DEWI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DEWI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.909.403

Publication

07/03/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ---.

NI

u

II

i

i

i

i

1

1H11

11

1

*12051084*

bel a. Be Sta

2 3 ~~~$ . 2.96i2

Griffie

0843 o!Ljo3

Ondernemingsar Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Weverstraat, 56, B-1761 Borchtlombeek (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Heden, op 20 december 2011, werd de Vennootschap onder Firma " DEWI" opgericht door :

1° De heer Dekerf Dirk August De Feyterstraat 61 -B 1740 Ternat

2° De heer Willems Patrick Weverstraat 56 1761 B- Borchtlombeek

Heden verschijnend en ondertekenend.

Benaming

De vennootschap neemt de benaming: "DEWI" aan.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding `vennootschap onder firma' of door de initialen `V.O.F.' en door de aanduiding van het ondernemingsnummer.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1761 Borchtlombeek, Weverstraat 56.

De maatschappelijke zetel van de Vennootschap onder Firma kan worden gewijzigd bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, en kan zowel in binnen- als buitenland worden ondergebracht mits publicatie in de bijlagen van het Belgische Staatsblad.

Kapitaal en Aandelen

Beide oprichters schrijven in op 100 aandelen in het kapitaal, dat in totaal 2000 E bedraagt, en volstorten elk hun aandeel, zonder nominale waarde, volledig door de inbreng in contant geld van de som van 2000E:

De heer Dekerf 1000 E

De heer Willems 1000 E

De Vennootschap onder Firma kent geen beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De eigendom der Aandelen van de vennootschap wordt aangetoond door een aandeelhoudersregister, dat op de zetel van de Vennootschap onder Firma wordt bewaard.

De overdracht van eigendom der Aandelen is beperkt, en is steeds onderworpen aan de unanieme instemming van alle aandeelhouders. De oprichters komen overeen dat zij afstand doen van elk recht tot het instellen van een procedure tegen een andere aandeelhouder of de vennootschap tot gedwongen overdracht of overname der aandelen, evenals tot aanstelling van een sekwester, voorlopig bewindvoerder of gerechtelijk mandataris.

ln geval van overlijden van een aandeelhouder, dienen de overige aandeelhouders de aandelen van de overleden aandeelhouder over te nemen, behoudens indien zij door de werking van het erfrecht, door handgift of door schenking eigenaar zijn geworden van de aandelen. De overdracht van aandelen tussen aandeelhouders door erfrecht, handgift of schenking, is nooit onderworpen aan enige beperking van toestemming van aandeelhouders.

Doel

De vennootschap heeft als doel het kopen en verkopen, het huren en verhuren, het terbeschikking stellen van onroerende goederen voor eigen beheer.

De vennootschap heeft evenals doel het uitvoeren van bestuursmandaten in andere vennootschappen

Duur

De Vennootschap onder Firma is opgericht voor onbepaalde duur.

Met unanimiteit kan de voltallige Algemene Vergadering beslissen tot vereffening van de Vennootschap onder Firma.

In dergelijk geval, zal de zaakvoerder worden aangesteld als vereffenaar, behoudens indien de zaakvoerder hiertoe expliciet een derde aanstelt. Bij gebreke zal de vereffenaar door de Algemene Vergadering worden benoemd, of bij gebreke van de Algemene Vergadering dit te doen  door de bevoegde Rechtbank.

Boekjaar

Het boekjaar van de Vennootschap onder Firma begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar, met uitzondering van het eerste boekjaar van de Vennootschap onder Firma, dat begint op het ogenblik van de ondertekening van de onderhavige akte, en eindigt op 31 december 2012.

Rekeningen en verdeling van de winst

Elk jaar wordt op 31 december (voor de eerste maal op 31 december 2012) een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt, overeenkomstig de bepalingen van toepassing op de rekeningen van de vennootschap.

De winst zal worden verdeeld onder de vennoten volgens hun respectief aandelenbezit of kan worden gereserveerd in de vennootschap.

Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering van de Vennootschap onder Firma wordt elk jaar bijeengeroepen door de zaakvoerder of de meest gerede aandeelhouder.

Deze wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei van elk kalenderjaar, waarbij de eerste Algemene Vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-behoutiei+ aan het Belgisch Staatsblad

De Algemene Vergadering heeft de meest volstrekte bevoegdheden binnen de Vennootschap onder Firma.

Zaakvoerderschap

Het dagelijkse bestuur en de door de Algemene Vergadering aan de zaakvoerder gedelegeerde bevoegdheden, worden uitgeoefend door de zaakvoerder, die hieromtrent een volstrekte bevoegdheid geniet.

Als zaakvoerders wordt aangesteld de heer Dekerf en de heer Willems , mede-oprichters van de onderhavige vennootschap, die aanvaardt. De oprichters besluiten voltallig en unaniem alle bevoegdheden van de Algemene Vergadering te delegeren aan de zaakvoerders.

Ratificatie conform art. 60 W.Venn.

De oprichters besluiten niet unanimiteit om alle verbintenissen die werden opgenomen voor de vennootschap in oprichting, conform art. 60 W.Venn. te ratificeren, en hiervoor wordt aan de oprichter die de toepassing van dit artikel maakte teneinde de vennootschap in oprichting te verbinden, volledige kwijting verleend.

Opdrachten en mandaten

De oprichters verlenen de opdracht aan B-DOCS bvba teneinde de neerlegging ter Griffie met het oog op publicatie van de onderhavige akte van oprichting te verzorgen en machtigen hem terzake eventueel een machtiging te verlenen aan een derde.

Toepassing van het gemeen recht

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of in overeenstemming met de principes tot uitdrukking gebracht in de vennootschappenwet, welke wordt geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

Aldus overeengekomen te Overijse, op 20/12/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 31.08.2016 16547-0397-009

Coordonnées
DEWI

Adresse
WEVERSTRAAT 56 1761 BORCHTLOMBEEK

Code postal : 1761
Localité : Borchtlombeek
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande