DISTIENEN

NV


Dénomination : DISTIENEN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 452.312.285

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 23.09.2013 13594-0312-022
25/04/2013
ÿþEtritïq-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Griffie 16AYR2 013

Benaming : DISTIENEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1740 Ternat, Industrielaan 23

Ondememinggsnr : 0452312285

Voorwerp akte : Fusie door overname door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Colim - overnemende vennootschap - van de naamloze vennootschap Distienen - overgenomen vennootschap

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, verleden door Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle op 29 maart 2013 voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Colim

Volgende beslissingen werden genomen.

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 21 januari 2013 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Distienen en de raad van bestuur van de de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Colim en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 25 januari 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 februari nadien, onder nummer 13022554.

2° Instemming met de verrichting waarbij de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Colim, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, hierna genoemd «de overnemende vennootschap» de naamloze vennootschap Distienen, met maatschappelijke zetel te 1740 Temat, Industrielaan 23, hiema genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

3 Deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap Distienen, voomoemd, van drieëndertig duizend vijfhonderd vijfennegentig (33.595) nieuwe aandelen, volledig volgestort, van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Colim, zonder aanduiding van nominale waarde en uitte geven in het kader van een kapitaalverhoging waarvan hierna sprake,

De fractiewaarde van de aandelen wordt als volgt vastgesteld:

647,87 euro voor de aandelen van NV Distienen

24,106 euro voor de aandelen van COLIM cvba

Op basis van bovenstaande zullen de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap 33.595 aandelen verkrijgen in de ovememende vennootschap.

4° De nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap zal deelnemen in de winst van deze vennootschap vanaf 1 april 2013.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Colim.

5° Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 april 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

6° Volmacht werd verleend aan het personeel van "COLRUYT GROUP SERVICES", voornoemd, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Werd gelijktijdig neergelegd: uitgifte van de akte met aangehechte verslagen en aanwezigheidslijst met volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2013
ÿþ ASod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

u

*13022554* 11

2 5 JAN. 2013

BRIME

Ondernemingsnr : 0452.312.285

Benaming

(voluit) : DISTIENEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 23, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking fusievoorstel

Neerlegging van een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij NV DISTIENEN fuseert door overneming door CVBA COLIM en waarbij eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De over te nemen vennootschap: de naamloze vennootschap DISTIENEN, met maatschappelijke zetel te 1740 Temat, Industrielaan 23, met ondememingsnummer 0452.312.285.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel de leasing en/of de financiering van onroerende goederen en de constructie van gebouwen die uitsluitend bestemd zijn voor beroeps- of sociale doeleinden of doeleinden van openbaar nut, op verzoek en volgens de aanwijzingen van derden, met het doel deze te verhuren, in erfpacht te geven of bij middel van elk andere overeenkomst ten bezwarende titel ter beschikking te stellen of in dergelijke verrichtingen tussen te komen.

De vennootschap mag aile verrichtingen doen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp."

1.2. De verkrijgende vennootschap: de coiiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COLIM, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0400.374.725.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel de belangen van de vennoten op het vlak van hun vastgoedpatrimonium te behartigen en te verdedigen onder andere door, doch niet beperkt tot:

- de aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie van alle ongebouwde en bebouwde onroerende goederen; het huren, verhuren, op enige wijze ter beschikking krijgen en stellen, in gebruik geven, beheren en uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen;

- het bouwen, herbouwen, verbouwen en uitrusten alsmede de ganse binnen huisinrichting en decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in aile materialen, voor alle bestemmingen en met alle technieken;

- het verstrekken van alle advies, het bemiddelen en verlenen van alle bijstand aan particulieren en rechtspersonen in alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten in de twee vorige alinea's uiteengezet, dit alles in binnen- en buitenland als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissionair, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met éénzelfde, gelijkaardig of verwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze;

de vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

Het aantal nieuw uit te geven aandelen door CVBA COLIM ter vergoeding van de inbreng naar aanleiding van de fusie (afgerond tot de lagere eenheid) bedraagt 34.055 nieuwe aandelen. Dit leidt tot een ruilverhouding van 34.055 nieuwe aandelen in CVBA COLIM tegen 1.250 oude aandelen in NV DISTIENEN.

De voormelde 34.055 nieuwe aandelen CVBA COLIM zullen dan ook toekomen aan de enige aandeelhouder van NV DISTIENEN: SA Colruyt Gestion.

De uitgifte van 34.055 nieuwe aandelen CVBA COLIM leidt tot een kapitaalverhoging van 62.000 euro (ingevolge overdracht van het maatschappelijk kapitaal van NV DISTIENEN naar CVBA COLIM).

Er zal aan de vennoten van de betrokken vennootschappen ter gelegenheid van de geplande fusie geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding,

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De nieuw uit te geven aandelen CVBA COLIM zuilen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen CVBA COLIM.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen op naam geschiedt door inschrijving in het register van de aandelen op naam, binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Daartoe zal één van de bestuurders van CVBA COLIM bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering die de fusie zal goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

4. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van CVBA COLIM en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 april 2013.

5. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 april 201 3.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn, Bijgevolg dienen er binnen CVBA COLIM geen bijzondere maatregelen te worden genomen wat dit betreft.

Er zijn binnen de over te nemen vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door CVBA COLIM evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen,

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 695, §1, vijfde lid van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in artikel 695, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is toepassing te maken van artikel 695, §1, vijfde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Dienvolgens dient aan de commissaris van de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. BODEMATTEST

De over te nemen vennootschap verklaart dat CVBA COLIM voor de ondertekening van het fusievoorstel op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest, afgeleverd door OVAM op 16 september 2010, waarvan de inhoud luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

10. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandenberghe, advocaat, kantoor houdende te 9000 Gent, aan de Vrijheidslaan 27, bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel

Wim Vandenberghe

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 19.09.2012, NGL 21.09.2012 12575-0195-022
07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 21.09.2011, NGL 29.09.2011 11570-0411-023
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 15.09.2010, NGL 29.09.2010 10565-0174-025
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 24.07.2009 09465-0115-023
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.03.2008, NGL 27.08.2008 08618-0149-023
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.04.2007, NGL 30.07.2007 07508-0308-022
22/12/2005 : BL579179
22/04/2005 : BL579179
01/03/2005 : BL579179
25/05/2004 : BL579179
10/05/2004 : BL579179
11/09/2003 : BL579179
10/05/2003 : BL579179
14/11/2002 : BL579179
18/09/2002 : BL579179
07/10/2000 : BL579179
26/05/2000 : BL579179
12/05/2000 : BL579179
08/05/1999 : BL579179
23/10/1998 : BL579179
23/09/1998 : BL579179
01/05/1997 : BL579179
01/01/1997 : BL579179
01/01/1995 : BL579179

Coordonnées
DISTIENEN

Adresse
INDUSTRIELAAN 23 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande