DI-INVEST

Divers


Dénomination : DI-INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 427.292.720

Publication

16/07/2014
ÿþMoc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

noce eie dfontvan

g n op-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

7 JUL1 2014

ter griffie van de Nederiandstatige rechtbank vgfifteophandel Brusse

*14137489*

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0427.292.720

Benaming (voluit) :Di-Invest

(verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel Hoogveld 12, 1702 Groot-Bijgaarden

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een P.V. van buitengewone algemene vergadering verleden door notaris Ann De Block te Sint-Amands op 13 mei 2014 met als registratierelaas: Geregistreerd blad(en), 6 verzending(en) 0, te 18te Registratiekantoor Mechelen op 15/5/2014, Boek 320, bled 24, Vak 19 Ontvangen vijftig EURO (¬ 50) De adviseur-ontvanger (getekend) ai }Carine Verbuyst, dat de statuten van de besloten vennootschap Di-Invest met zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Hoogveld 12, BTW 0427.292.720 RPR Brussel gewijzigd werden en meer bepaald

- dat het maatschappelijk doel van de vennootschap werd uitgebreid door toevoeging van voor de bestaande tekst van volgende tekst: "Zowel in België els in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Oplossingen bieden voor geluk/s-, akoestische & elektronische problemen.

Aan-& verkoop van audio, elektronisch & akoestisch materiaal,

In- & uitvoer van audio, elektronisch & akoestisch materiaal.

Verhuren van muziekinstrumenten, muiiekstukken, geluidsinstallaties, computers Marti en software), radio-elektrisch materieel, opnamemateriaal voor audio en video en toebehoren.

Ter beschikking stellen, verhuren en inrichten van repetitielokalen.

Opstellen en uitvoeren van lichtplannen voor aile vormen van producties en evenementen.

Alle activiteiten die verband houden met theatertechniek zoals bijvoorbeeld (zonder beperkend te zijn): geluid, licht, decor & elektriciteit

Zowel in België als In het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie, financiën, logistiek, events -consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in de voomoernde gebieden

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap heeft de bevoegdheid aile handelingen te stellen in het kader van het vergoeden van de zaakvoerder(s) in geld/in nature of via voordelen van aile aard"

dat de statuten werden aangepast aan de zetelverplaatsing naar huidig adres waartoe werd besloten in de algemene vergadering de dato 25 september 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 november daarna, onder nummer 13173119.

- dat door de algemene vergadering werd beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van achthonderd zesentwintigduizend zevenhonderd achtenveertig euro en negen cent. De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten heeft afzonderlijk verklaard deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde zevenhonderd vierenveertigduizend en drieënzeventig euro en achtentwintig cent zonder uitgifte van nieuwe aandelen rnar mits verhpeg  ?"1 çle fractigwaarde van de aapdelen: met.dien verstande dat later dpprge.voerd

Op de laatste blz. van Luik I. vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

dat door de algemene vergadering werd beslist tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal met vijfduizend honderdachtentachtig euro en tien cent., zijnde de geincorporeerde belaste reserves.

- dat door de algemene vergadering werd beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vijfduizend honderd achtentachtig euro euro en tien cent.

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten heeft afzonderlijk verklaard deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vierduizend zeshonderd negenenzestig euro en negenentwintig cent zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar mits verhoging van de fractiewaarde van de aandelen; met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten faste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

- dat het kapitaal werd verhoogd, ingevolge een inbreng in natura (van de voormelde schuldvorderingen). Betreffende deze inbreng in natura werd een verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor en een verslag door de zaakvoerder.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de heer Jacques Steyaert optredend voor de bvba Jacques Steyaert, Pools Winglaan 98, 9051 Sint-Denijs-Westrem, met betrekking tot de voorgestelde inbreng in natura, luiden letterlijk als volgt:

'X. BESLUIT

BESLUITEN BIJ DE KAPITAALVERHOGING

De vennoten van de BVBA Dl-IN VEST' hebben de intentie geformuleerd om een kapitaalverhoging door te voeren door een inbreng in nature.

Het betreft de inbreng van de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijdse dividenden ten bedrage van 531.936,19 EUR onder afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Het netto dividend bedraagt bijgevolg 748.742,57 EUR,

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in nature.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de vennoten hun reeds uitgedrukte intentie om over te gaan tot de kapitaalverhoging, ook daadwerkelijk zullen uitvoeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoten niet wensen over te gaan tot de kapitaalverhoging, zal het kapitaal niet verhoogd worden.

De conclusies in dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, onder vaarbehoud van feiten die zich zouden hebben voorgedaan na de laatst neergelegde jaarrekening per 30.06.2013 verklaren wij:

-de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in nature weerhouden methode van waardering is in de gegeven omstandigheden beckgseconomisch verantwoord;

-de weerhouden methode van waardering leidt echter niet tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in nature is niet overgewaardeerd.

Door de inbreng in nature zal het kapitaal verhoogd worden met 748.742,57 EUR om het te brengen van (18.550,00 EUR 5.188,10 EUR) naar 762.104,47 EUR.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en bigikheid van de verrichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denifs-Westrem op 18 april 2014.

BVBA 'JACQUES STEYAERr

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAÉRT

(getekend)

Bedriffsrevisor-Vennoot

Poolse Winglaan 95

9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

- dat de vergadering heeft vastgesteld en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhogingen van in totaal zevenhonderd drieënveertigduizend vijfhonderd vierenvijftig euro en

zevenenveertig cent daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

zevenhonderd tweenzestigduizend honderd en vier euro en zevenenveertig cent vertegenwoordigd door

vijfduizend vierhonderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde.

De Algemene Vergadering heeft artikel vijf van de statuten gewijzigd, ingevolge de voorgaande beslissing

- dat het maatschappelijk boekjaar werd gewijzigd zodat het voortaan loopt van één oktober van elk jaar tot

en met dertig september van het daaropvolgende jaar. De algemene vergadering stelt vast dat het lopende

boekjaar door deze beslissing werd verlengd tot en met dertig september tweeduizend veertien. Dat de stauten

aan deze wijziging werden aangepast

- dat de datum van de jaarlijkse algemene vergadering werd gewijzigd en voortaan zal plaatsvinden op de

vierde zaterdag van de maand maart om tien uur. De algemene vergadering stelt vast dat de eerstvolgende

jaarvergadering door deze beslissing zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand maart

tweeduizend vijftien. Dat de stauten aan deze wijziging werden aangepast.

- dat er volmacht wordt gegeven aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren en volmacht wordt gegeven aan notaris Ann De Block voor de coördinatie van de statuten.

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift P.V. van statutenwijziging.

- gecoördineerde tekst van de statuten,

verslag van bedrijfsrevisor.

- verslag van de zaakvoerder betreffende de doeluitbreiding en de kapitaalverhoging

oor-

behouden aan het

 raffle-

Staatsblad

Annexes du M

16/07/2014

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 05.03.2014 14059-0267-011
19/11/2013
ÿþJ

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblat

Mad Watd 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0427292720

Benaming

NEERGELEGD

06 -11- 2013

RECHTBANK VAN KOOPHeieta, TE GENT

(voluit) : Di-Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tolpoortstraat 3 bus 6, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd. 25 september 2013 wordt de maatschappelijke: zetel verplaatst naar volgend adres, met ingang van 25 september 2013:

Hoogveld 12, 1702 Groot-Bijgaarden

heer Jackie Bultijnck

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.12.2012, NGL 15.02.2013 13038-0533-011
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 15.02.2012 12035-0493-011
25/08/2011
ÿþ 1 Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lïlmt.911111q1III

Voor-

behouden

aan het --

Belgisch

Staatsblad

N~~~~~~ :~.~.û:~~

.__

4 2 Aa 2011

ij

uoóPCl1;;G~i#f1F~{j_\T

~._.._____ -

Ondernerringsnr : 0427.292.720

Benaming

(voiu3t) : Di-Invest

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolpoortstraat 3 bus 6 - 9800 Deinze

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

Uit de bijzondere algemene vergadering dd. 13 mei 2011 blijkt dat het ontslag als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap Bultijnck & Co aanvaard wordt met ingang van 13 mei 2011.

Wordt benoemd als zaakvoerder met ingang van 13 mei 2011 voor onbepaalde duur: de heer Jackie Bultijnck, wonende te Mandekensstraat 135, 9255 Buggenhout.

Jackie Bultijnck

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.. d t

_._ ..._ vair de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 27.09.2010 10553-0298-011
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 31.08.2009 09706-0376-011
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.03.2008, NGL 28.03.2008 08089-0138-011
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 27.03.2007, NGL 29.03.2007 07097-0040-012
15/01/2007 : GE140879
28/03/2006 : GE140879
07/04/2005 : GE140879
14/01/2005 : GE140879
02/04/2004 : GE140879
19/03/2003 : GE140879
28/10/2002 : GE140879
09/01/1997 : GE140879
25/01/1995 : GE140879
23/01/1993 : GE140879
24/07/1990 : GE140879
17/05/1990 : GE140879
22/05/1985 : GE140879

Coordonnées
DI-INVEST

Adresse
Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel Hoogveld 12, 1702 Groot-Bijgaarden

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande