DJAM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DJAM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 821.678.684

Publication

21/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II~IV~YpI~~I~IMINN~II~ Neergelegd ter griffie dep Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 1 APR. 2011 DE GRIFFIER, Griffie



Ondernemingsnr : 0821.678.684

Benaming

(voluit) : DJAM

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Pastorijstraat 201, 3300 Tienen

Onderwerp akte : Uittreksel uit de notulen van de AV dd. 01.04.2011 van de VOF DJAM

Beslissing 1

Mevrouw Julia Lasman deelt mee te willen uittreden uit de VOF en zulks met onmiddellijke ingang. De vergadering neemt daarvan akte en aanvaardt met eenparigheid van stemmen de uittreding van mevrouw Lasman uit de VOF.

Het aandeel van 50% van mevrouw Lasman in de VOF wordt voor 20% overgedragen aan de heer Goshkic en voor 80% aan een nieuw lid van de VOF.

Beslissing 2

De VOF kreeg het verzoek van volgende persoon om als werkend vennoot tot de VOF toe te treden :

-De heer Olegs HILO, geboren te Riga  Letland op 09.08.1967, van Letse nationaliteit en

wonende te 3300 TIENEN, Kabbeekvest  Breugelhof 58

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen voornoemde persoon te aanvaarden als nieuwe werkende vennoot van de VOF en zulks in overname van een deel van het aandeel van mevrouw Lasman in de VOF, te weten 80% van dat aandeel ofte 40% van de VOF zelf.

Beslissing 3

Mevrouw Julia Lasman biedt haar ontslag aan als bestuurder van de VOF en zulks met onmiddellijke ingang.

De vergadering neemt daarvan akte en aanvaardt dit ontslag met eenparigheid van stemmen.

Aan mevrouw Lasman wordt kwijting verleend voor de uitoefening van haar mandaat en zulks voor de volledige duurtijd van de uitoefening ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Beslissing 4

De heer David Goshkic stelt zich kandidaat als nieuwe bestuurder van de VOF.

De vergadering neemt daarvan akte en beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen als nieuwe bestuurder van de VOF, de heer David GOSHKIC, wonende te 3300 TIENEN, Pastorijstraat 201, NN 081021746957.

Beslissing 5

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de VOF te wijzigen als volgt :

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de heer David GOSHKIC, wonende te 3300 TIENEN, Pastorijstraat 201 en mevrouw Julia LASMAN, wonende te 3300 TIENEN, Pastorijstraat 201 een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming " DJAM".

Bij beslissing van de algemene vergadering d.d. 01.04.2011 wordt het aandeel van Julia LASMAN in de VOF voor 20% overgedragen aan de heer GOSHKIC en voor 80% aan de heer Olegs HILO, wonende te 3300 Tienen, Kabbeekvest-Breugelhof 58.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

" het verrichten van kleine herstellingswerken allerhande binnen of buiten gebouwen, voor zover daartoe geen specifieke wettelijk bepaalde beroepsbekwaamheden vereist zijn

" stukadoor-, cementeer- en dekvloeractiviteiten

" tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten

" ei n dafwe rki ngsactiviteiten

" de aankoop, verkoop, huur, invoer en uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van gebouwen

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of

onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen door derden worden uitgevoerd.Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 8

De vennootschap zal bestuurd worden door de heer Goshkic, die als enige en bij uitsluiting van de andere vennoten, de maatschappelijke handtekening zal bezitten.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt :

" Aan de heer Hilo : 40%

" Aan de heer Goshkic : 60%

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst voor het afgesloten jaar.

Artikel 12

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als hun aandeel in de VOF.

Artikel 13

iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij de andere vennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. De vergadering van vennoten kan tevens rechtsgeldig bijeenkomen zonder deze formaliteit mits alle vennoten aanwezig zijn en zich akkoord verklaren met deze werkwijze. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de vennoot met het grootste aandeel in de vennootschap. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft recht op een aantal stemmen equivalent aan zijn aandeel in de VOF.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 18

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens een verhouding equivalent aan hun aandeel in de VOF. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Beslissing 6

De vergadering geeft met unanimiteit van stemmen, voor zover als nodig, opdracht en volmacht aan de heer David GOSHKIC om alle formaliteiten te vervullen, nodig voor de publicatie van ontslag en benoeming bestuurder als tevens voor de publicatie van de statutenwijziging.

David Goshkic

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DJAM

Adresse
PASTORIJSTRAAT 201 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande