DIJLE BLAUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIJLE BLAUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.811.177

Publication

06/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304138*

Neergelegd

02-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847811177

Benaming (voluit): Dijle Blauw

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3054 Oud-Heverlee, Maurits Noëstraat 123

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Koen Diegenant, te Halle (Buizingen), op

1 augustus 2012, neergelegd ter registratie, dat:

1. de heer VAN EECKHOUT, Karel Gustaaf Raymond, geboren te Roeselare op 19 mei 1962, en zijn echtgenote,

2. mevrouw DE SCHEPPER, Kristien, geboren te Turnhout op 8 januari 1968, samen wonende te 3054 Oud-Heverlee (Vaalbeek), Maurits Noëstraat 123.

Een vennootschap hebben opgericht die de volgende statuten heeft aangenomen: Artikel 1.- RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming «Dijle Blauw».

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3054 Oud-Heverlee (Vaalbeek), Maurits Noëstraat 123.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met :

- Het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid in België en het buitenland op het gebied van Project- en Programma management, strategie, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, management- en beleidsinformatie, marktonderzoek, veranderingsbeheer, out- en insourcing, offshoring, shared services begeleiding, e-business, e-government, workflow, beveiliging, kwaliteitsbewaking en controle van allerhande en diverse projecten en programma s.

- Het leveren van adviesdiensten in het algemeen en in het bijzonder inzake

Advies op het vlak van bedrijfs- en werkprocessen, in kaart brengen en optimaliseren van processen en de algemene bedrijfsvoering

Analyseren van behoeften en problemen van klanten en gebruikers, definiëren van ict- en andere behoeften, assistentie bij selectie van leveranciers, software en ICT-keuzes.

Projectmatige, functionele en technische ondersteuning van implementaties van bedrijfsinformaticasystemen.

De invoering, de projectontwikkeling en de installatie van alle technologie systemen, hardware en software, de definitie van allerhande automatiseringsoplossingen en  architecturen en het uitvoeren van alle daarmee samenhangende diensten.

Het uitvoeren van alle verrichtingen eigen aan een ICT- of adviesbureau, onder meer het ontwerpen, analyseren, creëren, ontwikkelen en bouwen, testen en in productie zetten van software, databanken of andere ICT-Tools en het verlenen van advies over

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

hardware, software, applicaties en netwerken samen met het leveren en/of organiseren van het onderhoud van bestaande applicaties.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen, instellingen en besturen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratief beheer, personeelsadministratie, tijd en planningsbeheer, personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen.

- Het verlenen van bijstand, advies en het begeleiden, opstellen, evalueren van aanbestedingen en offertes op deze aanbestedingen, voor bedrijven, overheden, vzw s en instellingen en dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het verlenen van bijstand, begeleiding, opleiding, evaluatie en leiding aan privépersonen met leerstoornissen en instellingen, scholen, onderwijsinrichtingen, verenigingen, besturen betrokken of interesse hebbend voor de problematiek voor personen met leerstoornissen.

- Het uitvoeren van diagnoses en alle handelingen die gepaard gaan met de uitoefening van een orthopedagogische praktijk.

- Het maken, promoten, verkopen ,verhuren en produceren van aquarel werken.

- De aankoop en verkoop, de import en export, het huren ven verhuren, het ontwerpen, ontwikkelen, installeren, configureren, aanpassen, verwerken, onderhouden en herstellen van software en hardware, computerprogramma s en  gegevens, informatica- en telecommunicatiesystemen, computer- en netwerkinstallaties, internet, intranet en toebehoren, dit alles in de ruimste zin van het woord.

- Het verstrekken, het maken, ontwikkelen, produceren, promoten, uitgeven, publiceren, verspreiden, verkopen en organiseren van cursussen, opleidingen, voordrachten, studie- en documentatiemateriaal, publicaties, handleidingen, boeken, artikels, essays, teksten of didactisch materiaal onder welke vorm ook alleen of in samenwerking met derden of in opdracht van derden op voornoemde gebieden.

- Het inrichten van bijeenkomsten in de meest ruime zin, zoals het organiseren en inrichten van congressen, seminaries, workshops, opleidingen, trainingen, tentoonstellingen, vertoningen, opvoeringen, leerdagen, studiedagen, kampen, stages, evenementen, teambuilding voor individuen, groepen, bedrijven, vennootschappen, instellingen, organisaties en vzw s in binnen- en buitenland alsmede het verzorgen van de daar rond behorende publiciteit en voorbereidingen op voornoemde gebieden.

Bovenstaande lijst is opsommend maar zeker niet beperkend.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachten een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordiger door haar zaakvoerder of elke ander derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen en mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor de rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Artikel 5.- KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Van Eeckhout, Karel, voornoemd sub 1., ten belope van negentig aandelen, hetzij voor een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig euro, waarvan hij vijfduizend vijfhonderd tachtig euro heeft volstort in geldspeciën; hij dient dus nog elfduizend honderd zestig euro te volstorten;

- door mevrouw De Schepper, Kristien, voornoemd sub 2., ten belope van tien aandelen, hetzij voor een bedrag van duizend achthonderd zestig euro, waarvan zij zeshonderd twintig euro heeft volstort in geldspeciën; zij dient dus nog duizend tweehonderd veertig euro te volstorten;

totaal: honderd aandelen.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE 56 7340 3483 0988 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 juli jongstleden afgeleverd bankattest, dat door de notaris in zijn dossier zal bewaard blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd

euro.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede maandag van de maand juni, om 20 uur.

Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Karel VAN EECKHOUT voornoemd,

hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en die eveneens verklaart dat niets zich hiertegen verzet.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Evenwel zal deze overname enkel gevolgen met zich meebrengen vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan SBB Accountants & Adviseurs Staatsbaan 57, te 3460 Bekkevoort, BTW BE 0459.609.556, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Luik B - Vervolg

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de akte

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Koen Diegenant,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 29.07.2016 16369-0279-010

Coordonnées
DIJLE BLAUW

Adresse
MAURITS NOESTRAAT 123 3054 VAALBEEK

Code postal : 3054
Localité : Vaalbeek
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande