DINJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DINJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.344.301

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14219-0030-008
14/06/2012
ÿþMd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be iu 111111111111,111 N

B St



05JUIN 2012

EL

Griffie

Ondernemingsnr : 08((c. 36(ct 01

Benaming

(voluit) : DINJA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1932 Zaventem, Blankenheimlaan 2.

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Rik ROOSENS, met standplaats te Diegem, Corneel De Ceusterstraat, nummer 4 A, op 31 mei 2012 blijkt dat mevrouw GHEYSEN Ann Hilde Marleen, geboren te Kortrijk op 20 mei 1968, wonende te 1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), Blankenheimlaan 2.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DIKJA", met zetel te 1932, Zaventem, Blankenheimlaan 2., en met als doel : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel in eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

Alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Hiertoe behoren onder meer: het verstrekken van advies en consulting, zowel op gebied van administratie, personeelsbeleid, human resources, organisatie, management, informatica, financiën, marketing, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken;

het deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft;

alle welkdanige verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op de zogenaamde `consultancy" in de meest ruime betekenis, omvattend ondermeer, doch zonder dat dit beperkt is tot uitvoeren van studies, het verstrekken van adviezen en het verrichten van diensten aangaande om het even welk aspect van het bestuur, het beheer, het beleid of de bedrijfsvoering van een onderneming, bedrijvigheid, openbaar bestuur, beroepsvereniging, organisatie, vereniging of enig onderdeel daarvan, alsook ten behoeve van zelfstandigen of beoefenaars van vrije beroepen;

het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake al het bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van ondernemingen als van particulieren;

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Onderzoek en ontwikkeling in medische apparaturen en medical devices;

Kleinhandel, groothandel of tussenpersoon in handel in medische apperaturen en medical devices;

Aankoop en distributie van medisch materiaal en implantaten;

Het organiseren van reizen en incentives met de motor;

Het beoefenen van de motorsport, bestaande uit deelnemen aan wedstrijden en, demonstraties, organiseren van wedstrijden en demonstraties, opleiden van jonge of nieuwe rijders, de promotie van de motorsport in allerlei vormen, voordrachten over en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

advies aan motorrijders, alsook alle overige aktiviteiten die verband houden met de motorsport.

Groot- en kleinhandel in motoren, wisselstukken voor motoren, olie, banden, motorkleding, accessoires en allerlei andere zaken met betrekking tot de motorsport. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

2. waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volstort tot beloop van 12.400 euro.

3.De vennootschap wordt in en buiten de rechte geldig vertegenwoordigd door haar niet-statutaire, zaakvoerder, voornoemde mevrouw GHEYSEN Ann.

4. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni van elk jaar om twintig uur.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvend saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

, i { Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

WAARVAN UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DINJA

Adresse
BLANKENHEIMLAAN 2 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande