DIERENARTS DE VLOO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTS DE VLOO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.478.314

Publication

12/08/2014
ÿþ hlndWard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangell OP 01 AIL 2014

ter griffie van OreNederiandstalige rechtbank van Koop end B-Fussel

Voorbehouden 1111 111111111111011 1111111111

aan het *14153394*

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr 0534.478.314 Benaming

(voluit) : Dierenarts De Vloo (verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Brusselstraat 329, 1702 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art. 220 W. Venn.

Edgard De Vloo,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/05/2013
ÿþ" Mal MN 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5by 44LS 3.4vBenaming

(voluit) : Dierenarts De Vloo

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 329, 1702 Dilbeek (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Van Maele te Aalst op 13 mei 2013, dat de heer DE VLOO: Edgard Stephaan Ernest Paul, wonende te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Brusselstraat 329

ondergetekende notaris verzocht heeft, de authentieke akte te verlijden van een Burgerlijke Vennootschap; onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, die zij op heden heeft opgericht onder de naam; "Dierenarts De Vloo", met als eerste maatschappelijke zetel: 1702 Dilbeek,; Brusselstraat 329, waarvan het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder. één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte heeft de oprichter mij, ondergetekende notaris, een; door hem ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij de financiële structuur van de opgerichte. vennootschap verantwoordt.

Dit stuk werd onmiddellijk door mij, notaris, in ontvangst genomen en voor "ne varietur ondertekend om' bewaard te worden naar het voorschrift van artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen,

De oprichter verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

De oprichter verklaart te weten dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "Dierenarts De Vloo".

Zetel

De vennootschap is gevestigd te 1702 Dilbeek, Brusselstraat 329.

Doel

h De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezem

- Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

Het verlenen van beheersbijstand; raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector;

' - Terhandstelling van verzorgingsproducten en het verschaffen van geneesmiddelen, dierenvoeders en

allerlei benodigdheden dienaangaande;

- Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van

voornoemde activiteit;

- Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

- Keuringactiviteiten, inspectie- en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en de

voedselveiligheid;

- De mogelijkheden scheppen voor vorming en permanente vorming, in de voormelde disciplines, dit

teneinde een hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken.

- Het verhuren en verwerven van allerhande apparatuur, materieel en de daarbij horende zaken die nuttig of

noodzakelijk zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

Dit alles in de meest ruime zin,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111

*1307893

BRUSSEL

5lWAI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening_ van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren,

Ten dien einde mag de vennootschap aile financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep

gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door

hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. 11. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen,

A! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende

waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

I[I. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vennoten

De aandelen zijn steeds op naam,

De aandelen kunnen slechts toebehoren of overgedragen worden onder levenden aan dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Dierenartsen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meer) zaakvoerder(s), die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud van de bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

De zaakvoerder dient houder te zijn van een diploma Diergeneeskunde,

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn

geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Controle

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft

elke vennoot het recht van onderzoek toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

pe zaakvoerder(s) en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij

moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

Middels een aangetekende brief, tenminste vijftien dagen op voorhand, worden de vennoten, de

zaakvoerder(s) en desgevallend de commissarissen opgeroepen om deel te nemen aan de vergadering die zal

beraadslagen en beslissen over de agendapunten in de oproeping vermeld. Indien alle vennoten daarmee

instemmen is een oproeping overbodig.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden

op de tweede zaterdag van november om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap.

De buitengewone algemene vergadering die de statuten wijzigt wordt gehouden ten overstaan van een

notaris en is geldig samengesteld als het door de wet voorziene aanwezigdheidsquorum bereikt is. Om te

worden aangenomen, moet voor elk voorstel de door de wet ervoor voorziene meerderheid worden bereikt in de

stemming.

Van de algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de leden van het

bureau en door de vennoten die erom verzoeken,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

Boekjaar  inventaris - jaarrekening

Het boekjaar begint op 9 juli en eindigt op 34 juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris en een jaarrekening op.

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

Reserve - winstverdeling

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Met saldo van de netto-winst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering

rekening gehouden met de wettelijke bepalingen terzake.

Benoeming van de vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, van rechtswege vereffenaars,

17e algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontstaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars hebben de meest ruime wettelijke bevoegdheden. Indien er meer dan één vereffenaar is,

oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit.

Algemeen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België,

bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

III  OVERGANGSMAATREGELEN

A. Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

B. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verlcrijgt, en eindigt het op 30 juni 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten.

C, Benoeming van de zaakvoerders

De algemene vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om als zaakvoerder te

benoemen en om in deze functie aan te duiden:

e. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

de heer DE VLOO Edgard, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door

een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

cl. Het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de

Algemene Vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijk persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen overneemt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld váár de ondertekening van de oprichtingsakte.

Benoeming van een commissaris

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien uit de cijfers van het financieel plan blijkt dal de onderneming de criteria tot benoeming van een commissaris niet overschrijdt,

Volmacht

De oprichter stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzonder gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede alle formaliteiten inzake aansluiting van de vennootschap en haar vennoten bij de sociale verzekeringskas te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, met name Fiskonta, Gentsesteenweg 93 te 9300 Aalst.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Samen hiermee neergelegd: een expeditie van de akte

4 Noor`-behouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) "bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.11.2014, NGL 08.01.2015 15012-0558-009
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 12.11.2016, NGL 28.11.2016 16687-0049-010

Coordonnées
DIERENARTS DE VLOO

Adresse
BRUSSELSTRAAT 329 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande