DIESTSE KACHELHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIESTSE KACHELHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.024.875

Publication

06/06/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIlt 11111 III! IIlI til lit! ltl Il I

*12101046*

Neergei~ ,r .r l S.JIitTie dC,

Rechtbank van Kobphande

teLe,uverl, de

DE G MEI 2012 f~~~~~

©ndernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algmene vergadering van 3 mei 2012 blijkt dat kennis werd geno-

men van het verslag van de vereffenaar en van de goedkeuring van het voorgestelde verdelingsplan

door de Rechtbank van Koophandel te Leuven, dat de vereffeningsrekeningen werden goedgekeurd,

dat werd afgezien van de benoeming van een commissaris, dat kwijting werd verleend aan de vereffenaar

en de vereffening met ingang van diezelfde datum werd gesloten. De boeken en bescheiden van

de vennootschap zullen gedurende vijf jaren bewaard wcrden te 2260 Westerlo, Wibertusstraat 8.

Walter VAN ELVEN

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

0891.024.875

DIESTE KACHELHUIS in vereffening

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meidoornstraat 16 A, 3290 Diest

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

09/11/2011
ÿþ~._~ !.[~.: _ .i~s:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN 111111II111,1t1111.1uii

*3

Ondernemingsnr : 0891.024.875.

Benaming

(voluit) : DIESTSE KACHELHU1S

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Diest, Meidoornstraat 16A

Onderwerp akte : (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zesentwintig september twee duizend en elf, geregistreerd vier bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op achtentwintig; september daarna boek 5/159 blad 36 vak 14, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V.. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid DIESTSE KACHELHUIS gevestigd te 3290 Diest, Meidoomstraat 16A, opgericht bij akte: verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zestien juli tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één augustus daarna onder het nummer 07115438 beslist heeft hetgeen volgt :

VOORAFGAANDELIJK verzoekt de algemene vergadering mij, ondergeteken-de notaris, om authentiek vast te stellen dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is (sinds de oprichting en tot op heden); te 3290 Diest, Meidoornstraat 16 A en niet zoals het (ingevolge een materiële vergissing) ver-keerd vermeld staat onder artikel 3 van de statuten te 3290 Diest, Meidoomlaan 16 A.

EERSTE BESLISSING

A. VERSLAGEN.

B. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

A. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat. vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht,: afgesloten volgens boek-houdkundige toestand op dertig juni tweeduizend en elf, hetzij minder dan drie' maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag.

b) het verslag van de BVBA HUBERT VENCKEN, bedrijfsrevisoren, met zetel te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, over de, staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens. boekhoudkundige toestand op dertig juni tweeduizend en elf, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

1Neecgeaed ter r,wieà Hect~tbar't van Koopne+ng-r,..

t$

Leuven, ij

de

GRIMM/

Griffie

i!

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschaps-recht heeft het' bestuursorgaan van de vennootschap DIESTSE KACHELHUIS BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 30.06.2011 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 13.346,66 en een netto actief van ¬ 8.959,23.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toe-passelijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de ven-nootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met, voorbehoud van de volle-digheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers en van het budget voor de kosten van de vereffening; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Opgemaakt te Bree, 15 september 2011

Voor HUBERT VENCKEN BVBA

(getekend) Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

Iedere vennoot erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe` onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

B. Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de vennootschap (vrijwillig) te ontbinden.

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de vennootschap in vereffening is (gesteld).

TWEEDE BESLUIT. ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE - EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de heer Walter Van Elven, voornoemde zaakvoerder en vennoot sub 1.

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan hui-dige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden ver-/eend bij de goedkeuring van de jaarrekening.

DERDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S) - BENOEMING BIJZONDER LASTHEBBER VOOR INDIENING VERZOEKSCHRIFT.

A. De algemene vergadering beslist als vereffenaar van de vennootschap te benoemen en aan te stellen

onder voorbehoud of onder opschortende voor-waarde van bevestiging of homologatie door de bevoegde

rechtbank van koop-handel: de heer Walter Van Elven voornoemde vennoot sub 1., hier aanwezig.

Hij verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek;

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplich-ting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Hij verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Walter Van Elven als bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT. TOEKENNING MACHTEN.

A. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitge-breide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en be-paalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden-lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking ver-leent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B. De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde ter-mijn tot beëindiging van de hem/haar (hun) opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening aile formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent aile machten en bevoegdheden aan de naamloze vennootschap

FINEKO, Toekomstlaan 38 te 3600 Genk, ingeschre-ven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder

nummer 0458.916.007, evenals haar aangestelden en vertegenwoordigers, met macht om afzonderlijk te

handelen en met macht van indeplaatsstelling, om over te gaan tot:

* de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister,

* de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar als-ook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering be-noemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

* de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening, alle overige fotmaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergeled expeditie akte (vrijwillige) ontbinding - invereffeningstelling - benoeming

vereffenaar(s) - einde mandaat zaakvoerder, kopie van de beschikking.

Voor-b,7oodert ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgi ëli SrtaatsbTá1- 097iÏ/2011- Annexes du lVfoniteur bëTgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.09.2011, NGL 29.09.2011 11556-0539-009
23/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 21.12.2010, NGL 22.12.2010 10638-0169-010
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 23.12.2009 09905-0206-010
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 16.12.2008, NGL 18.12.2008 08854-0172-011

Coordonnées
DIESTSE KACHELHUIS

Adresse
MEIDOORNLAAN 16 A 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande