DOCKX & KINDEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCKX & KINDEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.915.611

Publication

16/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,1.1,1,1,11111;18111 11111

iW ` ;:fek,,.~~ ,6e jrsettq C113i

tlee>ebank ven ~~«Î ~ ,,

~_e `~ ~`~~iN 20~4

º%, ~~~~ ~ Or CF:" " :r'~1fë-Fi;

Griffie

Bylagenbirhet Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0458.915.611

Benaming

(voluit) : DOCKX & KINDEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plaats Vondel 5 te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt) (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op' 23 december 2013, geboekt acht bladen, geen verzendingen te Diest op 27 december 2013 boek 531, blad 14, vak 16, ontvangen vijftig euro, de Eerstaanw, Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOCKX & KINDEREN" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap van twee miljoen Belgische frank (2.000.000, Bef) uit te drukken in negenenveertigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig eurocent (¬ 49.578,70).

DERDE BESLISSING

De vergadering bevestigt de zetelverplaatsing van de vennootschap naar 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt), Plaats Vondel 5, ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 29 juni 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna onder nummer 11109648.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderdduizend achthonderd vierendertig euro (¬ 100.834,00) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening goedgekeurd door de algemene vergadering van 29 maart 2013.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, honderdduizend achthonderd vierendertig euro (¬ 100.834,00) bedraagt.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 17 december 2013 waarin werd beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van zesennegentigduizend euro (¬ 96.000,00).

De aandeelhouder verklaart dit bedrag overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het, tussentijds dividend, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering ontstaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart geen opmerkingen te formuleren.

De besluiten van het verslag van voormelde bedrijfsrevisor luiden Iet-+-'ter-'Iijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOCKX & KINDEREN, bestaat uit de inbreng van de dividenduitkering die de enige vennoot van de BVBA DOCKX & KINDEREN zal verkregen hebben, mits

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 86.400,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 86.400,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, en onder voorbehoud van de voorafgaandelijke goedkeuring van de afschaffing van de nominale waarde van de bestaande aandelen, van oordeel,

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 349 aandelen van de BVBA DOCKX & KINDEREN, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA DOCKX & KINDEREN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 16 december 2013.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Maris."

Het originele exemplaar van deze verslagen met de integrale tekst zal op de griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven neergelegd worden, samen met een uitgifte van deze akte,

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten belope van zesennegentigduizend euro (¬ 96.000,00), zijnde een verhoging voor een bedrag van zesentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 86.400,00), om het te brengen van negenenveertigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro zeventig eurocent (¬ 49.578,70) op honderd vijendertigduizend negenhonderd achtenzeventig euro zeventig eurocent (¬ 135.978,70), mits uitgifte van driehonderd negenenveertig (349) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het maatschappelijk kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

De driehonderd negenenveertig (349) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de heer Danny Dockx, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die hij lastens de vennootschap bezit. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

NEGENDE BESLISSING

Is vervolgens tussengekomen, voormelde heer Danny Dockx, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de f nanciële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart voormelde heer Danny Dockx, de enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend ten befope van zesennegentigduizend euro (¬ 96.000,00), zijnde een bedrag van zesentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 86.400,00), in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, voormelde heer Danny Dockx, die aanvaardt, driehonderd negenenveertig (349) nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

TIENDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zesentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 86.400,00), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd vijfendertigduizend negenhonderd achtenzeventig euro zeventig eurocent (¬ 135.978,70), vertegenwoordigd door vijfhonderd negenenveertig (549) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge y De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan deze en de eerste en tweede beslissing zodat het voortaan luidt als volgt:

"Artikel vijf. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vijfendertigduizend negenhonderd achtenzeventig euro zeventig eurocent (ë 135.978,70), verdeeld in vijfhonderd negenenveertig (549) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

ELFDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en aan te passen (inhoudelijk, terminologisch en numeriek) om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en de wijzigingen daaraan gebracht bij de Corporate Govemance Wet van 2 augustus 2002 en bijgevolg volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en aanneming van nieuwe tekst der statuten.

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten, waarvan de tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijkheid.

Haar naam luidt: "DOCKX & KINDEREN."

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt), Plaats Vondel 5.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en zowel in België als in het buitenland:

-de groot- en kleinhandel in hout en verbeterd hout, al dan niet afgewerkt, en de uitbating van een schrijnwerkerij, houtbewerkings- en houtverwerkingsnijverheid, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

-de uitbating van alle horecabedrijven, zoals café, herberg, cafetaria, drankgelegenheid, taverne, snackbar, verbruiksalon voor lichte maaltijden, ijssalon, tearoom, restaurant, feestzalen, dancings en hotels;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer van al dan niet alcoholische dranken, maaltijden, snacks, voedingswaren, rookwaren en alle artikelen, toestellen, koopwaren en producten nodig voor de uitbating en inrichting van bovengenoemde instellingen, zonder dat deze opsomming beperkend is;

-de bereiding, verkoop en traiteurdienst van gerechten van welke aard ook;

-de organisatie en voorbereiding van banketten, recepties, feestmaten en spektakelvertoningen;

-de organisatie van allerlei culinaire, muzikale, culturele of sportieve manifestaties;

-het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals onder meer concerten, zangoptredens,

ballet- en dansvoorstellingen, toneel- en filmvoorstellingen;

-discotheek-en danszaal;

-de uitbating van een speeltuin en kinderboerderij.

Dit alles in de ruimste zin van het woord,

De vennootschap is gemachtigd om, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende,

onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden met haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen, zo in België als in

het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even andere wijze, mogen

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland,

die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschapen

uitoefenen.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vijfendertigduizend negenhonderd achtenzeventig

euro zeventig eurocent (¬ 135.978,70), verdeeld in vijfhonderd negenenveertig (549) aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om

20.00 uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder

jaar.

WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafge-rnomen voor de wettelijke reserve. Deze

verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

A

door-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagéii"lii TlïeïBelgiscli Staatsblad-16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatst boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

verdeling saldo na vereffening

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 en 258 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als ' veriweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

TWAALFDE BESLISSING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaal Accountancy Kantoor, gevestigd te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Westelsebaan 178, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

DERTIENDE BESLISSING

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2012
ÿþ Mai 2,1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~-!~!1~ ~~ 

u 111111111101111111111

*12172474*

Vc behc aar Beld Staa

i

f_" ^i 11 :_ _ i }: \ tk «1 1 ~ R i_Il! ~Î, ~ ( FtiF ..

ucii c!,,a 0 9 OKT, 2012 DE GRIFFJEF;,

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.915.611

Benaming

(voluit) : Dockx & Kinderen

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Plaats Vondel 5 - 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testest) Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 2 oktober 2012

Met ingang van 2 oktober 2012 wordt benoemd tot bijkomende zaakvoerder van de vennootschap : de heer DOCKX Danny , Streekbossenstraat 7 te 3980 Tessenderlo. Het mandaat is van onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door haar zaakvoerder.

Dockx Danny

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12349-0463-016
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 16.08.2011 11405-0115-017
18/07/2011 : LE095075
31/08/2009 : LE095075
28/08/2008 : LE095075
16/08/2007 : LE095075
01/09/2006 : LE095075
03/08/2005 : LE095075
08/07/2004 : LE095075
14/07/2003 : LE095075
04/10/2002 : LE095075
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0519-016

Coordonnées
DOCKX & KINDEREN

Adresse
PLAATS VONDEL 5 3272 TESTELT

Code postal : 3272
Localité : Testelt
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande