DEVENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.684.202

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0257-013
25/09/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0479.684.202 Benaming

(voluit) : DEVENS (verkort) :

t'AM II II

bei a Bc Sta

O

NEEÏ-ir2::12;10-D

16 2014

Geiffie Rechtbank

LErjfie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kernpenlaan 17 te 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding-sluiting vereffening dd. 26/0612014

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 26 juni 2014,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVENS, met zetel te 3140 Keerbergen, Kempenlaan 17, RPR Leuven, met ondememingsnummer 0479.684.202

Opgericht bij akte verleden voor notaris Bart Amauts te Keerbergen op 13 februari 2003, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 maart 2003 onder nummer 03029763, waarin volgende beslissingen: genomen werden:

Verklaring comparanten

De comparant verklaart verder dat

- dat het totaal der aandelen op deze vergadering vertegenwoordigd is;

- dat het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen slechts tot ontbinding kan besloten warden indien de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is en drie/vierde der aanwezig stemmen de ontbinding goedkeurt.

- dat ieder aandeel recht geeft op één stem

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

De comparanten stellen vast dat de vergade-'ring geldig werd samengesteld, en dat deze bevoegd Is om' over het onderwerp van de agenda te beraadslagen, wat zij vrijwillig doen, zodat geen verdere rechtvaardiging: dient verstrekt betreffende de oproepingsformaliteiten tot onderhavige vergadering.

De zaakvoerder van de vennootschap, de heer STEVENS Marc Ludovicus Julius, voornoemd, is aanwezig. Verklaring artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.

Voorafgaandelijk aan de beraadslaging betreffende de voorgestelde ontbinding, bevestigt ondergetekende. notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Procedure

De comparanten verklaren dat deze vereffening plaatsvindt in één akte overeenkomstig de mogelijkheid en de voorwaarden thans voorzien in artikel 184 paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen.. BERAADSLAGING

1. Verslagen

De comparanten maken melding van het verslag van de zaakvoerder betreffende het voorstel tot ontbinding en vereffening van de vennootschap, hierbij aangevoegd en van het verslag van de heer MEULDERMANS Kris (revisor), hierbij aangevoegd, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 21 mei 2014, hierbij aangevoegd.

De comparanten verklaren kennis te hebben van beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft der zaakvoerder van de BVBA DEVENS een boekhoudkundige staat per 21 mei 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van e 584.675,83 en een netto-actief van E 323.476,09.,

De vereffening is ingegeven door het feit dat er geen activiteiten meer zullen worden ontwikkeld,.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren,

.. . .

Op de laatste blz. van Lulk B vermeIden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Boom, 13 juni 2014"

2. Ontbinding  niet benoeming vereffenaar

a) De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt de vereffening uit vanaf heden.

b) De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen, gelet op het feit dat:

- er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

3. Beëindiging mandaat zaakvoerder  kwijting zaakvoerder

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het

mandaat van de huidige zaakvoerder, te weten de heer STEVENS Marc Ludovicus Julius

[Rijksregietemummer 61.04.23-377.48], wonende te 3140 Keerbergen, Mechelsebaan 136/B. De vergadering besluit om kwijting te geven aan de zaakvoerder.

4. Terugname onroerend goed

De comparanten verklaren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVENS", volgende onroerende goederen bezit:

Gemeente Keerbergen  Eerste afdeling.

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gestaan en gelegen Kempenlaan 17, gekadastreerd sectie B, volgens titel en recente kadastrale legger nummer 243/G, met een oppervlakte van veertien are negenenveertig centiare (14a49ca).

Oorsprong van eigendom

Het hierboven beschreven onroerend goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVENS, voornoemd, ingevolge aankoop van de heer ANNE Herman Louis Maria en zijn echtgenote mevrouw BUYL Louise Josepha Alphonsina, te Diksmuide, bij akte verleden voor notaris Luc Van Campenhout te Keerbergen op 13 maart 2008, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven onder refertenummer 73-T-19/03/2008-03582,

Het hierboven beschreven onroerend goed behoorde toe aan de heer ANNE Herman Louis Maria en zijn echtgenote mevrouw BUYL Louise Josepha Alphonsina, beiden voornoemd, ingevolge aankoop van Eerwaarde heer DE WIT Jozef Ernest Maria Anna Jules, bij akte verleden voor notaris Dents Tuerlinckx te Haacht op 25 januari 1973, regelmatig overgeschreven.

Bodemdecreet

a. De comparant verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van deze akte, bij zijn weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet,

b. De comparant verklaart dat hij vex5r de ondertekening van deze akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 16 juni 2014 onder referte A-20140280263 R20140279019, overeenkomstig het genoemd Decreet.

Dit bodemattest bepaalt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

c. De comparant verklaart met betrekking tot het over te dragen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een sanemingsver-plichUng, tot gebruiksbe-iperkingen of tot andere maatregelen die de ovenheld in dit verband kan opleggen.

De ondergetekende notaris heeft gewezen op de draagwijdte inzake de eventuele saneringsplicht, de aansprakelijkheid en de informatieplicht van comparanten.

d. Ondergetekende notaris vermeldt dat de bepalingen van Hoofdstuk VIII van het decreet van zevenentwintig oktober tweeduizend en zes betreffende de bodemsanering en de bodembescherming werden toegepast.

Terug name

Aangezien heden de vereffening wordt gesloten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVENS", worden het hierboven beschreven onroerende goed teruggenomen door de enige vennoot, de heer STEVENS Marc Ludovicus Julius, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Het goed wordt teruggenomen en overgedragen onder de gewone waarborg ais naar recht en vrij van elke hoegenaamde schuld of inpandstelling, verhuring, bruikleen of welk beletsel ook dat de vrije eigendoms en genotsoverdracht zou kunnen belemmeren, behoudens de bedingen hierna vermeld in de bijzondere voorwaarden.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

De vennoot verkrijgt het goed in de toestand en gesteldheid waarin het zich heden bevindt; zonder dat een onnauwkeurigheid in de beschrijving en een verschil in afmetingen, hoe groot dit ook mag zijn, aanleiding kan zijn tot enige klacht of vordering.

P

Voor-

4befibuelen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het goed wordt teruggenomen zonder waarborg voor het bestaan van verborgen gebreken, met alle

heersende en lijdende erfdienstbaarheden, waarmede ze zouden kunnen bevoordeligd of bezwaard zijn.

Alle voor en nadelen, baten en lasten, evenals de risico's verbonden aan het eigendomsrecht, het genot

en de beschikking over het goed komt ten goede en zijn ten laste van de vennoot/overnemer vanaf heden.

Hypothecaire toestand

De goederen worden teruggenomen door de comparant-vennoot, onder de gewone rechtswaarborgen, en

voor vrij en onbezwaard van alle bevoorrechte en hypothecaire lasten.

Verzekering

De vennoot, comparant, zal een eigen zaak maken van de verzekering tegen alle risico's en verklaart vanaf

heden aile schikkingen dienaangaande te nemen.

Water gas elektriciteit

De huurmeters van water, gas en elektriciteit welke zich in voorschreven gebouw bevindt en waarvan

derden kunnen bewijzen eigenaars te zijn, zijn niet begrepen in deze terugname en de vennoot zal er de huur

moeten van voortzetten.

WAARDERING VAN HET GOED

De comparant erkent volledig ingelicht te zijn over het wezen, de aard en de omvang van het hiervoor

beschreven goed, zodat hij bevestigt hiervan geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat nog enige nadere rechtvaardiging of uitleg moet worden gegeven, wordt de waarde van het

goed vastgesteld op vijfhonderd vijftigduizend euro (¬ 550.000,00).

Vrijstelling van inschrijving

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk vrijgesteld ambtshalve inschrijving te nemen uit gelijk welken

hoofde bij overschrijving van deze akte.

Burgerlijke stand

De notaris bevestigt de identiteit van de vennoot zoals hierboven is weergegeven op zicht van stukken door

de wet vereist.

Verklaringen pro fisco

De comparant erkent lezing te hebben gekregen van de eerste alinea van artikel 203 van het wetboek

, der registratierechten.

Ten einde bij tegenwoordige terugname te kunnen genieten van de vrijstelling van de evenredige

registratierechten zoals bepaald in artikel 129, derde alinea, 20 van het Registratiewetboek, verklaart de

comparant-aandeelhouder:

" 1. dat hij reeds deel uitmaakte van de vennootschap op het moment van de verkrijging door de

vennootschap van voorschreven goed:

2. dat voorschreven goed werd verkregen door de vennootschap met betaling van het voor de verkopingen

bepaald registratierecht.

Verklaring belasting over de toegevoegde waarde

De instrumenterende notaris bevestigt dat er lezing werd gegeven van artikel 62 § 2 en 73 van het wetboek

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (B,T.W).

De comparant verklaart dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVENS" niet

onderworpen is aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

5. Sluiting der vereffening

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid DEVENS definitief opgehouden heeft te bestaan, onder voorbehoud evenwel van het passief

voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar, te rekenen van de bekendmaking van deze sluiting der

vereffening.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

bewaard bij de heer STEVENS Marc Ludovicus Julius, voornoemd.

Deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen,

De vergadering wordt geheven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

(Getekend: Laurence Cuypers, Notaris)

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de ontbinding-sluiting vereffening dd. 26/06/2014.

2) verslag van de zaakvoerder.

3) staat van activa en passive,

4) verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 29.06.2013 13249-0399-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.08.2012 12554-0030-014
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 23.08.2011 11434-0211-013
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.07.2010, NGL 20.08.2010 10443-0039-014
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 19.08.2009 09595-0143-013
21/01/2009 : LEA022708
22/07/2008 : LEA022708
02/07/2007 : LEA022708
08/08/2006 : LEA022708
06/06/2005 : LEA022708
25/08/2004 : LEA022708
11/03/2003 : LEA022708

Coordonnées
DEVENS

Adresse
KEMPENLAAN 17 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande