DEWIT OPTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEWIT OPTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.942.033

Publication

14/07/2014
ÿþMed ZO

In de bijlagen bij het gisch Staatsblad bekend te maken kopie

_ . "

na neerlegging ter g e van de akte

;- neergelegd/ontvangen o . 4

111111111(1111j18

0 3 JUL; 20N

tor griffi@ Win él@ Nectertandstalige

frâeegf-rdel Brussel

Ondernemingsnr : 0437.942.033

Benaming

(voluit): DEWIT OPTICS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1950 Kraainem, Lijsterbessenbomenlaan 2

Onderwerp akte: Regime artikel 537\1111B Uitkering tussentijds dividend uit beschikbare reserves - kapitaalverhoging door inbreng in natura - statutenwijziging

Er blijkt uit notulen opgemaakt door notaris Bénédicte Célis te 'Wezembeek-Oppem, op 30 juni 2014, vée registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEWIT OPTICS, met maatschappelijke zetel te 1950 Kraainem, Lijsterbessenbomenlaan 2, na kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16. juni 2014 houdende beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend met daarop volgende kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, heeft besloten:

1/Na lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor over de hierna, beschreven inbreng in nature, over de toegepaste schattingsmethodes en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding en na kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 juni 2014 houdende beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend:

-Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEGEEST, BEDRIJFSREVISOREN, bedrijfsrevisorenkantoor te; 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 21, vertegenwoordigd door de heer Stéphane de Lovinfosse, bedrijfsrevisor,: besluit in volgende termen:

"De inbreng in nature in het kader van de kapitaalverhoging in de BVBA "DEWIT OPTICS" bestaat uit vier' vorderingen ten leste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 263.250,00 ¬ ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering van 16 juni 2014 tot uitkering van een dividend niet het oog op. haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in toepassing van artikel 537 WIB 92,

De inbreng in natura wordt vergoed door uitgifte van 600 nieuwe aandelen van de BVBA "DEWIT OPTICS",' zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 16 juni 2014 die, in toepassing van artikel 537 WIB 92, beslist heeft over de = dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering, op grond van de niet-naleving, van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering, zijn wij van oordeel dat:

1.de beschrijving van de inbreng in nature, omvattende schuldvorderingen van

263.250,00 ¬ op naam van de aandeelhouders van de vennootschap aan de normale vereisten van' nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoorden;

2.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch! verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methodes van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De voorgenomen kapitaalverhoging door middel van de inbreng in natura in de BVBA "DEWIT OPTICS" werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature.

Tot slot wensen wij te benadrukken dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature alsook voor de naleving van de fiscale regels met. , betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de- verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen "faimess opinion'.

Dit verstag werd opgesteld in overeenstemming met de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "DEWIT OPTICS" en mag niet voor andere doeleinden gebruikt warden.

Aldus opgesteld te Meise op 23 juni 2014,

BVBA "DEGEEST, BEDRIJFSREVISOREN"

. _

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Voorbehouden ean het Belgisch $taatseled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

burgedijke vennootschap met handelsvorm

vertegenwoordigd door

Stéphane de Lovinfosse

Vennoot."

-Vaststelling van de belaste reserves zoals die op 22 december 2012 zijn goedgekeurd door de algemene

vergadering van de vennootschap zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 01 juli 2012;

-Vaststelling van de belaste reserves zoals die op 16 december 2013 zijn goedgekeurd door de algemene

vergadering van de vennootschap zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 01 juli 2013.

-Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van tweehonderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd euro (292.600,00E), onderworpen aan de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 637 van het Wetboek Inkomsten belastingen.

-Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds brutodividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van tweehonderd drieënzestigduizend tweehonderd vijftig euro (263.250,00E), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E) op tweehonderd éénentachtigduizend achthonderd vijftig euro (281,850,00E), door inbreng in nature, door het creëren van zeshonderd (600) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande zevenhonderd vijftig (750) aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden toe te kennen aan de inbrenger als vergoeding voor de inbreng in natura.

-Beschrijving van de ingebrachte goederen

De schuldvordering van de zaakvoerders-vennoten op de vennootschap voor een totaal bedrag van tweehonderd drieënzestigduizend tweehonderd vijftig euro (263.260,00E), zoals dit tengevolge van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering geboekt zal staan op het passief van de balans van de vennootschap onder de rubriek IX.F, "Overige schulden", zijnde:

-een bedrag van honderd éénenzeventigduizend negenhonderd negentig euro (171.990,00E) in hoofde van de heer DEWIT Francis, wonende te 1933 Sterrebeek, Molenstraat 144,

-een bedrag van éénentwintigduizend zestig euro (21.050,00E) in hoofde van mevrouw HAGFIEBAERT Anne Marie, wonende te 1933 Sterrebeek, Molenstraat 144,

-een bedrag van vijfendertigduizend honderd euro (35,100,00E) in hoofde van de heer DEWIT Lance, wonende te 1933 Sterrebeek, Bosdellestraat 24/2,

-een bedrag van vijfendertigduizend honderd euro (35.100,0e in hoofde van de heer DEWIT Jeroen,

wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, L. Mettewielaan 89/49,

Voor een meer gedetailleerde beschrijving van de ingebrachte roerende goederen wordt verwezen naar

hoger vermeld revisoraal verslag.

Deze inbreng wordt vergoed door uitgifte van zeshonderd (600) nieuwe aandelen, toe te kennen aan de

inbrenger als vergoeding voor de inbreng in natura, ais volgt:

-aan voornoemde heer DEWIT Francis: driehonderd tweeënnegentig (392) aandelen,

-aan voornoemde mevrouw HAGHEBAERT Anne Marie: achtenveertig (48) aandelen,

-aan voornoemde heer DEWIT Lance: tachtig (80) aandelen,

-aan voomoemde heer DEWIT Jeroen: tachtig (80) aandelen.

-Inschrijving op de kapitaalverhoging door de huidige vennoten die samen het geheel van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

-Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging door inbreng in nature.

2.Wilziging van artikel 5 van de statuten ingevolge de genomen beslissingen, als volgt:

"Artikel 5- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd éénentachtigduizend

achthonderd vijftig (281.850,00E).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door duizend driehonderd vijftig (1.350) gelijke aandelen, zonder vermelding van

nominale waarde."

3.Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling

van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijds dividend«

4.Volmacht administratieve formaliteiten,

5.De coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan notaris Bénédicte Célis te Wezernbeek-Oppem,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Bénédicte Cas, notaris. GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: -de uitgifte van de notulen; -de volmachten;

-verslag van de zaakvoerder;

-verslag van de bedrijfsrevisor; -de gecoördineerde statuten.

fr Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/01/2014 : BL520995
24/01/2013 : BL520995
23/01/2012 : BL520995
24/02/2015 : BL520995
24/01/2011 : BL520995
08/12/2009 : BL520995
10/02/2009 : BL520995
05/02/2008 : BL520995
29/01/2007 : BL520995
07/12/2005 : BL520995
13/10/2005 : BL520995
24/12/2004 : BL520995
24/12/2003 : BL520995
13/12/2002 : BL520995
08/01/1999 : BL520995
21/01/1997 : BL520995
23/11/1993 : BL520995
29/02/2016 : BL520995

Coordonnées
DEWIT OPTICS

Adresse
LIJSTERBESSENBOMENLAAN 2 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande