DITISAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DITISAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.884.819

Publication

23/05/2014
ÿþtfil Mod Vlok su



1." 'N`~~ In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



f,kjUs } .hgd griMe der REZIli:bari!; van Koophande.

'12Uv~ri dl ij M ~ 7>G14~.,

~;~f~, °,E.,

Griffie

iiiiiriiiiIi Il~lnpl

*19305793

i

i

1111

Ondernemingsn r : 0847.884.819

Benaming

(voluit) : DITSSAY

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Naamsesteenweg 308 - 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Op de buitengewone algemene vergadering van 8 mei 2014 werd beslist :

1) ontslag van niet-statutaire zaakvoerders, de heer Dimitri Van den Heuvel en mevrouw Strsyck Martine met onmiddellijke ingang.

2) benoeming van nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, de heer Janak Ghimire eveneens met ingang van heden, 8 mei 2014.

.danak Ghimire

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 12.08.2014 14414-0189-011
17/08/2012
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

p,ec r~gY.`?

~r~~ ven "~~oa~ l -~U~~ 2~~~

,t ?,.ts~~ ~~, ~ ~

Griffie

Ondernemingsnr : BTW-nr cliënt , ~Lk.e , r~%.y, c& AC')

Benaming : DITISAY

il (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsesteenweg 308

3001 Heverlee

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes te Heverlee op 3 !

augustus 2012, nog te registreren, dat :

1. De heer VAN DEN HEUVEL Dimitri, NN 70.09.25-233.65 geboren te Leuven op 25 septembers 1970, woonachtig te Mezenlaan 2, 3001 Leuven (Heverlee) en mevrouw STUYCK Marine, NN! 68.02.26-384.84, geboren te Mchelen op 26 februari 1968, wnende te Mezenlaan 2 te 3001 Leuven! :: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DITISAY".

!; 3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Naamsesteenweg 308, 3001 Heverlee. Hij mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door

, eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

4, De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of! voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan; wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van;

ii drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels,; traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen,;

I! de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken,, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en aile aanverwante artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van; verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te!

i geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

i.

!: in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende ofi: !! onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar, ,i maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te,; :, vergemakkelijken.

5. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, ,,

6. De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in

II geld zijn volstort als volgt:

- de heer VAN DEN HEUVEL Dimitri, voornoemd: 50 aandelen

- mevrouw STUYCK Martine, voornoemd: 50 aandelen

De inschrijvers verklaren en erkennen dat;

- de 50 aandelen waarop door de heer VAN DEN HEUVEL Dimitri werd ingeschreven, worden

ii volstort voor een bedrag van drieduizend honderd (3.1.00,00 ¬ ) !!

- de 50 aandelen waarop mevrouw STUYCK Martine werd ingeschreven, worden volstort voor eenli bedrag van drieduizend honderd (3.100,00 ¬ )

Het kapitaal is aldus volstort ten belope van 6.200-¬ .

"

"

*iziasoas+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedarugherd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rcchtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 263-1078792-95 bij ING bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DITISAY" in oprichting, zoals blijkt uit het-bewijs van deponering, afgegeven dcor voornoemde instelling op 1 augustus 2012, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7. de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

8. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

9, De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten

10. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

11. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

12. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

13. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

14. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk SLOTVERKLARINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op 31 december 2013.

2 Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van juni in 2014, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de

venncotschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de

vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij " de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juni 2012.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan









flijTagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de iechispersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij hëtlIelgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur;

- Mevrouw Martine STUYCK, voornoemd.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- De heer Dimitri Van Den Heuvel, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichters verlenen aan Luc Beersaerts, bvba A.C.B. te Rotselaar evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thomas Boes

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte van oprichting

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegernroordigen

Verso : Waanr en handtel-ening

Coordonnées
DITISAY

Adresse
NAAMSESTEENWEG 308 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande