DEVESELEER


Dénomination : DEVESELEER
Forme juridique :
N° entreprise : 457.265.522

Publication

13/05/2014
ÿþ7.\

Md Won, 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_

Il

11

RI .U1)101 11

neergelegd/ontvangen op

30 APR. 2011fri2

te, uriffievNederlandstalige

rechtbank van koophandel 13rüssel

Ondernerniqsrir 0457265522 E-0.E.ri&rUln

(voiwt) OEVESELEER c: ii

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

EDINGSESTEENWEG 16 - 1540 HERNE

(vok,ciip,

IA17. BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 01/02/2014

* De benoeming van de heer Patrice Deveseleer als bestuurder van de vennootschap vanaf 10/02/14, die aanvaardt en dit tot de algemene vergadering van 2020,

* De benoeming van de heer Patrice Deveseleer als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap vanaf 10/02/14, die aanvaardt en dit tot de algemene vergadering van 2020.

Patrice DEVESELeER

Gederegeerd bestuurder

i-eat:le I oi}112.,vi nr d. îrc' N'è;aTil n hod2nic' en de metrumentende noici h.cLij0,:sn de penso(o)rn'i

bevoegd de rechiepcisedn lEn vp.n derden le weitc-oc ri oorcheen

`J o r 133rn En ..1E ricfte:u.- 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2014 : BL601416
07/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

imel Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gr.fie van de akte

::4?-? "

26 SEP, 2014

IV Cl» van de Neertandstalige tietimoittini leesriGgetedel Brussel

11 II II

811,D11,1 II

be II

a

Bi

Sta



II

Ondernemingsnr : 0457.265.522

Benaming

(voluit) : DEVESELEER

(verkort) :

Recht5vorm : naamloze vennootschap

Zetel: Edingsesteenweg 16, 1540 Herne

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging - omzetting

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DEVESELEER", gehouden voor Notaris An-Katrien Van Laer, te Herne, op 22 september 2014 via uittreksel dal de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Wijziging van het boekjaar.

De algemene vergadering beslist om het boekjaar voortaan te laten !open van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het lopende boekjaar, aangevangen op één oktober tweeduizend dertien, zal bijgevolg afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend veertien.

Tweede besluit: Wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist het tijdstip waarop de jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden te wijzigen. De jaarvergadering zal voortaan plaatsvinden op de eerste zaterdag van juni om tien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden in 2015.

Derde besluit: Verslagen..

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 juli 2014 hetzij minder dan drie maan-den voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, ledere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van

beide verslagen. -

De besluiten van het verslag van de« bedrijfsrevisor, J. Vende Moortel & Co  Bedrijfsrevisoren BVBA te

9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor luiden als

volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft

plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 juli 2014 die het

bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we deze tussentijdse staat onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht

bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het was

dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren

inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige

overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 273.412,99 euro, dit is 211.412,99 euro hoger dan het

maatschappelijk kapitaal dat 62.000,00 euro bedraagt.

Het netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA, zijnde 18.550,00 euro,

Oudenaarde, 4 september 2014

BVBA J, Vende Moortel & Co,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq

Bedrijfsrevisor"

Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vierde besluit: Omzetting.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap "DEVESELEER" om te

zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVESELEER" met ingang van heden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVESELEER" is de voortzetting van de naamloze vennootschap "DEVESELEER", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 juli 2014, waarvan de stat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsre-Ivison Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaen werden door de naamloze vennootschap "DEVESELEER", worden verondersteld verricht te zijn voor de bestoten vennootschap rvet beperkte aanspraketikheld "DEVESELEER".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVESELEER".

Hel kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrij-vingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEVESELEER" behoudt het nummer 0457.265.522 waaronder de naamloze vennootschap "DEVESELEER" ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Brussel.

De tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap "DEVESELEER".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap "DEVESELEER" omgezet ln een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten over-'gaan.

Vijfde besluit: Ontslag bestuurder.

De vergadering verleent ontslag aan de heer Deveseleer Patrice als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap en aan de heer Dissy Alain ais bestuurden

De algemene vergadering dankt de bestuurder voor zijn diensten en verleent hem aanstonds algehele ontlasting voor het door hen gevoerde bestuur in de vennootschap voor de periode lopend tot op heden.

Zesde besluit: Vermindering van het kapitaal.

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen met zevenentwintig duizend euro (27.000,00 ¬ ), om het te verlagen van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 E) tot vijfendertig duizend euro (35.000,00 ¬ ) zonder vernietiging van aandelen. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverminciering van zevenentwintig duizend euro (27,000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op vijfendertig duizend euro (35.000,00 E).

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Zevende besluit: Statuten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden ais volgt;

STATUTEN

benaming

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "DEVESELEER".

zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1540 Herne, Edingsesteenweg 16.

doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, de aankoop, verkoop en export van tweedehandswagens, werkplaats, voor onderhoud van wagens, carrosserie, onderneming voor de uitbating van een self car wash, depannage en verhuur van wagens.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

IF

A ib

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere

wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopen of samenhangend

doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te begunstigen of een

bron van afzetten te vormen.

duur

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfendertig duizend euro (35.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd

door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/tweehonderd vijftigste van

het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend,

aandelen

Alle aandelen zijn op naam.

Op de maatschappelijke zetel wordt een aandelenregister gehouden, met volgende vermeldingen:

1) identiteit en aantal aandelen van elke vennoot;

2) vermelding van de gedane stortingen;

3) afstand of overdracht van de aandelen, gedateerd en ondertekend door de overdrager en overnemer, in geval van overdracht onder de levenden, door het bestuur en de rechtverkrijgende in geval van overgang wegens overlijden;

4) aanduiding van één eigenaar tegenover de vennootschap in geval van mede-eigendom;

5) elke door het bestuur nuttig geachte vermelding.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De aandelen mogen niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van alle aandeelhouders. Deze instemming is vereist in aile gevallen. Geen enkel verhaal staat open tegen de weigering van een overgang onder de levenden.

De erfgenamen of legatarissen die geen aandeelhouder kunnen worden door gebrek aan instemming hebben het recht op de tegenwaarde van de overgedragen aandelen, De waarde van de aandelen wordt bepaald in gemeenschappelijk akkoord, of in geval van ontstentenis, door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel, op verzoek van de meest gerede partij. De overgedragen aandelen zijn onoverdraagbaar tot ze volledig zijn afbetaald. Als de afkoop niet binnen de zes maanden na de weigering als vennoot is geschied, kunnen de erfgenamen of legatarissen de ontbinding van de vennootschap vorderen.

bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, al dan niet benoemd in de statuten. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering, welke ook de duurtijd van hun mandaat, de vergoeding en hun bevoegdheid bepaalt.

Behoudens andersluidende beslissingen van de aigemene vergadering, heeft elke zaakvoerder elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap op te treden en aile handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

vertegenwoordiging

De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte,.

controle

Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht aile toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering , De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang der vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventueel commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Als alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet er over de wijze van bijeenroeping geen verantwoording worden gegeven.

boekjaar

Het maatschappelijke jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

É, e

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

ontbinding - vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalL

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

betekeningen nuttig kunnen worden gedaan."

Achtste besluit: Machtiging tot uitvoering.

De vergadering besluit om de nodige machten te verlenen aan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "A.B.E.S." met zetel te 9320 Erembodegem, Erembodegem-dorp 52 vertegenwoordigd door haar zaakvoerders de heer Frank Van Der Meulen en mevrouw Anja Cooreman die ieder afzonderlijk mogen optreden, om de verklaring van inschrijving, wijziging, afstand of opheffing te tekenen en neer te leggen bij het ondernemingsloket en bij aile Federale Overheidsdiensten waar nodig en alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen om de heden genomen beslissingen ten uitvoer te leggen.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de statuten hier voorafgaan, wordt een buitengewone algemene vergadering gehouden, ter studie, en worden de volgende beslissingen genomen.

De vennoten hebben het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt tot niet statutair zaakvoerder benoemd, voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de

algemene vergadering: de hee yeseleer Patrice, voornoemd, die aanvaardt,

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte.

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer,

1. t. Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/03/2012 : BL601416
28/12/2011 : BL601416
05/05/2011 : BL601416
07/05/2010 : BL601416
05/05/2010 : BL601416
08/05/2009 : BL601416
07/07/2008 : BL601416
30/04/2008 : BL601416
02/04/2007 : BL601416
10/04/2006 : BL601416
07/04/2005 : BL601416
07/04/2004 : BL601416
04/04/2003 : BL601416
23/12/2002 : BL601416
23/07/2002 : BL601416
12/04/2002 : BL601416
09/03/2002 : BL601416
11/04/2001 : BL601416
07/03/1996 : BL601416

Coordonnées
DEVESELEER

Adresse
EDINGSESTEENWEG 16 1540 HERNE

Code postal : 1540
Localité : HERNE
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande