DEURACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEURACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.351.584

Publication

17/10/2014
ÿþ mod11.1

-

Luik B j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

!fingqi,lin

: hi

Criffle Rechib3ril: và1 Ucophandcl

Leuven.

G

------ ------- --------- ------- ------ - ------------------------------ ----------------------- -

Ondernemingsnr :13E0430,351.584

Benaming (voluit) Deuraco

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Paternosterstraat 72

3110 Rotsefaar

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op 22 september 2014, geregistreerd te Haacht, 6 bladen 0 verzendingen, op 23'; september daarna, boek 1389 bled 57 vak 18, tegen het recht van vijftig euro (¬ 50,00), dati de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid "Deuraco" als volgt heeft beslist:

EERSTE BESLISSING: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De voorzitter leest het verslag voor van de zaakvoerder. Dit verslag geeft een toelichting bij: de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en! ji passive gevoegd, afgesloten op 30 juni 2014, dit is niet meer dan drie maanden voordien. De voorzitter leest vervolgens het verslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & C'" te 3510 Hasselt (Kermt), O Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de heer Luc Beckers, over de staat van; activa en passive.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende termen:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft: de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid! "DEURACO" een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld, ji rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van drieënnegentigduizend zevenhonderd en twee Euro achtendertig! Eurocent (93.702,38) en een netto-actief van zesenzeventigduizend vijfhonderd achttien! Euro zesenzeventig Eurocent (76.518,76) Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebbeni uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de !! toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van! eventuele latente verplichtingen inzake aannemersaansprakelijkheid en van eventuele latente fiscale verplichtingen, en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerderl gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Hasselt (Kermt), 19 september 2014

(get.)

Voor de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C'"

Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERS

Zaakvoerder"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de; vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 13elgisch Staatsblad

Deze verslagen worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door mij, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLISSING : VERVROEGDE ONTBINDING.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te rekenen vanaf heden.

Ondergetekende notaris zal bij ontvangst van de bevestigingsbeslissing betreffende de in de vijfde beslissing hierna benoemde vereffenaar een kopie ervan voegen bij onderhavige akte om het er samen mee te bewaren. Tevens zal hij er een kopie van neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven ter gelegenheid van de neerlegging van de stukken met het oog op de publicatie in het Belgisch Staatsblad van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

DERDE BESLISSING : WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist als volgt de statuten van de vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing die genomen werd:

De vergadering beslist Artikel 2. van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap is opgericht op 22 januari 1987 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 22 september 2014. Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld"

De vergadering beslist Artikel 3. van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3110 Rotselaar, Patemosterstraat 72,

De beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar(s)."

De vergadering beslist Artikel 12. tot en met 17. van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar(s) heeft/hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij/Hij mogen/mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij/Hij mogen/mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij/hij mag/mogen verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar(s) wordt/worden ontslagen inventaris op te maken en mag/mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Zij/Hij mogen/mag, onder hun/zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun/zijn machten, die zij/hij zullen/zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij/zij vaststelt/vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar(s) die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De opdracht van de vereffenaar(s) wordt kosteloos uitgeoefend,"

VIERDE BESLISSING: ONTSLAG VAN EN KW1JTING AAN DE ZAAKVOERDER.

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de (statutaire) zaakvoerder: de heer ROOSEN Erwin, voornoemd.

De vergadering verleent hem kwijting in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, voor zijn bestuur over de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEURACO",

VIJFDE BESLISSING BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de nstrumenterende notaris, hetzij van de persol,o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

' . aan het Belgisch Staatsblad

Zij benoemt ais vereffenaar: mevrouw CATEREÈLS Yolande, voornoemd, die verklaart de. opdracht te aanvaarden.

ZESDE BESLISSING BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden«

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De vereffenaar moet de bepalingen van de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het verdelingsplan, eerbiedigen.

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de verplichtingen voortvloeiende uit de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het opmaken en voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan door de vereffenaar(s) alvorens tot de afsluiting van de vereffening kan besloten worden.

ZEVENDE BESLISSING :VOLMACHT AAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de zopas benoemde vereffenaar om namens de vennootschap het verzoekschrift in te dienen tot bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Leuven van zijn benoeming als vereffenaar. ACHTSTE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EATC & Partners" te 3390 Tielt, Kruisstraat 3 bus 01, vertegenwoordigd door de heer Oscar Vanhoudt, die te dien einde woonstkeuze doet op voormeld adres, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden, de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten.

NEGENDE BESLISSING: COÖRDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten,

- kopie van de beschikking tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.12.2013, NGL 20.12.2013 13694-0349-013
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 02.12.2014, NGL 19.12.2014 14698-0374-011
04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 04.12.2012, NGL 30.12.2012 12685-0487-011
11/01/2012
ÿþ Moe 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iuii11iiaiiaianW1n*iu~i

*iaoo9ooe

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophande

'e Leuven, de 2 9 DEC. 2099

DE SetirMER.

Ondernemingsnr : 0430.351.584

Benaming Deuraco

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paternosterstraat 72, 3110 Rotselaar, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de alagemene vergadering dd. 02/12/2011.

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van mevrouw Catereels Yolande.

Haar ontslag gaat in op 01/10/2011 en er wordt haar kwijting gegeven voor haar mandaat.

Roosen Erwin

Zaakvoerder

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 20.12.2011 11641-0409-014
27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.12.2010, NGL 23.12.2010 10641-0475-014
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 22.12.2009 09899-0030-015
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 02.12.2008, NGL 08.12.2008 08843-0055-016
28/08/2008 : LE068882
16/01/2008 : LE068882
02/01/2007 : LE068882
13/04/2006 : LE068882
30/12/2005 : LE068882
20/07/2015
ÿþ(n,(3\

Mal POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -07- 2015

LEU1.Mie





Ondernemingsar : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0430.351.584

Deuraco

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Btitagefftiti trerBetgigcli S1Ut'stitád = 20107'/2015 _ Annexes du 1VlómfeurTiérgë

Zetel : Patemosterstraat 72, 3110 Rotselaar, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Vereffening-sluiting vereffening

Tekst :

Blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 29 juni 2015 gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap dat:

- de vereffening wordt gesloten.

- de vereffenaar wordt ontslagen.

- de volledige en onbeperkte kwijting wordt verleend aan de vereffenaar.

- de rekeningen en bescheiden van de vennootschap gedurende minstens 5 jaar bewaard

blijven te Rotselaar, Paternosterstraat 72 of op het adres van de vereffenaar.

aan de vereffenaar de volmacht wordt verleend om het nodige te doen voor de

bekendmaking van dit besluit en alle formaliteiten te vervullen die na de sluiting door de wet

zijn opgelegd.

Catereels Yolande

Vereffenaar

Óp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam én fiáëdánighéid`Gán de insfrumentè-eiid nátár"is;hétzif -----------------------

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

31/12/2004 : LE068882
16/12/2003 : LE068882
23/12/2002 : LE068882
09/03/2000 : LE068882
25/01/2000 : LE068882
01/01/1997 : LE68882
01/01/1996 : LE68882
01/01/1995 : LE68882
22/10/1993 : LE68882
31/08/1993 : LE68882
01/01/1993 : LE68882
18/02/1992 : LE68882
01/01/1992 : LE68882
19/01/1990 : LE68882
19/01/1989 : LE68882
01/01/1988 : LE68882
13/02/1987 : LE68882

Coordonnées
DEURACO

Adresse
PATERNOSTERSTRAAT 72 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande