DISCOUNTOFFICE.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DISCOUNTOFFICE.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.499.863

Publication

19/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304613*

Neergelegd

14-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537499863

Benaming (voluit): DISCOUNTOFFICE.BE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1731 Asse, Z. 1 Researchpark 310

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op dertien augustus tweeduizend dertien, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat :

1) De BV DISCOUNTOFFICE.NL (onder Nederlands recht) met zetel te 2871RK Schoonhoven, achterwetering 29, ingeschreven in de kamer van koophandel Rotterdam (Nederland) onder nummer 29021972, opgericht onder de benaming TRADAWARE B.V. op 22 oktober 2004 krachtens een akte verleden voor notaris J.H. KEMP te Hellendoorn (Nederland) vertegenwoordigd door haar directeur de heer NIESTADT Marcel, van Nederlandse nationaliteit, wonend te 2871AW SCHOONHOVEN, Lopikerweg 54B Nederland, zoals blijkt uit het uittreksel Handelsregister der Kamer van Koophandel Rotterdam en voor zoveel als nodig bij sterkmaking.

2) De heer MOHAMMADI VAKIL Seyed, geboren te Teheran, Iran (Islamitische Republiek) op negentien september duizend negenhonderdtweeënzeventig, rijksregister nummer 720919-51703, gehuwd met mevrouw Bürstel Ulrike, wonende te 6919 Roodt-sur-Syre (Luxemburg), Rue A. Millesch 83.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming DISCOUNTOFFICE.BE met zetel te 1731 Asse, Z. 1 Researchpark 310.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De promotie, bemiddeling, verkoop en verhuur van goederen en diensten via internet.

De groot- en kleinhandel in kantoormachines en -artikelen, computers, multimedia, van alle toebehoren en accessoires van kantoormachines en -artikelen, van computers en multimedia, alsook in boeken, kranten en tijdschriften.

Reparatie en onderhoud van kantoormachines, computers en multimedia.

De uitbating en het beheer, al dan niet virtueel, van winkels in boeken, kranten, tijdschriften, school- en kantoorbehoeften.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR)

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 100 aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderdvijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,50) per stuk, als volgt:

- door DISCOUNTOFFICE.NL BV, voornoemd, voor negenduizend vierhonderdzestig euro vijftig cent (¬ 9.460,50) of voor 51 aandelen ,

- door MOHAMMADI VAKIL Seyed, voornoemd, voor negenduizend negenentachtig euro vijftig cent (¬ 9.089,50) of voor 49 aandelen ,

Samen: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Op elk ingetekend aandeel is gestort ten belope van meer dan één/vijfde, zij voor tienduizend euro (¬ 10.000,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren. De gezamenlijke handtekening van beide zaakvoerders is vereist voor alle onroerend goed verrichtingen, investeringen en aangaan van kredieten boven een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van juni om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de vrijdag van de voorgaande week.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van juni 2015.

3. Benoeming van de zaakvoerder.

Luik B - Vervolg

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

1) De heer NIESTADT Marcel, van Nederlandse nationaliteit (nummer identiteitskaart: NXP6HL9H3), geboren te Schoonhoven (Nederland) op 3 januari 1971, wonend te 2871AW SCHOONHOVEN, Lopikerweg 54B, Nederland.

2) De heer MOHAMMADI VAKIL Seyed Mohammad, (rijksregisternummer: 72.09.19-517.03 - nummer identiteitskaart: 591-0031837-26), geboren te Teheran (Iran (Islamitische Republiek)) op 19 september 1972, wonend te Luxemburg, Rue A. Millesch, 83 , 6919 Roodt sur Syre.

4. Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 24 juli 2013.

5. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De Heer NIESTADT Marcel en de Heer MOHAMMADI VAKIL Seyed Mohammed, beiden hier aanwezig en handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw Nathalie VAN GASTEL, mevrouw Myriam DIETENS, mevrouw Ann DE WILDE en mevrouw Martine DE VRIEZE, die woonst kiezen ten kantore van BDO te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100, blok K, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 07.08.2015 15400-0527-016
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16324-0405-016

Coordonnées
DISCOUNTOFFICE.BE

Adresse
Z. 1 RESEARCHPARK 310 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande