inbegrip van, zonder dat deze opsomming volledig is, creëren, ontwikkelen, verbeteren,' testen, aankopen en verkopen of ter beschikking stellen van procedés, toepassingen (meer bepaald, technologische toepassingen), technologieën en producten, meer bepaald voor de productie van oliën, vetten,; oppervlakteactieve stoffen, detergenten, oleochemische producten, biodiesel, zeep, glycerine en chemische producten, alsook ondersteunen van de klanten (ontwikkelen en testen van nieuwe projecten), normaliserenlstandaardiseren van industriële processen, vaststellen van normen en werkmethodes en beheren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de producten (meer bepaald door het handhaven en updaten van de producten en procedés m.b.t., onder andere, de nieuwe reglementaire en/of commerciële vereisten);

-fabriceren, exploiteren, commercialiseren, onderzoeken en ontwikkelen van industriële producten, technologieën en procedés;

- alle activiteiten op het vlak van het leveren van diensten, advies, bijstand en studie, meer bepaald op economisch vlak in de ruimste betekenis van het woord, met inbegrip van op financieel en boekhoudkundig vlak, op het vlak van beheer, administratie, controle, human resources, verkoop en marketing, risicobeheer en industriële methodes;

- de aankoop, de administratie, het beheer, de controle, de ontwikkeling en de verkoop van directe of indirecte participaties, op welke wijze ook, in alle handels-, industriële, financiële, roerendgoed- of vastgoedvennootschappen of -ondernemingen of van alle roerende of onroerende waarden, alle sociale rechten en meer algemeen alle verrichtingen van beheer van de aldus samengestelde portefeuille;

- kopen, verkopen, overdragen, beheren en ontwikkelen van roerende en onroerende goederen en van directe of indirecte participaties in dergelijke sectoren;

- uitvoeren van alle verrichtingen van bijstand op economisch en commercieel vlak en op het vlak van management van gelijk welk verband van per-sonen, al dan niet vennoten, meer bepaald in hun ontwikkeling, organisatie en management, meer bepaald door leningen toe te kennen;

- verrichten van alle werkzaamheden van onderzoek en analyse van alle economische, handels- en managementinformatie, van marktstudies en ontwikkelen van tools voor het nemen van beslissingen.

Daartoe mag de vennootschap samenwerken met en deelnemen aan of een belang nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of indirect, op welke wijze ook. Meer bepaald mag ze zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, die - volledig of gedeeltelijk - een soortgelijk of aanverwant doel hebben of die de uitbreiding en de ontwikkeling van haar eigen doel kunnen bevorderen.

De vennootschap mag zekerheden verlenen, zowel voor haar eigen verbintenissen als voor die van derden, onder meer door zich borg te stellen en door haar bezittingen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar eigen goodwill.

Algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

ARTIKEL 4 Duur van de vennootschap

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

ARTIKEL 5 : Maatschappelijk kapitaal en aard van de aandelen

Het geplaatst kapitaal wordt vastgesteld op zesenzeventig miljoen tweeënzestig duizend euro (76.062.000,-EUR). Het wordt vertegenwoordigd door twee miljoen vierhonderd drieënvijftig duizend zeshonderd en twaalf (2.453.612) aandelen, genummerd van één tot twee miljoen vierhonderd drieënvijftig duizend zeshonderd en twaalf, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/twee miljoen vierhonderd drieënvijftig duizend zeshonderd en twaalfde (1/2.453.612de) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen, volledig geplaatst en volgestort. (,..)

ARTIKEL 11 ; Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad die is samengesteld uit ten minste drie (3) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeel-houders, die voor een periode van maximum zes (6) jaar worden benoemd door de algemene vergadering en door haar gelijk wanneer kunnen worden afgezet.

Wanneer de vennootschap echter wordt opgericht door twee (2) oprichters of wanneer op een algemene vergadering van de vennootschap wordt vastgesteld dat ze nog slechts twee (2) aandeelhouders telt, dan mag de raad van bestuur bestaan uit slechts twee (2) [eden. Deze beperking tot twee (2) bestuurders mag blijven bestaan tot de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, met gelijk welk rechtsmiddel, van het bestaan van meer dan twee (2) aandeelhouders.

Wordt een rechtspersoon benoemd tot bestuurder, dan is zij gehouden onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te wijzen die met de uitvoering van deze opdracht wordt belast in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De aanwijzing en de stopzetting van de functies van de vaste vertegenwoordiger zijn onderworpen aan dezelfde regels van bekendmaking die toepasbaar zouden zijn indien hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening uitoefende.

Bestuurders kunnen herkozen worden. De bestuurder wiens mandaat afloopt, blijft in functie zolang de algemene vergadering om welke reden ook niet voorziet in de openstaande post.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van bestuurder onbezoldigd. De raad van bestuur mag aan de bestuurders die met bijzondere functies bekleed zijn of mei bijzondere opdrachten belast worden echter een bijzondere vergoeding toekennen die wordt geboekt onder de algemene kosten. De bestuurders worden vergoed voor de normale en gerechtvaardigde uitgaven die ze maken in de uitoefening van hun functie. Deze kosten worden geboekt onder de algemene kosten. (...)

ARTIKEL 13 ; Voorzitterschap

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter benoemen. In geval van afwezigheid of belet van de voorzitter wijst de raad een van zijn leden aan om hem te vervangen.

ARTIKEL 14 : Vergaderingen

De raad van bestuur komt samen na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, indien hij verhinderd is, van de bestuurder die hem vervangt, telkens wanneer het belang van de vennootschap zulks vereist of telkens een gedelegeerd bestuurder of ten minste twee (2) bestuurders dat vraagtivragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens behoorlijk gerechtvaardigde hoogdringendheid moet de oproeping ten minste drie (3) dagon vóór de voor de vergadering voorziene datum worden verzonden. Oproepingen worden geldig verricht per brief, fax of e-mail.

Zijn alle leden van de raad aanwezig of vertegenwoordigd, dan is er geen reden om het bestaan van er..:, voorafgaande oproeping aan te tonen. De aanwezigheid of vertegenwoordiging van een bestuurder op een vergadering dekt de eventuele onregelmatigheid van de oproeping en heeft tot gevolg dat die bestuurrier verzaakt aan elke klacht in verband hiermee.

Een bestuurder mag ook verzaken aan de mogelijkheid om zich te beklagen over het ontbreken of e, n onregelmatigheid van oproeping vóór of na de vergadering die hij niet heeft bijgewoond.

Elke bestuurder kan, met behulp van een document dat voorzien is van zijn handtekening (met inbegrip van een digitale handtekening overeenkomstig artikel 1322, 2de lid van het Burgerlijk Wetboek) en dat schriftelijk werd meegedeeld, per fax, e-mail of gelijk welk ander middel zoals bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, een volmacht verlenen aan een ander lid van de raad om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering. Een bestuurder mag meerdere collega's vertegenwoordigen en naast zijn eigen stem zoveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

De vergaderingen vinden plaats op de plaats die in de oproeping wordt genoemd.

De raad van bestuur kan samenkomen door middel van telefonische of video-conferentie. In dit geval wordt de vergadering geacht te hebben plaatsgevonden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, voor zover ten minste één bestuurder van op deze zetel heeft deelgenomen aan de vergadering.

ARTIKEL 15 - Beraadslagingen van de raad van bestuur

AI Tenzij ingeval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan kan een nieuwe bijeenkomst bijeengeroepen worden die, op voorwaarde dat minstens twee (2) bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, geldig kan beraadslagen en beslissen over de onderwerpen van de agenda van de vorige bijeenkomst.

BI In uitzonderlijke gevallen, behoorlijk verantwoord door hoogdringendheid of het maatschappelijk belang; mogen de beslissingen van de raad van bestuur genomen worden bij eenparige overeenstemming van de bestuurders vastgesteld bij geschrift. Deze procedure mag evenwel niet gebruikt worden voor het opstellen van de jaarrekening.

CI Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met een eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen. Bij staking van stemmen, is de stem van degene die de bijeenkomst van de raad voorzit doorslaggevend,

DI Behalve de uitzonderingen waarin het Wetboek van Vennootschappen voorziet, moet een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, dit aan de andere bestuurders melden v66r de beraadslaging van de raad van bestuur; de raad van bestuur en de vennootschappen moeten zich schikken naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 16 : Notulen van de vergaderingen van de raad van bestuur

Kopieën of uittreksels die in rechte of elders moeten worden overgelegd, worden getekend door (2) bestuurders, door de voorzitter van de raad van bestuur of door een gedelegeerd bestuurder.

ARTIKEL 17; Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig, zijn om het maatschappelijk doel te verwezenlijken, met uitzondering van de handelingen die de wet voorbehoudt voor de algemene vergadering,

De raad van bestuur kan binnen die raad en onder zijn verantwoordelijkheid één of meerdere adviescomités oprichten waarvan hij de samenstelling en de opdracht beschrijft.

ARTIKEL 18 - Dagelijks bestuur en Directiecomité

Dagelijks bestuur

a) De raad van bestuur of, indien een directiecomité is opgericht en de raad van bestuur de bevoegdheid om het dagelijks bestuur te delegeren niet voor zichzelf heeft voorgehouden, kan het directiecomité de bevoegdheden die behoren tot het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit beheer delegeren aan:

- hetzij een of meerdere bestuurders die de titel afgevaardigde bestuurder voeren;

- hetzij een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, al dan niet aandeelhouder, die de titel afgevaardigde tot het dagelijks bestuur voeren.

Wanneer er meerdere algemene bevoegdheidsoverdrachten naast elkaar bestaan, bepaalt de raad van bestuur de respectievelijke bevoegdheidsverdeling en of zij samen dan wel afzonderlijk optreden.

b) Bovendien kan de raad van bestuur bijzondere en beperkte volmachten verlenen aan om het even welke lasthebber, met inbegrip van het technisch dagelijks bestuur voor deze of gene activiteit

Op dezelfde wijze kunnen de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, al dan niet bestuurder, bijzondere volmachten verlenen aan om het even welke lasthebber, doch slechts binnen de perken van hun eigen bevoegdheden.

c) De raad van bestuur kan op elk ogenblik de in voorgaande alinea's vermelde personen herroepen,

d) De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden, de wijze waarop ze uitgeoefend worden, de vaste of variabele op de algemene kosten aan te rekenen vergoedingen, van de personen aan wie hij bevoegdheden overdraagt.

Directiecomité

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebt op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen yan de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden,

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, al dan niet bestuurder. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt de voorzitter van het directiecomité onder de leden van het directiecomité. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt het de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Bovendien moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen geëerbiedigd worden,

ARTIKEL 19 - Vertegenwoordiging van de vennootschap

De vennootschap wordt tegenover derden in de handelingen en in rechte, met inbegrip van die welke waarvoor de medewerking van een ministerieel ambtenaar of een notaris vereist zou zijn, geldig vertegenwoordigd door:

- hetzij twee (2) bestuurders die gezamenlijk handelen,

- hetzij, binnen de beperkingen van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen handelt of door de perso(o)n(en) die met dit beheer is (zijn) belast en die samen of afzonderlijk handelen;

- hetzij, maar binnen de beperkingen van de bevoegdheden die aan het directiecomité zijn verleend, door twee leden van het directiecomité die gezamenlijk handelen,

Deze ondertekenaars moeten tegenover derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de beperkingen van hun mandaat. (...)

ARTIKEL 21 Samenstelling en bevoegdheden

De algemene vergadering van de aandeelhouders is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het

recht hebben om zelf of via lasthebbers te stemmen voor zover de wetten en statuten in acht warden genomen. De beslissingen die de algemene vergadering van de aandeelhouders op regelmatige wijze neemt, zijn

bindend voor aile aandeelhouders, ook voor de afwezigen of zij die er een andere mening op na houden. ARTIKEL 22 ; Vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de vierde donderdag van mei om veertien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De jaarlijkse algemene vergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of in de gemeente van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

In geval van gebruik van de schriftelijke procedure overeenkomstig artikel 29 in fine van deze statuten, moet de vennootschap - uiterlijk op de dag die statutair is vastgelegd om de jaarlijkse vergadering te houden - de circulaire ontvangen die de agenda en de voorgestelde beslissingen vermeldt, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders,

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders kan worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap zulks vereist. Buitengewone of bijzondere vergaderingen hebben plaats op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats zoals vermeld in de oproeping, of anders. (...)

ARTIKEL 24 - Toelating tot de vergadering

Wanneer de oproeping dit eist, moet elke eigenaar van effecten, om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, ten minste drie (3) werkdagen voor de vergadering plaats vindt, de raad van bestuur schriftelijk inlichten over zijn voornemen de vergadering bij te wonen of zijn certificaten waaruit zijn inschrij-ving in het register van aandelen op naam blijkt deponeren in de zetel van de vennootschap of bij de in de oproepingsberichten aangeduide instellingen.

Wanneer de oproeping dit eist, zijn de houders van gedematerialiseerde effecten, om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, gehouden een door de erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling opgesteld attest dat de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen vaststelt neer te leggen op de in de oproepingsberichten aangeduide plaats, en dit ten minste drie (3) werkdagen voor de algemene vergadering plaats vindt,

De houders van obligaties, warrants en certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, mits naleving van de voor de aandeelhouders voorziene toelatingsvoorwaarden,

Zater-, zon- en feestdagen worden niet beschouwd als werkdagen voor de toe-passing van dit artikel. ARTIKEL 25 : Vertegenwoordiging op de algemene vergaderingen

Elke verhinderde eigenaar van effecten mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigers door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder, en dit door middel van een volmacht. Onder volmacht moet worden verstaan de door een aandeelhouder aan een natuurlijke of rechtspersoon verleende machtiging om sommige of alle rechten van die aandeelhouder in de algemene vergadering in zijn naam uit te oefenen, Onverminderd artikel 549, eerste lid, 1°, van het Wetboek van Vennootschappen, kan deze machtiging worden gegeven voor een of meer specifieke vergaderingen of voor de vergaderingen die gedurende een bepaalde periode worden gehouden. De volmacht die voor een bepaalde vergadering wordt gegeven, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen, De volmachtdrager geniet de-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

zelfde rechten als de aldus vertegenwoordigde aandeelhouder, en inzonderheid het recht om het woord te voeren, om vragen te stellen tijdens de algemene vergadering en om er het stemrecht uit te oefenen.

De volmachten moeten een handtekening dragen (met inbegrip van een digitale handtekening overeenkomstig artikel 1322 tweede lid van het Burgerlijk Wetboek). De raad van bestuur kan het volmaght formulier opstellen en eisen dat dit neergelegd wordt op een plaats en binnen een termijn die hij bepaalt. De volmacht moet meegedeeld worden per geschrift, fax, e-mail of elk ander middel vernield in artikel 2281 van,3ts` Burgerlijk Wetboek, en worden neergelegd op het bureau van de vergadering, De raad van bestuur mag eisen dat de volmacht drie (3) werkdagen voor de vergadering neergelegd wordt op de plaats die hij aanduidt.

Zater-, zon- en feestdagen worden niet beschouwd als werkdagen voor de toepassing van dit artikel.

De mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, evenals de pandhoudende schuldeisers en pandverstrekkende schuldenaars, moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon. (...) ARTIKEL 28 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem. (...)

ARTIKEL 29 : Beraadslagingen van de algemene vergadering

a/ Antwoordpticht van de bestuurderslcommissaris(sen)

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling" van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissaris(sen) ge(eft)(ven) antwoord op de vragen die hem/hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, warden gesteld met betrekking tot zijn/hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar bestuurders of de commissarissen) zich hebben verbonden. Hij/Zij heeft/hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van zijn/hun taak.

Wanneer verschillende vragen over hetzelfde onderwerp handelen, mogen de bestuurders en dc commissaris(sen) daarop één antwoord geven.

Zodra de oproeping gepubliceerd is, kunnen de aandeelhouders de hierboven bedoelde vragen schriftelijk stellen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord door, naargelang het geval, de bestuurders of de commissa-ris(sen), voor zover die aandeelhouders voldoen aan de in artikel 24 van onderhavige statutei bedoelde formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap warden gericht via het in de oproeping tot de algemene vergadering vermelde adres. De vennootschap dient de schriftelijke vragen uiterlijk op de laatste dag vder de vergadering te ontvangen.

bl Meerderheid en aanwezigheidsquorum

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda zijn vermeld, tenzij indien alle aandeelhouders aanwezig zijn en eenparig hiertoe beslissen.

Behoudens in de gevallen waarin de wet of de statuten een aanwezigheidsquorum vereisen, kan de algemene vergadering geldig beraadslagen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Behoudens de door de wet of de statuten voorziene gevallen, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van stemmen die aan de stemming deelnemen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Onthoudingen worden niet in aanmerking genomen bij tellen van de stemmen,

cf Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Met dit doel stuurt de raad van bestuur een circulaire, per brief, fax, e-mail of elk ander middel, met de vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, naar alle aandeelhouders en eventuele commissarissen, met het verzoek de voorstellen van besluit aan te nemen en de circulaire behoorlijk ondertekend terug te sturen binnen de erin vermelde termijn naar de zetel van de vennootschap of elke andere in de circulaire opgegeven plaats,

De beslissing moet beschouwd worden niet genomen te zijn wanneer niet aile aandeelhouders alle onderwerpen van de agenda hebben aangenomen en de procedure van schriftelijke besluitvorming is voltooid binnen voormelde termijn.

De houders van obligaties, warrants of certificaten, mogen van die besluiten kennis nemen in de zetel van de vennootschap.

d/ Deelname op afstand aan de algemene vergadering

De aandeelhouders mogen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elek-tronisch communicatiemiddel Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De raad van bestuur bepaalt de wijzen waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder deel neemt aan de algemene vergadering door middel van een elektronisch communicatiemiddel en derhalve geacht mag worden als aanwezig te zijn.

De vennootschap moet de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel. De wijzen waarop de hoedanigheid van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worde gecontroleerd en gewaarborgd, worden bepaald door de raad van bestuur.

Het gebruik van het elektronische communicatiemiddel kan aan voorwaarden onderworpen worden die door de raad van bestuur worden vastgesteld met als enige doelstelling het waarborgen van de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel.

Voor de toepassing van de eerste alinea van dit artikel moet het elektronische communicatiemiddel de aandeelhouder, onverminderd enige bij of krachtens de wet opgelegde beperking, ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de statutaire of krachtens de statuten vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand aan de algemene vergadering. ln voorkomend geval, kunnen die procedures voor eenieder toegankelijk worden gemaakt op de website van de vennootschap.

Het proces-verbaal van de algemene vergadering vermeldt de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

Deze paragraaf geldt niet voor de leden van het bureau van de algemene vergadering, de bestuurders en de commissaris(sen).

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten, kunnen eveneens op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, onder dezelfde voorwaarden en modaliteiten zoals deze hierboven zijn omschreven.

Artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen is van toepassing wanneer de vennootschap toestaat dat op afstand aan de algemene vergadering wordt deelgenomen.

ARTIKEL 30 : Bijzondere meerderheid

Wanneer de beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders betrekking heeft op:

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- een statutenwijziging;

- een kapitaalverhoging of -verlaging;

- de uitgifte van aandelen onder het boekhoudkundig pari;

- de intrekking of beperking van het recht van preferentiële inschrijving;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of van inschrijvingsrechten;

- de ontbinding van de vennootschap;

moet het voorwerp van de te nemen beslissing nauwkeurig zijn omschreven in de oproepingen tot de vergadering en moet ten minste de helft van de aandelen die het volledige maatschappelijk kapitaal vormen vertegenwoordigd zijn op de vergadering. Is aan deze laatste voorwaarde niet voldaan, dan moet er een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Heeft de beraadslaging echter betrekking op het wijzigen van het maatschappelijk doel, op het wijzigen van de respectieve rechten van de categorieën van aandelen, op het ontbinden van de vennootschap als gevolg van het feit dat het netto actief daalt tot een bedrag dat kleiner is dan de helft of een kwart van het kapitaal, op het verwerven, in pand nemen en vervreemden van eigen aandelen van de vennootschap of op het wijzigen van de rechtsvorm van de vennootschap, dan is de vergadering slechts geldig samengesteld en kan ze slechts beslissen overeenkomstig de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 31 : Notulen van de algemene vergaderingen

.., Kopieën en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen die in rechte of elders moeten worden overgelegd, worden getekend door de voorzitter van de raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. Hun handtekening moet onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen. (...)

ARTIKEL 32 : Maatschappelijk boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk maatschappelijk boekjaar stelt de raad van bestuur een inventaris op en stelt hij de jaarrekening van de vennootschap vast; die jaarrekening omvat een balans, de resultatenrekening alsook de bijlage. Deze documenten worden opgesteld overeenkomstig de wet,

Bovendien stellen de bestuurders elk jaar een beheersverslag op overeenkomstig de artikelen 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn echter niet gehouden een beheersverslag op te stellen indien de vennootschap voldoet aan de criteria van artikel 94, 1ste lid van het Wetboek van Vennootschappen. (" )

ARTIKEL 35 : Betalen van de dividenden

De eventuele betaling van de door de algemene vergadering verklaarde dividenden heeft jaarlijks plaats op de tijdstippen en plaatsen die de algemene vergadering of de raad van bestuur bepaalt en in één of meer kee. Nlet-opgeëiste dividenden verjaren na vijf (5) jaar.

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid beslissen om voorschot-ten op dividenden te betalen, te verrekenen met het dividend dat zal worden uitgekeerd op de resultaten van het lopende boekjaar, overeenkomstig de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen. De raad stelt het bedrag van deze voorschotten en hun datum van betaling vast.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elk voorschot of elk dividend dat wordt betaald met inbreuk op de wet of op deze statuten, moet door de aandeelhouders die het hebben ontvangen worden teruggegeven indien de vennootschap kan aantonen dat deze aandeelhouders weet hebben van de onregelmatigheid van de betalingen aan hen of daar niet onwetend van konden zijn, gelet op de omstandigheden, (...)

ARTIKEL 37: Verdeling

Aile activa van de vennootschap worden verkocht, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist; met de opbrengst daarvan worden alle schulden betaald overeenkomstig artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen. Na betaling van het passief en van de vereffeningskosten of na bewaargeving van de bedragen die daartoe noodzakelijk zijn, dient het netto actief in de eerste plaats om het volgestort bedrag vare de aandelen terug te betalen in contanten of in effecten. Zijn niet alle aandelen in dezelfde verhouding volgestort, dan houden de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdelingen, rekening met deze verschillende situatie en herstellen ze het evenwicht door middel van verzoeken tot storting of door een voorafgaande verdeling.

Het saldo wordt gelijk verdeeld onder alle aandelen.

Alvorens de vereffening af te sluiten moet(en) de vereffenaar(s) het verdelingsplan van het actief onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord indienen bij de rechtbank van koophandel in het arrondissement waarvan de zetel van de vennootschap is gevestigd. (...)

C. BENOEMING BESTUURDER

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurder van onderhavige vennootschap:

de vereenvoudigde aandelenvennootschap naar Frans recht ("société par actions simplifiée") "FINANCIERE DSBG" genoemd, met maatschappelijke zetel te 75.008 Parijs (Frankrijk), 25, rue de Ponthieu, ingeschreven in het register ("Registre de Commerce et des Sociétés") van Parijs (Frankrijk) onder nummer 490.047.446, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jérôme DE BERTOULT, wonende te 60270 Gouvieux (Frankrijk), 37 rue Hurst Mahieu.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurder is onbezoldigd.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurder eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van tweeduizend zeventien, overeenkomstig artikel 11 van de nieuwe statuten zoals deze door onderhavige vergadering in voorgaande beslissing werden aangenomen.

D. VERKRIJGING EN VERVREEMDING VAN AANDELEN

De voorzitter zet uiteen dat:

- dat het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." thans is vastgesteld op zesenzestig miljoen honderd zesenvijftigduizend euro (¬ 66.156.000,00);

- dat het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "N.V, DESMET BALLESTRA GROUP S.A." thans vertegenwoordigd wordt door vijftienduizend vierhonderd en elf (15.411) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 15.411, die elk één/vijftienduizend vierhonderd en elfde (1/15.411de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen;

- dat alle aandelen van de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." volledig volgestort zijn;

- dat de aandelen van de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." op naam of gedematerialiseerd zijn;

- dat er geen categorieën van aandelen bestaan binnen de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A.";

- dat de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." geen bevoorrechte aandelen noch aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven;

- dat alle door de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." uitgegeven aandelen van dezelfde aard zijn, recht geven op dezelfde rechten en voordelen, en op dezelfde wijze deelnemen in het resultaat van de vennootschap;

- dat de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." geen winstbewijzen, obligaties, warrants of soortgelijke effecten heeft uitgegeven;

- dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." thans vierduizend tweehonderd tweeënnegentig euro zevenenzeventig cent re 4.292,77) (exact: 4.292,777885925669999) bedraagt;

- dat de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A.." geen eigen aandelen ;n portefeuille heeft en dat zij zelf geen aandelen verworven heeft noch via een dochtervennootschap die zr! rechtstreeks controleert in de zin van artikel 5, § 2, 1°, 2° en 4°, van het Wetboek van Vennootschappen, nocï via een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." of een dochtervennootschap;

dat onderhavige vennootschap een dochtervennootschap is van de naamloze vennootschap "NN, DESMET BALLESTRA GROUP S.A." in de zin van artikel 627 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist bij eenparigheid machtiging te verlenen aan de raad van bestuur van onderhavige, vennootschap tot verkrijging, en in voorkomend geval vervreemding op een later tijdstip, in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap, van één (1) aandeel van de naamloze vennootschap "N.V, DESMET BALLESTRA GROUP S.A." genoemd, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Minervastraat 1, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0403.642.140, en belastingplichtige voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 403.642.140, in toepassing van artikel 627 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de artikelen 620 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorwaarden van deze verrichting zijn de volgende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) de verkrijging heeft betrekking op één (1) bestaand aandeel, met het volgnummer 15.411, uitgegeve door de naamloze vennootschap "N.V. DESMET BALLESTRA GROUP S.A." en thans toebehorende aan d' vereenvoudigde aandelenvennootschap naar Frans recht ("société par actions simplifiée") "FINANCIERS DSBG" genoemd, met maatschappelijke zetel te 75.008 Parijs (Frankrijk), 25, rue de Ponthieu, ingeschreven ;n het register ("Registre de Commerce et des Sociétés") van Parijs (Frankrijk) onder nummer 490.047.446;

b) de verkrijging gebeurt tegen de prijs van tienduizend driehonderd tweeëntachtig euro (¬ 10.3B2:CCY) zijnde de prijs die tussen partijen op conventionele wijze werd overeen gekomen ;

c) de sommen die door onderhavige vennootschap bestemd zijn om deze verkrijging uit te voeren, worden uitsluitend aangerekend op beschikbare reserves die voor uitkering vatbaar zijn overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen;

d) de hierbij door onderhavige algemene vergadering aan de raad van bestuur verleende machtiging heft een geldigheidsduur van vijf (5) jaar. Het aan het aandeel dat het voorwerp uitmaakt van de beoogde verkrijging verbonden stemrecht, wordt en blijft geschorst zolang dit aandeel zich bevindt in het vermogen van onderhavige vennootschap.

E, MACHTEN

De vergadering verleent alle machten:

- aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen;

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebbers, afzonderlijk handelend en met macht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij alle bevoegde administraties.

Worden aangesteld

Meester Virginie BAZELMANS, Meester Patrick DELLA FAILLE en Meester Michaël ZADWORNY, allen woonstkeuze doende in het kantoor van de advocatenassociatie "LYDIAN" gevestigd te 1000 Brussel, Havenlaan 86c b113. (...)

2! Er blijkt uit een onderhandse vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 24 mei 2012, dat:

Tweede besluit: Benoeming van de heer Philippe BAYET en de heer Marc Kellens als gedelegeerden tot het dagelijks bestuur.

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten van de Vennootschap, besluit de raad van bestuur, bij unanimiteit, om aan bestuurder Philippe BAYET, met Franse nationaliteit en gedomicilieerd te 75016 Parijs, Chaussée de la Muette 8 (Frankrijk), en bestuurder Marc KELLENS, met Belgische nationaliteit en gedomicilieerd te 2812 Muizen, Ter Doncklaan 33 (België), alle bevoegdheden die behoren tot het dagelijks bestuur van de Vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de Vennootschap met betrekking tot dit beheer, te delegeren.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten van de Vennootschap, zal de Vennootschap, binnen de beperkingen van het dagelijks bestuur, geldig vertegenwoordigd worden tegenover derden in de handelingen en in rechte, met inbegrip van die welke waarvoor de medewerking van een ministerieel ambtenaar of notaris vereist zou zijn, door de heer Philippe BAYET en de heer Marc KELLENS, afzonderlijk handelend, Deze ondertekenaars moeten tegenover derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Deze bevoegdheidsdelegaties zijn onmiddellijk van kracht, en dit totdat de raad van bestuur deze mandaten uitdrukkelijk herroept. Deze mandaten zijn niet bezoldigd, tenzij de raad van bestuur hierover later andere beslist.

De heer Philippe BAYET en De heer Marc KELLENS verklaren deze benoeming te aanvaarden en bevestigen dat ze alle voorwaarden voorgeschreven door de wet en de reglementen, alsook door de statuten van de Vennootschap zullen naleven bij het uitoefenen van hun mandaten in hun hoedanigheid van gedelegeerden tot het dagelijks.

De heer Philippe BAYET en de heer Marc KELLENS dragen bijgevolg allebei vanaf heden de titel vara gedelegeerd bestuurder.

Derde besluit: Benoeming van de heer Philippe BAYET in de hoedanigheid van Voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap

De Voorzitter zet uiteen dat de raad van bestuur tot op heden nog geen Voorzitter heeft verkozen onder haar leden.

Bijgevolg, overeenkomstig artikel 13 van de statuten van de Vennootschap, heeft de raad van bestuur bij unanimiteit besloten om bestuurder Philippe BAYET, met Franse nationaliteit en gedomicilieerd te 75016 Parijs, Chaussée de la Muette 8 (Frankrijk), te benoemen tot Voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang en een einde nemend op het zelfde ogenblik wanneer zijn mandaat als bestuurder eindigt, behoudens hernieuwing (in welk geval zijn mandaat als voorzitter van de raad van bestuur eveneens automatisch hernieuwd wordt). Dit mandaat is niet bezoldigd, tenzij de raad van bestuur hierover anders beslist.

De heer Philippe BAYET verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Vierde besluit: Volmachten tot het uitvoeren van de besluiten genomen door de huidige raad van bestuur

De raad van bestuur besluit om een bijzondere volmacht te verlenen aan elke bestuurder, aan mevrouw Camille DELATTRE, en aan meester Patrick DELLA FAILLE, aan meester Virginie BAZELMANS et aan meester Michaël ZADWORNY, advocaten, kantoor houdende te Havenlaan 86c bus 113, 1000 Brussel, alsook aan notaris Sophie MAQUET met standplaats te Brussel, elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid tot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Y Voor-

e behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

indeplaatsstelling, teneinde de voorafgaande besluiten uit te voeren en meer bepaald alle handelingen te stellen en alle documenten te tekenen met het oog op het bijwerken van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en, in voorkomend gevat, bij de BTW-administratie, of elke andere administratie, en teneinde aile nodige of nuttige handelingen te stelten voor de neerlegging van bovengenoemde besluiten met het oog op de publicatie ervan in de Bijsagen van het Belgisch Staatsblad (hierin begrepen de ondertekening van alle formulieren tot publicatie en van elk ander document). (.,,)

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, aanwezigheidslijst, 4 volmachten, Bijzonder Verslag van de Raad van Bestuur, Verslag aan de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de "NV Desmet Ballestra Engineering", gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 05.08.2011 11388-0424-041
27/07/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!§1111\111

~

Ondernemingsnr : 0408.353.568

Benaming

(voluit) : N.V. DESMET BALLESTRA ENGINEERING S.A.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Minervastraat 1, 1930 Zaventem

Onderwerp akte : EINDE VAN HET MANDAAT VAN EEN BESTUURDER - BENOEMING VAN BESTRUURDER - HERNIEUWING VAN HET MANDAAT VAN DE COMMISSARIS

1 JU6L 2.0

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

1. Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 26 juni 2011:

om 12 uur op de zetel van de Vennootschap :

" Na beraadslaging en nadat alle gevraagde toelichting werd verschaft, worden de volgende beslissingen; genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De voorzitter zet uiteen dat op 20 juni 2011, de heer Marc d'Udekem d'Acoz ontslag heeft genomen van zijn, mandaat als bestuurder van de Vennootschap. De ontslagbrief wordt gehecht aan deze notulen (Bijlage 2).

Daarop, beslissen de aandeelhouders om akte te nemen van dit ontslag en dus het mandaat van bestuurder' van de heer Marc d'Udekem d'Acoz te beëindigen met onmiddellijke ingang.

Tweede besluit

De aandeelhouders benoemen met onmiddellijke ingang de heer Philippe Bayet, gedomicilieerd op 75016; ' Paris (Frankrijk), 8 chaussée de la Muette, als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van twee: jaar. Zijn mandaat zal, behoudens verlenging, eindigen op de gewone algemene vergadering van het jaar 2013.; Dit mandaat is onbezoldigd en de heer Philippe Bayet zal, conform de statuten van de Vennootschap, als: gewoon bestuurder zetelen in de raad van bestuur.

Derde besluit

De ondergetekenden beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Patrick della Faille en. Mevrouw Virginie Bazelmans, advocaten do Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, of elke advocaat of' medewerker van het advocatenkantoor Lydien, alleen handelend en niet de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde besluiten niet het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de ondertekening van alle publicatieformulieren en andere documenten). "

2. Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 26 juni 2011:

om 13 uur op de zetel van de Vennootschap :

" Na beraadslaging en nadat alle gevraagde toelichting werd verschaft, worden de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen: (...)

Vijfde besluit

De aandeelhouders beslissen het mandaat van de vennootschap ERNST & YOUNG CVBA, met' maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ingeschreven bij de Kruispuntbank van. Ondernemingen onder nummer 0446.334.711, en ingeschreven onder nummer B00160, vertegenwoordigd door de heer Eric van Hoof, bedrijfsrevisor, als commissaris van de Vennootschap te hernieuwen voor een periode van 3 jaar, zijnde tot de algemene vergadering die de jaarrekening as per 31 december 2013 zal goedkeuren. Het jaarlijkse ereloon voor het mandaat bedraagt EUR 5.250,00 ex-BTW.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zevende besluit

De aandeelhouders beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan de gedelegeerd bestuurder en aan Meester Patrick della Faille en Meester Virginie Bazelmans, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op (i) uitvoering van de genomen besluiten door de algemene vergadering, (ii) aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW en (iii) neerlegging van bovenvermelde besluiten met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de ; ondertekening van alle publicatieformulieren en andere documenten)."

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten aan de

algemene vergadering voorbehouden zijn.

De vennootschap wordt in de akten en in rechte vertegenwoordigd:

-Hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend ;

-Hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door één of meer afgevaardigden tot dit bestuur;

-Hetzij binnen het kader van de machten die aan een volmachthebber af gestaan werden, door deze

volmachthebber.

Virginie BAZELMANS

Lasthebber

Voorbehouden aan het " , Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 22.07.2009 09487-0134-043
26/02/2009 : BL187825
16/07/2008 : BL187825
02/07/2007 : BL187825
26/06/2007 : BL187825
14/09/2006 : BL187825
31/07/2006 : BL187825
09/11/2005 : AN187825
12/07/2005 : AN187825
29/10/2004 : AN187825
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 17.07.2015 15332-0066-043
14/09/2004 : AN187825
05/12/2003 : AN187825
12/08/2003 : AN187825
17/01/2003 : AN187825
30/07/2002 : AN187825
26/07/2002 : AN187825
07/11/2001 : AN187825
25/07/2000 : AN187825
15/07/2000 : AN187825
15/03/2000 : AN187825
01/07/1999 : AN187825
17/06/1999 : AN187825
15/07/1998 : AN187825
10/07/1997 : AN187825
27/09/1995 : AN187825
21/06/1994 : AN187825
04/06/1993 : AN187825
01/01/1993 : AN187825
01/01/1992 : AN187825
27/05/1989 : AN187825
01/01/1989 : AN187825
01/01/1988 : AN187825
16/07/1986 : AN187825
31/05/1986 : AN187825
01/01/1986 : AN187825
22/05/1985 : AN187825
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 11.07.2016 16315-0287-041

Coordonnées
DESMET BALLESTRA ENGINEERING

Adresse
BELGICASTRAAT 3 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande