DINAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DINAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.858.997

Publication

10/03/2014
ÿþ Mod Wart[ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i





~7 FER 2D7;

nR6áS5EL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0533858997

Benaming

(voluit) : DINAS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Grote markt 28 -1800 VILVOORDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER - OVERDRACHT AANDELEN Uittreksel Proces - Verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering van 01 Januari 2014:

De heer De Backer Danny werd benoemd als zaakvoerder en dit vanaf heden (01/1/ 2014). Hij aanvaardt zijn onbezoldigd mandaat als zaakvoeder.

De Algemene vergadering beslist om de heer BOUCHAOUNI Mohamed te ontslaan van zijn mandaat als zaakvoerder en dit sinds 31/12/2013. De algemene vergadering bedankt hem voor de uitoefening van zijn mandaat en geeft hem volledig kwijting.

De Algemene vergadering neemt kennis van de overdracht van aandelen van de heer BOUCHAOUNI Mohamed, oftewel 14 aandelen, waarvan 5 aandelen aan de heer De Backer Danny, en de andere 5 aandelen aan mevrouw BOUCHAOUNI Malika en dif vanaf heden (01/01/2014).

Bij éénparigheid keurt de algemene vergadering deze beslissing goed.

Deze beslissingen sorteren hun effect op datum van 01 Januari 2014.

BOUCHAOUNI Malika

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03 MAI 2013

neel JSSige

Griffie

Benaming (voialt) : DINAS

Ondernemingsnr; 5. 33g58

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel

1800 Vilvoorde" \~ç o~ó

V OPRICHT Onderwerp akte :BVBA: BA. OP EN STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 30 april 2013, neergelegd ter registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht door:

1. Mevrouw BOUCHAOUNI Malika, geboren te Mechelen op 9 februari 1980, wonende te 1910 Kampenhout, Haachtsesteenweg 203 bus 4.

2, De Heer BOUCHAOUNI Mohamed, geboren te Antwerpen(Merksem) op 19 juni 1985, wonende te 2800 Mechelen, Adegemstraat 122.

3, De Heer BOUCHAOUNI Tarik, geboren te Mechelen op 26 maart 1992, wonende te 2800°, Mechelen, Rembert Dodoensstraat 27,

Het kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

18.600,00). Dit kapitaal wordt onderschreven door:

1.1 Mevrouw Bouchaouni Malika, voornoemd, voor tienduizend tweehonderd dertig euro (¬ r 10.230,00); zij ontvangt hiervoor vijfenvijftig (55) aandelen,

2,1 De Heer Bouchaouni Mohamed, voornoemd, voor duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00); hij ontvangt hiervoor tien (10) aandelen.

3.1 De Heer Bouchaouni Tarik, voornoemd, voor zesduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 6,510,00); hij ontvangt hiervoor vijfendertig (35) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat het geplaatst kapitaal volstort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "DINAS".

Artikel 2,

De zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 28. De zetel mag bij beslissing van de; zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht, De vennootschap kan: bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3, Doel: De vennootschap heeft tot doel:

 % Snackbar in de ruimste zin van het woord: de verkoop en bereiding van snacks, belegde broodjes en het wegbrengen van broodjes;

" Het uitbaten van drankgelegenheden, hotels, logementshuizen, spijshuizen, restaurants,. alsmede de organisatie van alle aanverwante horeca activiteiten, zoals onder meer het organiseren` van feesten, vertoningen, optredens en happenings, dit alles zowel voor eigen rekening als in' opdracht en voor rekening van derden;

" De invoer, uitvoer, grcot- en kleinhandel in producten van de visvangst, land- en tuinbouw, , veeteelt en voedingsbedrijven, scheikundige nijverheid, papiernijverheid en drukkunst;'

ledennijverheid, textiel- en kledingnijverheid, keramische-, glas- en bouwnijverheid, kunst- en de ' precisienijverheid; alsmede van recuperatieproducten, elektrische en elektronische apparatuur,... ' huishoudtoestellen, tv, video en andere, juwelen, edele metalen en edelstenen (al dan niet verwerkt),,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

` Moor-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

meubelen en artikelen voor binnenhuisinrichting, auto's, moto's, fietsen, en allerhande voertuigen, evenals de verhuur ervan, diverse artikelen;

 % Optreden als tussenpersoon in de handel

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle ' leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting, Artikel 5,

Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderdste `van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.

De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden op eerste vrijdag van juni, op de ° maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Artikel 15.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd worden uitgeoefend,

Artikel 16.

Iedere zaakvoerder kan alleen aile handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

De Heer Bouchaouni Mohamed, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder. Hij aanvaardt dit mandaat. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Mevrouw Bouchaouni Malika, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder. Zij aanvaardt dit mandaat. Haar mandaat is onbezoldigd.

Bij handelingen die een bedrag van 10.000,00 euro of meer bedragen Is de gezamenlijke handtekening van twee (2) zaakvoerders nodig.

Artikel 17,

ledere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 19.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 20,

Van de nettowinst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal telkenjare beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel 21.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door het besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Mikél 27.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Artikel 29.

Indien geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot.

Artikel 30.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

TITEL III: SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op 31 december 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf HEDEN.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT: De vergadering geeft bijzondere volmacht aan de Heer Accountantskantoor W&S te 2840 Rumst, Clemenshoek 47, vertegenwoordigd door de Heer Walter Suykens te 2840 Reet, Clemenshoek 47 met recht van indeplaatsstelling, met macht een derde natuurlijke en/of' rechtspersoon in de plaats te stellen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met recht van in de plaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgisch Staatsblad. Eduard Van Der Veken Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting

400r-lehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DINAS

Adresse
GROTE MARKT 28 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande