DEX & DAELEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEX & DAELEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.611.959

Publication

29/11/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te make n kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor-

boí1oUd4 aan he B~fgïsc

Stw.^, tetal

- En'een

~ 9 NM 2013

Qodernern,r snr : 0844.611.959

Benet ning

tvuio,3 , Dex and Daelen

Rechtsvoren ° besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetai Linthoutstraat 18 - 1785 Merchtem

O=1cde(warp_p',13 : Verandering van de sociaale zetel

De algemene vergadering pakt de agenda aan.

De Algemene Vergadering heeft nota genomen van de zetelverplaatsing

van

Linthoutstraat 18

1785 Brussegem

tot

Kwadeplas 35

1640 Rhodes St Genèse

en dit vanaf 04.11.2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29111/2013---Annexes- du Moniteur-belge

*13178956*

11111111

De algemene vergadering uitgeput orde van de dag, is de zitting om 11u30 gesloten

zaakvoerder

Ol? dr.laesie blr. ;ran i,riil, î3 uwrrtieklbri ° Recto " Neen a,n hrat" riurn}l{,eici van de uleti Js7?ntctitnitit nou is, i5L.t,n{t))11([:ir)

b4tlzr'gu ûn rckcErtsoc:rsoon let) aarrzierr vori rietdeen rlerteyentivunidir,ë^rr

Verso Noen , en handtek¢riing.

28/10/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2013, APP 26.09.2013, DPT 23.10.2013 13637-0097-010
21/06/2012
ÿþMal 2.7

[I 4sq 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~" ~~~

1 2 JUN 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0844.611.959

Benaming

(voluit) : Dex and Daelen

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Linthoutstraat 18 -1785 Merchtem

Onderwerp akte : Nomination d'un gérant

De algemene vergadering pakt de agenda aan.

1111111111111111 111

*12109577*

De buitengewone algemene vergadering besluit Deckx Stéphane als zaakvoerder te noemen en dit vanaf 22/3/2012

De algemene vergadering uitgeput orde van de dag, is de zitting om 11u30 gesloten

zaakvoerder

~j~G6Ck ~~G-t1Ef-eN~

G44-1Ç v~~ dirb EcL .

bEel Den EA/ Ceet+'ne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2012
ÿþMaf 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

di

~2MAR. 2012

13RUSS -

Griffie

*iaoe~osa"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : fl'l-f 4 , GA/1 . B 5c3

Benaming

(voluit) : DEX & DAELEN

Rechtsvorm : Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Linthoutstraat, 18 te 1785 Merchtem (Brussegem)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Marc BOELAERT, ter standplaats Ganshoren-Brussel, op '13 maart 2012, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht waarvan de statuten de volgende bepalingen bevatten:

1° Vennoten: 1) De heer DECKX Stéphane Marcel Joseph, geboren te Elsene, op 25 mei 1970 (Rijksregistemummer 700525-15716), ongehuwd, wonende te 1785 Merchtem (Brussegem), Linthoutstraat, 18.

2) Juffrouw VAN den DAELEN Céline Marie Serge Ghislain, geboren te Ottignies-Louvain-la-Neuve, op 1 januari 1982 (Rijksregistemummer 820101-15292), ongehuwd, wonende te Oudergehm, Maurice Charlantstraat, 49/5.

2° Rechtsvorm; Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3° Benaming: DEX & DAELEN.

4° Doel: Onder voorbehoud van het naleveren van de Belgische Wetgeving met betrekking tot de bemiddeling van bank en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten en van krediet agent in naam en voor rekening van een in Belgie gevestigde kredietinstelling en aanvaard door de Belgische toezichtinstantie en van elk mandaat toegekend of toe te kennen door een kredietinstelling aan E Broders Finance of aan elke andere vennootschap waarvan zijparticipaties bezit, direct of indirect zal de vennootschap als doel hebben zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met deze laatsten

Het presteren van alle diensten, bijstand, beheer, raadgeving en adviesverlening in verband met ondernemingen in de breedste zin van het woord, zowel privé als publiek, belgische of buitenlandse, en dit zowel op het niveau van het beheer de organisatie en de commercialisatie, zonder dat deze opsomming beperkend kan worden opgevat.

De vennootschap kan bovendien rechtstreeks tussenkomen in het beheer en de organisatie van ondernemingen die klant zijn, volgens de voorwaarden die zij zal vastleggen. De vennootschap zal eveneens alle aktiviteiten omvatten Betreffende Verkoop, verhuur in de breed zin van het woord betreffende immobilien.

Zij zal eveneens alle aktiviteiten omvatten betreffende de aankoop, de verkoop, de verhuring in de breedste zin van het woord betreffende immobiliën,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken.

Zij mag een belang nemen door inbreng in geld of in natura, door fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten zaken, ondernemingen en vennootschappen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, analoog of konneks is met het zijne, of van aard is de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken.

5° Maatschappelijke zetel: Linthoutstraat, 18 Merchtem (Brussegem). Hij mag in elk ander gedeelte van Brussel, van het Brussels van het Vlaams Gewest worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

6° Duur van de vennootschap: Onbeperkt vanaf haar oprichting.

7° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal; 18.600,00 euro, gesplitst in 100 aandelen met gelijke nominale waarde van elk 186 euro, de heer DECKX, voornoemd, 50 aandelen voor 9.300 euro en Mevrouw Daelen, voornoemd, 50 aandelen voor 9.300 euor die ieder een/honderdste zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

8° Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Over de aanwending van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het Kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9° Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap en de kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend om in geld of effekten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.hlet beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

10° Begin en einde van elk boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het eropvolgend jaar,

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag waarop de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

11° Algemene vergadering:

plaats: De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangewezen in de oproepingsberichten. - tijdstip: leder jaar wordt een gewone algemene vergadering op de vierde donderdag van de maand september om 11 u 00 Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en veertien.

Voorwaarden voor de toelating: Elk aandeel geeft recht op één stem,

120 Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder: De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap op kontraktueel gebied en bij het gerecht. Zij zijn bevoegd alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Alle akten die de vennootschap verbinden worden geldig ondertekend door elk der zaakvoerders afzonderlijk.

In geval er gebruik gemaakt werd van een delegatie of een volmacht, zal de ondertekening door de afgevaardigde of de mandataris geldig de vennootschap verbinden binnen de perken van de hem toegekende bevoegdheden.

13° Benoeming tot zaakvoerder: 1) De heer DECKX Stéphane Marcel Joseph, geboren te Elsene, op 25 mei 1970 (Rijksregisternummer 700525-15716), ongehuwd, wonende te 1785 Merchtem (Brussegem), Linthoutstraat, 18.

2) Juffrouw VAN den DAELEN Céline Marie Serge Ghislain, geboren te Ottignies-Louvain-la-Neuve, op 1 januari 1982 (Rijksregisternummer 820101-15292), ongehuwd, wonende te 1785 Merchtem (Brussegem), Lintlioutstraat, 18,

De zaakvoerder zat zijn mandaat gratis uitoefenen.

(get) M.BOELAERT, Notaris

MEDEDELING

Uitgifte van de akte van 13 maart 2012

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 24.09.2015, NGL 29.09.2015 15610-0120-012

Coordonnées
DEX & DAELEN

Adresse
KWADEPLAS 35 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande