DEWAERHEYD-MARCELIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWAERHEYD-MARCELIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.342.643

Publication

16/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 30.08.2012 12494-0199-009
14/05/2012
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ;7 '=

ME1 201Z

Griffie

lilletiniM1111111

Vo

beho aan Belg

Staats

Ondernemingsnr : 0466.342.643

Benaming

(voluit) : DEWAERHEYD-MARCELIS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Halvesteenstraat 31, 1980 Zemst

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter Boogaerts te Rillaar (Aarschot) op 16 april 2012 dat de ' buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEWAERHEYD-MARCELIS", met maatschappelijke zetel gevestigd te 1980 Zemst, Halvesteenstraat 31, ondememingsnummer 0466.342.643, B.T.W.-nummer 466.342.643, opgericht bij akte verleden voor notaris Pierre Paeps te Machelen op 11 juni 1999, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli daarna, onder nummer 246, waarvan de statuten tot op heden nog niet gewijzigd werden, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing.De vergadering beslist eenparig de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te' brengen van 1980 Zemst, Halvesteenstraat 31, naar 1830 Machelen, Constant Hansoulstraat 60 en artikel 3 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen. De eerste alinea van artikel 3 luidt voortaan als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1830 Machelen, Con-stant Hansoulstraat 60. Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taal-gebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendge-maakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).".

Tweede beslissing, De algemene vergadering besluit eenparig het kapitaal om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01). Artikel 5 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

Derde beslissing. De algemene vergadering keurt met eenparigheid van stemmen het ver-slag goed van de zaakvoerder inzake de doelswijziging met daaraan gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap. per 31 maart 2012.

Vierde beslissing. De algemene vergadering beslist eenparig het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 4 aan te passen als volgt: "De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, com-missionair of tussenpersoon, tot doel: -het uitbaten van een café-restaurant; -het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;-het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, , enzoverder;-transport van goederen;-verzekeringsmakelaar;-alle diensten en transacties verband houdend met

bovenvermelde ac-tiviteiten.Dlt alles in de breedste zin genomen. De vennootschap zal alle handelingen

mogen verrichten die recht-streeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag dagren-boven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wij-ze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of veref-fenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake, De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsad-vies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de finan-ciële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.".

Vijfde beslissing.De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer De Smedt Jean-Paul, wonende te 1980 Zemst, Halvesteenstraat 31, als zaakvoerder van de ven-nootschap, met ingang van heden, en met dank voor de bewezen diensten en ontlasting voor aile verrichtingen in de uitoefening van dit mandaat. Wordt als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder benoemd; Mevrouw Vander Stappen, Katrien, wonende te 1982 Zemst-Elewijt, Rubenslaan 5 die verklaart deze functie te aanvaarden onder bevestiging niet ge-troffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Zesde beslissing.Ingevolge het van kracht worden van het nieuwe Wetboek Vennootschap-pen wordt beslist nieuwe statuten goed te keuren en neder te leggen, aangepast aan de genomen beslissingen.

Op de laatste biz van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, com-missionair of tussenpersoon, tot doel:-het uitbaten van een café-restaurant; -het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;-het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, enzoverder; transport van goederen;-verzekeringsmakelaar,-alle diensten en transacties verband houdend met bovenvermelde ac-tiviteiten;Dit alles in de breedste zin genomen.De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die recht-streeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daaren-boven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wij-ze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of veref-fenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en

kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. De vennootschap mag geenszins aan

vermogensbeheer of beleggingsad-vies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Devennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR), en wordt vertegenwoordigd door zevenhon-derd vijftig (750) aandelen, elk met een fractiewaarde van een/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.Het kapitaal is volledig geplaatst,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbe-zoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, be-houtlens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be-voegd is.ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aan-tal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht als zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste verte-genwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om 20 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien

gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerders of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapi-taal vertegenwoordigen, het vragen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de veegade-ring bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegen-woordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handteke-ning zoals bedoeld in artikel 1322, §2 van het Burgerlijk Wetboek).De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering, Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerder-heid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen wor-den voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reser-vefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van af-sluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Voorgehouden , aan he Belgisch Staatsblad Voor eensluidend uittreksel, dienstig publicatie Belgisch 5taatsblâd

Notaris Peter Boogaerts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 29.08.2008 08648-0296-010
29/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 24.10.2007 07779-0287-011
22/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 21.09.2006 06787-5081-012
23/11/2005 : BL649104
20/10/2005 : BL649104
29/09/2005 : BL649104
26/07/2004 : BL649104
01/08/2003 : BL649104
16/10/2002 : BL649104

Coordonnées
DEWAERHEYD-MARCELIS

Adresse
CONSTANT HANSOULSTRAAT 60 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande