DILBEEK SPORT

Association sans but lucratif


Dénomination : DILBEEK SPORT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 454.113.715

Publication

08/04/2013
ÿþ LQ--rieop iNDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IMI @RUSSEL

27 î4 gis;. 2013

Griffie



i

*isosaes~*





Ondernemingsnr : 0454.113.715

Benaming

(voluit) : DILBEEK SPORT

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel SPORTLAAN 24 1700 DILBEEK

Onderwerp akte : ONTBINDING

Uit een procès-verbaal van de buitengewone Algemene Vergadering van de leden van de vzw DILBEEK SPORT gehouden op de maatschappelijke zetel Sportlaan 24 te 1700 Dilbeek op 19 maart 2013 volgt dal de algemene vergadering heeft beslist tot de ontbinding van de vereniging. De buitengewone Algemene Vergadering ging akkoord om Mr Marc Buekens als vereffenaar aan te stellen onder de vergoedingsvoorwaarden opgenomen in de beslissing en met als opdracht het nog bestaande actief te realiseren, het passief aan te zuiveren, het vinden van een oplossing voor de lopende overeenkomsten en het stamnummer van de club alsmede het afwikkelen van de wettelijke formaliteiten.

Marc Buekens, vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012
ÿþMOD 2,2

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

V

*12143164*

0 7 AOUT 2012

GriffEMen

Ondernemingsnr : 0454.113.715

Benaming

(voluit) : Dilbeek SPORT vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sportlaan 241700 Dilbeek

Onderwerp akte ; Ontslag, benoening en herbenoeming van bestuurders

Algemene vergadering van 31-05-2012

Ontslag van bestuurders

De Dycker Bart , Tuitenbergstraat 89 te 1750 Lesnik Schelck Chantal , Oudstrijdersstraat 58 te 1700 Dilbeek Platteau Steven , St Katherinastraat 73 , te 1742 Ternat

Herbenoeming van bestuurders

Dehaene Luc ( voorzitter)

d' Arconatistraat 78 te 1700 Dilbeek geboren te Anderlecht op 26/09/1959

De Nijs Henri ( gerechtigde - secretaris )

Moortebeek 87 te 1700 Dilbeek geboren te St- Agt - Berchem op 28/03/1946

Peirlinchx Peter ( Jeugdvoorzitter )

Putstraat 99 te 9310 Meldert geboren te Asse op 10/06/1968

De Maeght Pierre ( Jeugd Ondervoorzitter )

Moortebeek 62 te 1080 Molenbeek geboren te Dilbeek op 27/06/47

Benoeming van bestuurders

Vander Goten Jean-Pierre ( Ondervoorzitter )

Ninoofsesteenweg 372 te Dilbeek geboren te Anderlecht op 27/09/1957

Pauwels Diederik ( schatbewaarder )

Zeedijk 116/3 te 8600 geboren te Brussel op 28/08/70

Platteau Marc ( Algemeen Manager )

Processiestraat 9 te 1742 Ternat geboren te Ninove op 24/04/1958

Vanderpooten Patrick ( Sportief Manager )

Reigerstraat 20 te Welle geboren te Ninove op 06/04/1966

Deze belissingen ; erden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd. De Nijs Henri

aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoe.d de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B ver

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012
ÿþ~ 5, Mofl 2.2





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1

Il~lAllllpll I IIIIIIII~

*iaiaaies"

07 kitir 202

;TIL)

~~; =44

Griffie

Ondernemingsnr : 454.113.715

Benaming

(voluit) : Dilbeek Sport vzw.

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Sportlaan 24 1700 Dilbeek

Onderwerp akte : Aangepaste statuten en samenstelling raad van bestuur

De vereniging zonder winstoogmerk Dilbeek Sport werd opgericht onder deze vom op 5 juli: negentienhonderd drieennegentig. Deze stichting verscheen in de bijlage van het Staatsblad van eenendertig: maart negentienhonderd vierennegentig en dit onder het identificatienummer 5738194.

Wijzingen belissing van de algemene vergadering van 31-05-2012,werden de statuten vernietigd en vervangen door nieuwe,waarvan de tekst volgt:

Artikel 1 : Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk (VZW ),op grond van de wettelijke; wetgeving inzake.

Artikel 2 : Naam

De vereniging draagt de naam Dilbeek Sport VZW

De naam moet voorkomen in alle akten,facturen,aankondigingen,bekendmakingen,brieven,orders en andere 'stukken uitgaande van de vereniginng,onmidelijk gevolgd of voorafgegaan door de woorden "Vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW",met de nauwkeurige aanduiding van de zetel.

Artikel 3 : Zetel

De zetel is gevestigd te 1700 Dilbeek Sportlaan 24 . in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Artikel 4 : Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 : Hoedanigheid van lid van de KBVB;

De vereniging verbindt er zich toe de statuten,reglementen,richtlijnen en beslissingen van de KBVB,van de FIFA en de UEFA na te leven . Elke bepaling van de onderhavige statuten die strijdig zouden zijn met het reglement van de KBVB,van de FIFA en de UEFA wordt beschouwd als nietig en van generlei waarde.

De vereniging verbindt er zich bovendien toe de principes van loyaliteit , integriteit en van sportieve geest als uitdrukking van de fair - play na te leven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3. MOD 2.2

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na uitputting van de statutaire procedure worden aile geschillen inzake het bestuur van de vereniging dewelkê in haar schoot ontstaan en voortvloeien uit de toepassing van het reglement van de KBVB , ter beslechting voorgelegd aan een scheidsrechterscollege in toepassing van het reglement van de KBVB.

Elk geschil met de betrekking tot de FIFA-statuten, reglementen en richtlijnen zal aan de arbitrage-instanties die in haar schoot zijn opgericht, voorgelegd worden.EÇk hoger beroep tegen een dwingende en definitieve beslisssing van de FIFA zal aan de arbitrage van de TAS ( Arbitragecommissie voor de sport) te Lausanne (Zwitserland) voorgelegd worden.

Artikel 6 : Doel van de vereniging

De vereniging heeft tct doe[ ,buiten iedere religieuze,flosofische,politieke of racistische ingesteldheid,om de beoefening van de voetbalsport te bevorderen en aan te moedigen.

Zij streeft met alle middelen naar de verwezenlijking van haar doel en met name door het inrichten van sportontmoetingen,door de huur,verhuur of de aankoop van alle mogelijke roerende en onroerende goederen,het aanleggen en uitbaten van sportvelden,de oprichting en uitbating van magazines,bladen,drankgelegenheden,resta urants,zalen enz

De vereniging mag in het algemeen alle handelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doeleinden,door middel van overdracht, inbreng, fusie, deelname, financiele tussenkomst, aankoop van aandelen of via ieder ander middel, belangstelling betonen voor alle sportontmoetingen en alle daarmee verbonden bedrijven.

Zij mag haar medewerking verlenen aan en belangstellig betonen voor activiteiten die gelijkaardig zij aan haar doel. Zij mag tevens of instellingen oprichten of beheren met het oog op de verwezenlijking van haar maatschappelike doel.

Artikel 7 : Leden.

Het aantal leden is onbeperkt en moet ten minste zes bedragen.

De vereniging telt effiectieve en toetredenden leden.De volheid van het lidmaatschap van de vereniging, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering,komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het register der effectieve leden dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een copie op grond van de geldende wetgeving wordt neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De wettelijke bepalingen zijn allen op de effectieve leden toepasselijk. De rechten en plichten van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

De effectieve leden gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verbintenis aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Geen enkel effectief lid kan enige aanspraak laten gelden of uit oefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde, zowel tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om welke reden ook, bij ontbinding van de vereniging of welke gelegenheid ook.

Ieder effectief lid van de vereniging is vrij om op elk moment uit te treden. Hiertoe dient het zijn ontslag per aangetekend schrijven te richten aan de vereniging ter attentie van de voorzitter of secretaris van de raad van bestuur.

Ter uitsluiting van een effectief lid van de vereniging kan allen door de algemene vergadering worden beslist cp grond van de geldende wetgeving terzake.

Dit effectief lid moet daarvan verwittigd worden en per aangetekend schrijven uitgenodigd worden op de algemene vergadering. De beslissing zal binnen de acht dagen aan de betrokkene ter kennis gebracht worden.

Na hun schriftelijke kandidatuurstelling bij de raad van bestuur , kunnen nieuwe effectieve leden van de vereniging enkel aanvaard worden door de algemenen vergadering waar minstens de helft van de effectieve [eden aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn en waar de aanvraag - specifiek aangekondigd in de oproeping - goedgekeurd wordt met een gewone meerderheid, Ze dienen echter defintief toegewezen te zjn aan de vereniging ( dit door aansluiting tegenover de KBVB) drie maanden voor de algemene vergadering

,r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De deden van de vereniging kunnen verplicht worden een jaarlijkse bijdrage te betalen, het bedrag van de

bijdrage zal vastgesteld worden door de algemene vergadering.

Een maximun van 500¬ zal niet mogen overschreden worden,

Artikel 8 : De algemene vergaderingen.

De algemene vergadering bestaan alleen uit effectieve leden. Allen hebben een gelijk stemrecht, namelijk één stem per lid.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij ontstentenis door de ondervoorzitter of secretaris.

Tot de exclusieve bevoegdheden van de algemene vergadering behoren

- De wijzigingen van de statuten.

- De benoeming en afzetting van de bestuurders.

- De vaststelling van de jaarlijkse bijdrage van de leden - bestuurders en/of van de effectieve leden.

- De uitsluiting van een effectief lid.

- De kwijting aan de bestuurders.

- De ontbinding van de vereniging

- De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

De jaarlijkse bijeenkomst van de gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei van het lopende dienstjaar.

De vergaderingen worden door de voorzitter van de raad van bestuur of door minstens twee bestuurders bijeengeroepen per fax, e-mail of per gewone post. Aan de uitnodiging wordt een agenda toegevoegd. Elk punt, dat door minstens één/vijfde van de gewone leden voor de vergadering wordt aangebracht, moet op de agenda worden geplaatst,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden samengeroepen door de voorzitter of op verzoek van minstens twee bestuurders of minstens één vijfde van de gewone leden.

De uitnodiging wordt minstens 14 dagen voorafgaand aan de datum der vergadering aan de gewonel

leden verstuurd per fax, e-mail of per gewone post op het adres dat het lid laatst heeft medegedeeld.

De voorzitter kan zijn bevoegheid delegeren aan een ondervoorzitter of secretaris.

ieder gewoon lid kan zich op deze vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid, mits het geven van een schriftelijke volmacht, Elk lid kan maximaal één volmacht dragen.

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of indien gevraagd door minstens één derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, door geheime stemming.

Notulen van deze vergadering worden opgesteld en bewaard in een dartoe bestemd register. Zij worden door de bestuurders ondertekend en zijn ter inzage zonder verplaatsing van de gewone leden op grond van de geldende wetgeving terzake.

Quorum en stemming.

De gewone algemene vergadering is op geldige wijze samengesteld, welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is. De beslissingen worden er genomen bij gewone meerderheid der stemmen, behoudens wanneeer de geldende wetgeving of de huidige statuten dit anders voorzien.

Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter of bij ontstentenis, van ondervoorzitter, doorslaggevend zijn.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Buitengewone algemene vergaderingen zullen of kunnen bijeengeroepen worden om te beslisssen àver een wijziging van de statuten of over de ontbinding van de vereniging.

De wijziging van de statuten en de beslissing over de ontbinding der vereniging vereisen een quorrum van twee derden der leden. Zo op de eerste vergadering geen twee derden dezer leden aanwezig is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Telkens is een meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist van:

- Twee derden bij statutenwijziging of beslissing tot ontbinding.

- Vier vijfden bij statutenwijzing die betrekking heeft op het doel of doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht.

Tussen de eerste en de tweede vergadering moeten minstens 14 dagen verstreken zijn.

Artikel 9 :Bestuur en vertegenwoordiging.

a) Samenstelling raad van bestuur.

- De vereniging wordt bestuurd door een een raad van bestuur, samengsteld uit ten minste drie personen, leden van de VZW.

- De bestuurders moeten de nationaliteit beziiten van een land van de Europese Gemeenschap, moeten over hun burger- en politieke rechten beschikken, moeten meerderjarig zijn en aangesloten zijn bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

- Op het ogenblik van zijn aanstelling als lid van de raad van bestuur moet de belanghebbende een bijzondere kaart ondertekenen, die hem tegenover de Koninklijke Belgische Voetbalbond verantwoordelijk stelt voor het beheer van de vereniging.

- Om als bestuurder te kunnen verkozen worden, mag de kandidaat geen ander mandaat uitoefenen bij een andere vereniging waarbij kan verondersteld worden dat dit mandaat indruist tegen de belangen van de vereniging.

- De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering bij een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden en voor een termijn van drie jaar. Indien tijdens een mandaat de uitoefening ervan vrijkomt, voleindigt de nieuwe bestuurder die benoemd wordt om in de openstaande plaats te voorzien, het mandaat van zijn voorganger.

- De bestuurders zijn onbeperkt herbenoembaar.

- De raad van bestuur verkiest een voorzitter , ondervoorzitter, enz....

b) Vergaderingen.

- De raad van bestuur vergadert elke eerste en derde donderdag van de maand tenzij anders zou zijn beslist. Het uur en de plaats van vergaderen worden vrij bepaalt door de bestuurders. Er worden in beginsel geen schriftelijke oproepingen verstuurd.

- De raad wordt voorgezeten door de voorzitter en bij diens afwezigheid door één der bestuurders volgens hun rang.

- De notulen van de beraadslagingen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris, bewaard in het notulenregister .

c) Bevoegdheid.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de geldende wetgeving of deze statuten, de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

- De raad van bestuur beslist over alle overeenkomsten, transacties en dadingen, over huurcelen, concessies en verhuringen, beheer en uitbating kantine's, over het aanvaarden van giften en legaten met machtiging van de minister van justitie indien weettelijk vereist, over het beleggen van fondsen, . ontvangsten en uitgaven, over het aangaan van leningen waarvan hij de voorwaarden vaststelt, over het afsluiten of opheffen van hypotheken, alsmede over het verzaken aan alle hypothecaire of zakelijke waarborgen, over handlichtingen van hypothecaire inschrijvingen of privilegién, dadingen, inbeslagnemingen, verzet over alle rechtsvorderingen, zowel als aanlegger dan als verweerder, over elk reglement van inwendige orde, over de vaststelling van het bedrag der lidgelden , over het vaststellen van de prijzen van de abonnementen of competitiewedstrijden en over de prijzen van de uitbating van de kantine's.

- De raad tekent evenzo de krijtlijnen uit van het beleid en kan hiertoe een algemene manager en sportieve manager en / of bepaalde commissies opdrachten geven.

- De raad van bestuur evalueert regelmatig de werking van de vereniging en neemt zo nodig de gewenste maatregelen. Hij is verantwoording verschuldigd aan de algemene vergadering en zijn beleid mag niet indruisen tegen de vigerende wetten en tegen de reglementen van de KBVB.

- De machten hierboven vermeld zijn enkel aanwijzend en niet beperkend.

- Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanig van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze openbaar zouden zijn gemaakt. Niet naleving brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder in het gedrag.

d) Externe vertegenwoordigingsmacht

- De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd die algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid ais college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen waaronder de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt hij vervangen door één der bestuurders, volgens hun rang.

- De bestuurders die rechtstreeks of onrechtstreeks een met een beslissing van de raad van bestuur tegenstrijdig persoonlijk belang heeft, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van beraadslaging en stemming over de betrokken aangelegenheid.

e) Bekendmaking.

- De benoeming van de leden van de raad van bestuur en hun ambtsbeéindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging van het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt, Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamelijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

t) Dagelijks bestuur

- De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging opdragen aan één of meer personen.

- Indien van deze mogelijkheid zou worden gebruik gemaakt handelen de betrokken personen als college, zowel wat intern dagelijks bestuur als hun externe vertegenwoordigingsmacht zou betreffen.

- Tot de daden van dagelijks bestuur worden alla handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van de vereniging te verzekeren, gerekend, ook deze die, hetzij wegens hun mindere belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

- indien tot de oprichting van een dagelijks bestuur zou worden overgegaan zal de benoeming van

in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De leden van het dagelijks bestuur komen in beginsel eens per week samen,

r MCM 2.2

` g) Aansprakelijkheid van de bestuurders

- De bestuurders en eventuele dagelijkse bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging.

-Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de

vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in deze statuten.

- Ze zij aanspranketijk voor de tekortkomingen in hun bestuur,

h) Gevolmachtigde derden.

- De raad van bestuur kan één of meerdere derden gedeeltelijk bestuurdersbevoegdheden delegeren en gevolgmachtiigden van de vereniging aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd De gevolgmachtigden verbinden de vereniging binnen de perken van hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overkomstig de wet inake lastgeving.

De raad van bestuur kan een externe clubmanager, sportieve manager en / of financieel beheerder aanduiden. Deze titularissen mogen alle vergaderingen van de raad van bestuur bijwonen maar zij zijn niet stemgerechtigd , tenzij ze tevens als bestuurder werden benoemd. Hun mandaat is onbeperkt qua duur, maar kan op elk moment - mits een duidelijk omschreven toelichting

omtrent de redenen - door de raad van bestuur opgezegd worden.

- Een persoon kan tevens verschillende functies waarnemen, ook als bestuurder.

De raad van bestuur kan één of meerdere werkcommissies oprichten met telkens een verantwoordelijke aan het hoofd ervan. Elk van deze verantwoordelijkenduidt de leden aan waaruit de respectievelijke commissie zal samengesteld zijn. Deze commissies zullen autonoom van elkaar kunnen vergaderen op plaatsen en tijdstippen die de leden ervan zelf zullen bepalen. De verantwoordelijken van elke commissies zuilen regelmatig de raad van bestuur op de hoogte houden van hun respectievelijke activiteiten. De clubmanager zal hierbij een coordinerende taak hebben, enerzijds tussen de raad van bestuur en de commissies en anderzijds tussen de commissies onderling.

Artikel 10: Rekeningen en begrotingen

- Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni daarop. Iedere 30ste juni wordt de jaarrekening van het verlopen jaar afgesloten en wordt de begroting voor volgende jaar opgemaakt. De raad van bestuur legt de jaarrekening en de begroting ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De boekhcuding wordt gevoerd overeenkomstig de toepasselijke wetgeving. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel. De jaarrekening onvat de staat van ontvangsten en uitgaven en een toelichting.

Artikel 11: Ontbinding.

- Een buitengewone algemenen vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t de ontbinding voorgelegd door de raad van bestuur of minimum 1 / b van alle gewone leden, De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in deze statuten.

- De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in deze statuten. Vanaf de belissing tot ontbinding vermeldt de vereniging steeds dat zij " VZW in vereffening " is overeenkomstig de geldende wetgeving.

- In geval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars waarvan zij de opdracht zef omschrijven.

- Ingeval van ontbinding zal het eventueel batig saldo van de vereffening toegekend worden aan een vereniging bepaald door de algemene vergadering en comform de desbetreffende wettelijke beperking.

- Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor. bartodden 'aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

ambtbeéindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en bestemming van het actief

" worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad overeenkomstig de geldende wetgeving.

OVERGANGSBEPALINGEN ( algemene vergadering - raad van bestuur )

Met eenparigheid der stemmen wordt met ingang van 1 juni 2012 is de raad van bestuur als volgt samengesteld:

Raad van bestuur Dilbeek Sport.

Voorzitter : Dehaene Luc d' Arconatistraat 78 1700 Dilbeek

Ondervoorzitter Vander Goten Jean-Pierre Ninoofsesteenweg 372 1700 Dilbeek

Secretaris : De Nijs Henri Moortebeekstraat 87 1700 Dilbeek

Penningmeester : Pauwels Diederik Zeedijk 116/3 8600 De Panne

Algemeen Manager : Platteau Marc Processiestraat 9 1742 `Eernat

Sportief Manager : Vanderpooten Patrick Reigerstraat 20 9473 Welle

Jeugdvoorzitter : Peirlinckx Peter Putstraat 99 9310 Meldert

Jeugd ondervoorzitter : De Maeght Pierre Moortebeekstraat 62 1700 Dilbeek

Effectieve leden Dilbeek Sp.

Conters Ghislaine , De Baerdemaeker Gunther , De Cooman Eric , De Koster Rudi , De Medts Frederic

Dehaene Frank , Delecluyse Marc , Platteau Steven , Roofthooft Peter , Schelck Chantal ,

Schelck Raymond , De Vos Michel en Varga Veronique.

Ondergetekende De Nijs Henri handelend als Gerechtigde Secretaris van Dilbeek Sport VZW. verklaart dat deze opgave volledig en naar waarheid is opgemaakt.

dtekening,

Ha

j/

Gerechtigde - Secretaris Dilbeek Sport VZW,

e$ ijs Henri

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Gedaan te Dilbeek op 07 - 07 - 2012

24/02/2015
ÿþ MOD 2.2

Unifil feb In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- 1 0302

behoud

aan hE

Belgisc

Staatsb

I"te.'rt; .aIvgcalortivángtln op

! j ^i rr

e~:~

~

~ Griffie

t i' f`I;il:' ltüfl

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i`i:Ci7i,_t.:-..t Î : <It),t-i k"Uop1 îcii{C` Brussel

Ondernemingsnr : 0454.113.715

Benaming

(voluit) : DILBEEK SPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel: SPORTLAAN 241700 DILBEEK

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van de leden van de vzw DILBEEK SPORT gehouden op het kantooradres van de vereffenaar op 18 juni 2014 volgt dat de Algemene Vergadering heeft beslist de vereffening die werd geopend op 19 maart 2013 te sluiten. Na het verslag van de vereffenaar te hebben aanhoord en na de rekeningen te hebben goedgekeurd werd kwijting verleend aan de vereffenaar en werd beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening hetgeen meebrengt dat de vzw Dilbeek Sport ophoudt te bestaan. De boeken, bescheiden en stukken van de vereniging blijven in bewaring bij de vereffenaar Eikelenberg 201700 Dilbeek.

Marc Buekens, vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DILBEEK SPORT

Adresse
SPORTLAAN 24 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande