DEWEZ

Divers


Dénomination : DEWEZ
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 401.845.561

Publication

11/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cleaneierri,__,

eriqhwerigen ep

02 SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van âgekhandel Brussel

Ondernemingsnr : 0401.845.561

Benaming

(voluit) : Dewez

(verkort) :

Rechtsvorm: C.V.A.

Zetel: Poverstraat 116- 1731 Relegem

(volledig adres)

Onderwerp akte; wijziging huisnummer

Ingevolge een beslissing van de gemeente Asse met betrekking tot de hernummering van de bedrijvenzone in de Poverstraat, wordt vanaf 01/09/2014 het huisnummer gewijzigd in 88,

Christàr Stone

Zaakvoerder

I-

11111131111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 13.06.2013 13175-0524-014
20/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 01.06.2012, DPT 14.06.2012 12177-0246-015
06/01/2012
ÿþ mod 11.1

 

-Pi,-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

lIJI!11!1,111,111,1,111.1ï11

Ondernemingsnr ; 0401.845.561

Benaming (voluit) : DEWEZ

(verkorft :

Vc behr aar Bec Staat II

Rechtsvorm : comm. venn. op aandelen

Zetel : rue Michel Zwaab

1080 Sint-Jans-Molenbeek

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING  ONTSLAG  AANNEMEN VAN NIEUWE NEDERLANDSE STATUTEN  MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES,;i geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op twintig december tweeduizend en elf en neergelegd op de;.! griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel v66r de vervulling van de formaliteit van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen DEWEZ, waarvan de zetel gevestigd is te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, rue Michel Zwaab 20, besloten heeft :

I. de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 1 januari 2012 te verplaatsen naar 1731 Asse (Relegem), Poverstraat 116.

2. vast te stellen dat de heer Christopher Stone, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Saffierlaan 19, ontslag neemt uit zijnE! mandaat van zaakvoerder. De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal beslissen of hem kwijting wordt verleend:: voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

3. een nieuwe tekst van de statuten in de Nederlandse taal aan te nemen, waarvan een uittreksel volgt "Benaming. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen. Zij draagt de naam:; DEViEZ.

Zetel van de vennootschap. De zetel is gevestigd te 1731 Asse (Relegem), Poverstraat 116.

Doel. De vennootschap heeft als doel het onderzoek, de organisatie, de controle en de uitvoering, rechtstreeks of; onrechtstreeks, van alle mogelijke publiciteitscampagnes onder welke vorm dan ook, in alle mogelijke domeinen en door'; alle mogelijke procédés.

De vennootschap kan aile mogelijke industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn er de verbreiding van tet,'. vergemakkelijken.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal. Het geheel geplaatste en volgestorte maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt;,1 zesentachtigduizend zevenhonderd tweeënzestig euro drieënzeventig cent (E 86.762,73). Het is verdeeld in drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaalj vertegenwoordigen.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer gecommanditeerde vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die tot statutair zaakvoerder worden aangesteld. Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot';=, zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is tot statutair zaakvoerder benoemd, de naamloze vennootschap PUBLIROUTE, met zetel te 1731 Asse (Relegem),,:. Poverstraat 116, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondememingsnummer 0441.679.70 IU vast vertegenwoordigd door de heer heer Christopher Charles Stone, geboren te Hobart (Tasmanie, Australië) op 24;: ;: februari 1959, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Saffierlaan 19.

De enige zaakvoerder is jegens derden onbeperkt aansprakelijk voor alle handelingen van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zijn zij hoofdelijk, ondeelbaar en onbeperkt aansprakelijk jegens derden voor alle;i handelingen van de vennootschap. Deze aansprakelijkheid kan niet conventioneel worden beperkt.

Wanneer de enige zaakvoerder een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is de algemene vergadering bevoegd;:: om te beraadslagen en te beslissen bij gewone meerderheid van stemmen en zal deze een lasthebber ad hoc aanstellen om namens de vennootschap te handelen met betrekking tot die aangelegenheid.

." !."

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, moet hij zijn collega's hiervan op de hoogte brengen en zijn verldaringen doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag niet deelnemen aan de behandeling van dit agendapunt door de overige zaakvoerders.

Externe vertegenwoordiging. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte. Zijn er meerdere zaakvoerders aangesteld, dan wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door ten minste twee gezamenlijk handelende zaakvoerders.

Bijzondere volmachten. De zaakvoerders) kan (kunnen) bijzondere lasthebbers aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor welbepaalde en welomschreven rechtshandelingen zijn geoorloofd. De bijzondere lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht. Ook de stille vennoten kunnen als bijzondere lasthebbers namens de vennootschap optreden.

Algemene vergaderingen. De gewone algemene vergadering van de vennoten komt van rechtswege samen op de eerste vrijdag van juni om 10.00 uur `s ochtends. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergaering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Nettowinst. Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten, de noodzakelijke provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt het resultaat uit van het boekjaar van de vennootschap. Van het positief resultaat ; van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks tenminste een twintigste worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering beslissen dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Aan de vennoten mag geen dividend worden uitgekeerd indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Verder dient gehandeld te worden naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves welke moeten worden gevormd krachtens een wettelijke of statutaire bepaling. Verder wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

Verdeling van het liquidatieoverschot. Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de consignatie van de bedragen die nodig zijn om deze te betalen, verdeelt (verdelen) de vereffenaar(s) het saldo onder de vennoten naar verhouding met het aantal aandelen dat zij bezitten.

VOLMACHT. Mevrouw Marijke José Frans Van de Velde, wonende te 9660 Brakel, Gentsestraat 85,werd aangesteld als bijzondere lasthebber, die alle mogelijke akten, overeenkomsten, kwijtingen, ontvangstbewijzen en andere stukken in naam en voor rekening van de vennootschap kan ondertekenen en haar in het handels" en rechtsverkeer geldig kan vertegenwoordigen, voor zover de vennootschap voor niet meer dan honderdduizend euro (¬ 100.000,00) verbonden wordt.

rechtspersonenregister, bij het ondememingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge hetgeen voorafgaat. "

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, aandelenregister, historiek + coördinatie.

I.RAES, geassocieerd notaris.

Vdor behouCen aan h~t Belgis+ûr Staatsblad

r-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2011 : BL344782
24/06/2010 : BL344782
26/06/2008 : BL344782
26/09/2007 : BL344782
14/06/2007 : BL344782
29/06/2006 : BL344782
29/06/2005 : BL344782
15/06/2005 : BL344782
01/07/2004 : BL344782
09/07/2003 : BL344782
05/07/2002 : BL344782
10/04/2002 : BL344782
12/07/2001 : BL344782
06/07/2001 : BL344782
06/07/2001 : BL344782
01/01/1995 : BL344782
01/01/1986 : BL344782
01/01/1986 : BL344782
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0201-014

Coordonnées
DEWEZ

Adresse
POVERSTRAAT 88 1731 RELEGEM

Code postal : 1731
Localité : Relegem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande