DOCTEUR ANN WITTEBOLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCTEUR ANN WITTEBOLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.031.305

Publication

07/08/2014
ÿþbei

az Be Sta.

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akhrge1egcf/Q

2 9 »LI 2O14

~cgriffievan aeNed

bank ~ra~ há~ fandstalige

aej~

aligen op

russei.-- ;

I~

111,11, 1041

NIAI

Ondememingsnr : 0870.031.305

Benaming

(voluit) : Docteur Ann Wittebole (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Museumlaan, 12 te 1970 Wezembeek-Oppem (volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging door inbreng - aanneming van statuten in het nederlands - machtigingen

Bij proces-verbaal verleden voor Notaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 17 juli 2014, te registreren, is de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Docteur Ann Wittebole bijeengekomen.

De vergadering heeft de volgende beslissingen met eenparigheid der stemmen genomen L Eerste beslissing- Kapitaalverhoging:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdduizend achtenzestig; euro (100.068,00 ¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) tot honderd achttienduizend zeshonderd achtenzestig euro (118.668,00 ¬ ).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van vijfhonderd achtendertig (538) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in d& winsten zullen delen prorata temporis vanaf de inschrijving.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen tegen de prijs; van honderd zesentachtig (186) euro per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort: worden tot beloop van honderd procent (100%).

11. Tweede beslissing  Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben aile vennoten, elk individueel, verklaart te verzaken aan de uitoefening van hun' voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van: Vennootschappen.

III. Derde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens heeft Mevrouw WITTEBOLE Ann Catherine Julie, geboren te Schaarbeek, op 30 april 1970 van Belgische nationaliteit, uit de echt gescheiden, wonende te 1970 Weembeek-Oppem, Museumlaan, 12,? verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Docteur Ann Wittebole", en in te schrijven op de vijfhonderd achtendertig (538) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van honderd zesentachtig (186) euro per aandeel, en onder de hoger gestelde ° voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus; werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%). De kapitaalverhoging is bijgevolg in, totaal volgestort ten belope van honderdduizend achtenzestig euro (100.068,00 ¬ ).

3, De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een: bijzonder rekening op naam van de vennootschap zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze frnanciëlei instelling op 30 juni 2014, dat aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

IV. Vierde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vegadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdduizend achtenzestig euro (100.068,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achttienduizend zeshonderd achtenzestig euro (118.668,00 ¬ ) vertegenwoordigd door zeshonderd achtendertig (638) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/ zeshonderd achtendertigste (1/638ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

V. Vijfde beslissing - Aanneming van nieuwe statuten in het nederlands

in overeenstemming met de wetgeving op het gebruik der talen en ten vervolge van de voormelde besluiten, tot kapitaalverhoging, beslist de vergadering de bestaande statuten volledig te vervangen en deze voortaan in het Nederlands vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rekening houdende met de door de Statuten- en Contractencommissie van de Orde der Geneesheren  Raad van Brabant vermelde opmerkingen in haar brief de dato 23 mei 2014, heeft de Algemene Vergadering beslist om de bestaande statuten, geheel te vervangen, als volgt

"

1. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechts-'vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt als volgt : "Docteur Mn Wittebole".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1970 Wezenbeek-Oppem, Museumlaan, 12.

Hij kan worden overgebracht naar am het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, mits voorafgaandelijk deze verplaatsing ter kennis wordt gebracht van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,

Deze zetelverplaatsing zal het voorwerp uitmaken van een publicatie tot de bijlagen in het Belgisch Staatblad door de zaakvoerder.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de genees'he'ren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inacht-name van de regels van de geneeskundige plichtenleer en deontologie, ondermeer betref-'fende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

ledere arts-vennoot zal zijn beroep volstrekt onafhankelijk uitoefenen met inachtneming van de wettelijke en deontologische bepalingen en in het bijzonder met inachtneming van de regels betreffende het medisch geheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid.

De erelonen worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. Maar overeenkomstig artikel 34 § 2 van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, dient de beroepsaansprakelijkheid van de arts zodanig verzekerd te worden dat eventueel veroorzaakte schade hersteld kan warden (advies van de Nationale Raad van 07 november 2009),

Elke vorm van commerciële exploitatie van de geneeskunde, van directe of indirecte collusie, dichotomie en overconsumptie is verboden.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijk-aardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de ven-'nootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan alle burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De vennoten zullen het advies van de Nationale Raad van 3 maart 2007, aangevuld door haar advies van 12 maart 2009, moeten naleven. Dit advies bedingt dat het beleggen in roerende en onroerende goederen, die geen verband houden met de Geneeskunst, in alle professionele vennootschappen, zowel de één- als meerpersoonsvennootschappen, kan worden toegestaan onder de volgende voorwaarden:

" Het moet blijken dat het om een bijkomstig doel gaat;

"Er dient in het bijzonder te worden benadrukt dat deze handelingen het burgerlijk karakter van de

vennootschap niet mogen schaden;

" Niets mag in geen geval aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke'commerciële activiteit dan ook.

"De investeringsmodaliteiten dienen, voorafgaand, door ten minste twee derde van de vennoten te worden

goedgekeurd.

Artikel 4

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Zij kan ontbonden worden ingevolge een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals

vereist voor een statutenwijziging.

Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN - VENNOTEN

Artikel 5

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd achttienduizend zeshonderd achtenzestig

euro (118.668,00 ¬ ), verdeeld in zeshonderd achtendertig (638) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde die elk één/zeshonderd achtendertigste (1/638ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven warden door geneesheren die op de lijst

van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte

eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtsver-'krijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 7

De aandelen mogen op straffe van nietigheid slechts warden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlij-+den, aan geneesheren die in het kader van de vennootschap hun beroep actief uitoefenen of zullen uitoefenen.

Indien dit bij overgang onder levenden niet het geval is, treedt de ven-nootschap onmiddellijk in ontbinding. Elke overdracht moet voorafgaandelijk gemeld worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Genees-'heien.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt,

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de enige vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijke doel aangevat wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Artikel 8

De overdracht van de aandelen gebeurt tegen nominale waarde verhoogd met het aandeel in de reserves zoals deze blijken uit de laatste neergelegde jaarrekening.

Artikel 8 bis

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesheren-vennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schrihte-'lîjke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient voorgelegd aan de bevaeg'de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deonto- to-gische verplichtingen van de betrokken geneesheren,

Artikel 9

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van aile vennoten (maximum).

Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep actief uitoefent of zal uitoefenen.

III, BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

De zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbeta'lin-'gen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelij-Tke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal moeten overeenstemmen met de prestaties van beheer die werkelijk verricht werden. Indien er andere artsen tot de vennootschap moesten toetreden, dan zal de vergoeding van de zaakvoerder niet ten nadele van de andere vennoten mogen gebeuren.

Artikel 12

Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren (geneesheren wat betreft medische aangelegenheden, niet-geneesheren wat betreft niet-medische-aangelegenheden).

indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, is iedere zaakvoerder bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Artikel 13

s " , c c Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdig-'heid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hier-lover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd,

Artikel 14

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk, leder zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris, geneesheren wat betreft medische aangelegenheden, niet-geneesheren wat betreft niet-medische-aangelegenheden.

IV. CONTROLE

Artikel 15

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoe-'men; in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16

De jaarvergadering moet ieder jaar warden bijeengeroepen op eerste dinsdag van september.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur,

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 17

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale

het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het

kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten

aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de

aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen

voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de

zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de

commissarissen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden

beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering,

Artikel 18

ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de

aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een

secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat

wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door

de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een

zaakvoerder.

iedere statutenwijziging is onderworpen aan het voorafgaandelijk advies van de Provinciale Raad van de

betrokkene Orde van Geneesheren.

Artikel 20

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene verga-'dering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennoot-'schap wordt bijgehouden.

Vl. JAARREKENING -WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 21

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de

zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene

vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 22

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve;

deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel

van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 23

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald,

VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 24

Voor-

,, boloden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7,

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan,

Indien de vereffenaar geen arts is, moet hij voor de overdacht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

11 De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in

functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Artikel 25

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren

Wanneer een of meer vennoten tot de vennootschap toetreden, dienen zij de statuten aan de Provinciale

Raad waarbij ze zijn ingeschreven voor te leggen.

De sanctie waarbij de arts geschorst wordt om de Geneeskunst uit te oefenen, leidt tot de schorsing van de

voordelen van de overeenkomst voor de duur van deze maatregel.

Iedere arts die binnen de vennootschap werkzaam is, zat de andere [eden of vennoten op de hoogte

brengen van, elke disciplinaire, burgerrechtelijke, strafrechtelijke of administratieve beslissing die mogelijk

impact kan hebben op hun professionele relaties. De Algemene Vergadering zal bij eenvoudige meerderheid

beslissen over het gevolg dat aan deze beslissingen gegeven zal worden.

Elk geschil van deontologische aard behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de Provinciale Raad van

de Orde der Geneesheren,

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de

Code van Geneeskundige Plichtenteer worden geacht niet geschreven te zijn."

VI. Zesde beslissing : Machtigingen

De vergadering verleent alle machtigingen:

- aan de zaakvoerder om de voorgaande genomen beslissingen uit te voeren;

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van

alle nodige formaliteiten bij aile bevoegde administraties.

VOOR EENVORMIG VERKLAARD UITTREKSEL

De Notaris Bruno Michaux,

Neergelegd samen met dezer, een uitgifte van de akte met het bankattest, coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2013
ÿþ(en abrégé) :

Forme juridique : société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée

Siège : Avenue de la Bugrane 7716 ; 1020 BRUXELLES

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Transfert du siège social

extrait du procès verbal d'assemblé extraordinaire du 14 novembre 2013

En application des statuts, l'assemblée générale décide de déplacer le siège social, avec effet au 15 août 2013:

de L'Avenue de la Bugrane 7716 ; 1020 BRUXELLES

à L'Avenue du Musée 12 ; 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Cette décision est prise à l'unanimité.

Docteur Ann WITTEBOLE

gérante

Mentionner sur la dernière page du yo,13 : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD WORD 1t.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1 0 DEC 2013

J3RUXELLEs

Greffe

N° d'entreprise : Be 0870.031.305

Dénomination

(en entier) : DOCTEUR ANN WITTEBOLE

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2013, APP 30.09.2013, DPT 25.10.2013 13639-0524-008
11/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2012, APP 04.09.2012, DPT 05.09.2012 12558-0145-008
26/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2011, APP 06.09.2011, DPT 19.09.2011 11548-0601-008
15/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2010, APP 07.09.2010, DPT 08.09.2010 10539-0149-008
15/09/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2009, APP 01.09.2009, DPT 09.09.2009 09755-0091-008
02/10/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2008, APP 02.09.2008, DPT 29.09.2008 08756-0368-008
20/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2007, APP 04.09.2007, DPT 12.09.2007 07721-0336-008
11/09/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2006, APP 05.09.2006, DPT 07.09.2006 06777-3846-012
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 23.09.2015 15593-0373-010

Coordonnées
DOCTEUR ANN WITTEBOLE

Adresse
MUSUEUMLAAN 12 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande