DIEVA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIEVA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.993.933

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 31.07.2014 14388-0597-012
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 29.08.2013 13489-0384-012
01/02/2011
ÿþ MMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

tu k6 ~



I 11111111111 II 11111 III lI1I NI III 1111 I1

*11017358*

Voo behou aan t

iie

..,

n~ .,. º%.: .__,,,... . ~i:~

p 4.~i~~" ~~ . 1 í_.Y Yl.: '~..-.

G~~.~G.n`..c..~al..l -" ~ nj~ py~,Ilp~ pR

~.i Z 0 IRR9L~

Griffie

f--

0ndernemingsnr : 0.612 , gg 3.cb 33

Benaming : DIEVA

(voluit):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 355

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Jurgen DE MEUTTER, notaris-plaatsvervanger van Ann WALLAYS, geassocieerd notaris, te Leuven, vervangende zijn ambtsgenoot, Filip DIELS, notaris met standplaats te Boutersem, wettelijk belet, op negentien januari tweeduizend en elf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de heer DIELS Filip Albert Maria, geboren te Lier op 27 januari 1977, en zijn echtgenote, mevrouw VAN EYLEN Lore, geboren te Leuven op 21 april 1978, samenwonende te 3370 Boutersem, Smisveldstraat 23, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "DIEVA".

" Maatschappelijke zetel:

te 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 355.

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; net stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve

en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële

I tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

II vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gel kaardlg_of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening vare haar maatschappelijk doel te_,

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

-bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

" Maatschappelijk kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van één/derde per aandeel, zijnde een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door elk van de oprichters: een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij ING België, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 18 januari 2011.

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

" Jaarvergadering:

wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 16 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2013.

" Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer DIES Filip, voornoemd. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

" Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

" Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbrekening wordt gehouden met de ongelij'_k_e afbetaling van de aandelen. ___~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- ,

behouden

aan het

Luik B - vervolg

" Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters besloten geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUYSE, DE VLIEGER & C°", met zetel te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 341, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten in verband met de oprichting bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Jurgen DE MEUTTER, notaris-plaatsvervanger

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte.

behouden aan het

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0135-011

Coordonnées
DIEVA

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 355 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande