DM BAKERY INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DM BAKERY INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.898.454

Publication

13/09/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle, Nijvelsesteenweg 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 26 augustus 2013, geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Grimbergen op twee september 2013. Boek 192, blad 22, vak 14. Ontvangen : vijftig euro. De ontvanger a.i. (get) H. Denteneer, dat

1. De Heer TERRIJN Dieter, geboren te Halle op 19 augustus 1985, ongehuwd, wonende te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg 10, en

2. Mevrouw VAN HASSEL Mefissa Anna, geboren te Halle op 24 maart 1983, ongehuwd, wonende te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg 10.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming " DM BAKERY INVEST, met zetel te 1500 Halle, Nijvelsesteenweg 10.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, zowel in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden :

I. Management

- Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing marktonderzoek, juridische dienstverlening, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen dit alles in de meest ruime betekenis;

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en de diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdracht en voor het waarnemen van bestuursrnandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elk andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam of voor rekening van de vennootschap;

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt;

- Het verlenen van advies aan derden inzake eigen onroerend goed, het beheren van onroerend goed portefeuilles of participaties in zulke portefeuilles. Het raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen.

Il. Holding

Managementactiviteiten van holdings, met name het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Op de laatste bit_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

44SER 2013

BERME

Griffie

s

Qndernemingsnr : 53 "?. , &ci & LI SLI

Benaming

(voluit) : DM BAKERY INVEST

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

k;-4 , ,x

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



ln de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag verder de functie waarnemen van bestuurder, manager, gemandateerde of vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 26 augustus 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijfrten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen : de heer Terrijn Dieter voornoemd. Het mandaat is van onbeperkte duur en bezoldigd.

Er werd volmacht verleend aan de BVBA Fiskuvan, met zetel te 1770 Liedekerke, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtsperscnenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd :

afschrift akte d.d. 26 augustus 2013 ;









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15364-0532-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0219-011

Coordonnées
DM BAKERY INVEST

Adresse
NIJVELSESTEENWEG 10 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande