DIERENARTSENPRAKTIJK WIM VERREET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSENPRAKTIJK WIM VERREET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.657.284

Publication

09/01/2014
ÿþOndememingenr :

Benaming (voluit) : DIERENARTSENPRAKTIJK WIM VERREET

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 199

1980 Zemst

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 24/12/2013, neergelegd ter registratie, BLIJKT DAT

1) De heer VERREET Wim, geboren te Duffel op tien december negentienhonderd zeventig, echtgenoot van;, mevrouw Liesbeth Verougstraete, wonende te 1980 Zemst, Hoogstraat 199 (1D 591-0569071-74 RR 701210 323-: 58); een burgerlijke vennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte,;

aansprakelijkheid, met de naam: "DIERENARTSENPRAKTIJK WIM VERREET'

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven ais volgt : £;

"De vennootschap heeft tot doel:

- het beoefenen van de dierengeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van,, de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen,

ii - het inriichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de activiteiten van dieren geneeskunde, - het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties, onder meer met het oog op;; stalling, opvang, logement en verzorging, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van voornoemde; activiteiten,

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk inzake dierengeneeskunde, diagnose, behandeling, toedienen van;;

medicatie, verschaffen van medicatie en eventuele chirurgie, =f

i; - het uitbaten van een veterinaire kliniek en centrum voor kunstmatige inseminatie evenals het verlenen VIM alle;; hieraan verbonden diensten mits voldaan is aan de voorwaarden zoals omschreven in. de Code der=?

Plichtenleer en na erkenning door de bevoegde Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen, _?

- de uitoefening van de beroepsactiviteiten van bedrijfsdierenarts,

de uitoefening van al dan niet gerechtelijke expertises binnen het kader van de dierengeneeskunde,

- het uitvoeren van veterinaire keuringen,

;, - het leveren van verzorgingsproducten, dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande,

- het verlenen van advies en bijstand op het gebied van dierenvoeding, -verzorging, -opvang en dierenwelzijn. De vennootschap mag aile financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks verband;; houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

;i De vennootschap mag bovendien, op gelijk welke wijze, deelnemen in of samenwerken met vennootschappen=; of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en, meer algemeen, telkens wanneer; deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen.

Zij kan functies van lasthebber, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3) De vennootschap is gevestigd te 1980 Zemst, Hoogstraat 199.

4) De vennootschap is opgericht op 24/12/2013 voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap;; alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014 namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar;.

rekening neemt. '.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro!:

en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde,

lniekening

Op al deze honderd zesentachtig (186) aandelen is ingetekend door de enige oprichter door inbreng in geld.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Bewiis van deponering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het elegisch

Staatsblad

1400 59

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRlaSSELT>,

~ O Do_ mg

Griffie

nnexes du Moniteur belge

09/01/2014



os(13 6s1

mod 17.1

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad



De oprichter bevestigt dat elk aandeel tot beloop van twee/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van' twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot 31/12/2014.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel, De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op tien juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping, Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2015.

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden,

Als zaakvoerder is aangesteld : de heer VERREET Wim, geboren te Duffel op tien december negentienhonderd zeventig, wonende te 1980 Zemst, Hoogstraat 199 (701210 323-58), die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld.

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Paul Verheyen  Boekhouder/Fiscalist", rechtspersonenregister Antwerpen 0478.101.914, met zetel te 2547 Lint, Liersesteenweg 369, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Verheyen Paul, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, tegenover de griffie van de Rechtbank van Koophandel, alsmede tegenover één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van. de vennootschap bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,















Bijlagenlii liét Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 30.09.2015 15625-0536-013

Coordonnées
DIERENARTSENPRAKTIJK WIM VERREET

Adresse
HOOGSTRAAT 199 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande