DOCTEUR EL YAAGOUBI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCTEUR EL YAAGOUBI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.698.518

Publication

05/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 29.08.2014 14523-0021-010
06/02/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RUSS U

k 4 JAK. 2012

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\\11\99Mell

Ondernemingsnr : 0817.698.518

Benaming (voluit) : DOCTEUR EL YAAGOUBI

(verkort): *

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Stefaansstraat 125, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN ALGEMENE VERGADERING - VERTALING STATUTEN

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), op 17 januari 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOCTEUR EL YAAGOUBI", met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Sint-Stefaansstraat 125, hebbende het ondernemingsnummer 0817.698.518.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLISSING :

De vergadering besluit eenparig de begin- en einddatum van het boekjaar in de statuten te wijzigen, zodat elk

boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De eerste alinea van artikel veertien van de statuten wordt hieraan aangepast.

TWEEDE BESLISSING :

De vergadering besluit eenparig het huidig boekjaar te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en

twaalf. Het volgende boekjaar loopt van één januari tweeduizend dertien tot en met eenendertig december

tweeduizend dertien.

DERDE BESLISSING :

I De vergadering besluit eenparig om overeenkomstig de wijziging van de begin- en einddatum van het boekjaar

de datum van de gewone algemene vergadering in de statuten te verplaatsen naar de derde vrijdag van de

maand juni om 19.00 uur.

De eerste alinea van artikel dertien van de statuten wordt hieraan aangepast.

VIERDE BESLISSING :

De vergadering besluit eenparig de beslissing van de zaakvoerder van 28 januari 2010, bekendgemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2010 onder nummer 10028966 tot verplaatsing van de

maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Sint-Stefaansstraat 125 te

bevestigen.

Tengevolge van de verplaatsing van de zetel naar het Nederlands taalgebied dienen de statuten te worden

vertaald van het Frans naar het Nederlands.

Ë De vergadering besluit eenparig de statuten te vertalen als volgt:

'Artikel 1 - Aard

! De burgerlijke vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

1 aansprakelijkheid.

Artikel 2 - Naam

Haar naam luidt "DOCTEUR AL YAAGOUBI".

De naam moet steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BV BVBA",

leesbaar weergegeven.

Artikel 3 - Maatschappelijke zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoude'n aan het Belg;sCh Staatsblad Luik B - vervolg

[De maatschappelijke zetel is gevestigd te 4932 Sint-Stevens-Woluwe, Sint-Stefaansstraat 125.

De zetel kan zonder statutenwijziging overgebracht worden in elk ander deel van het Nederlandstalig taalgebied I en het tweetalig gebied Brussel door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), te publiceren in de Bijlagen tot I het Belgisch Staatsblad, na de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren hiervan op de hoogte te hebben gebracht.

De vennootschap kan tevens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve zetels of kabinetten vestigen, overal waar zij het noodzakelijk oordeelt in België, na goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren en met inachtneming van de regels van de geneeskundige deontologie.

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft als doel de uitoefening van de geneeskunde, in eigen naam en voor eigen rekening, en dit door haar organen, geneesheren die wettelijk bevoegd zijn tot het uitoefenen van de geneeskunde, in België of in het buitenland, en die in de vennootschap het geheel of een gedeelte van hun geneeskundige activiteit inbrengen. In het geval er meerdere vennoten zijn, brengen zij gezamenlijk het geheel of een gedeelte van hun geneeskundige activiteit in de vennootschap in. De erelonen worden geïnd door en voor de vennootschap. Het maatschappelijk doel dient te worden uitgeoefend met eerbiediging van de deontologische regels, in het i bijzonder de regels met betrekking tot de vrije keuze van geneesheer door de patiënt, de diagnostische en I therapeutische onafhankelijkheid van de geneesheer, het geneeskundig beroepsgeheim, de waardigheid en professionele onafhankelijkheid van de beoefenaar.

De vennootschap heeft tot doel een kwaliteitsvolte geneeskunde te beoefenen door de verbetering en de rationalisatie van de professionele uitrusting in het bijzonder door het beheer van een geneeskundig kabinet, hierin begrepen de verwerving, de verhuur en het onderhoud van geneeskundig materiaal en uitrustingsgoederen, j i de facturatie, de inning van de erelonen, de terbeschikkingstelling van al hetgeen dat nodig is voor de uitoefening i van de geneeskunde. De vennootschap dient zich te onthouden van elke commerciële exploitatie van de j geneeskunde, elke vorm van rechtstreekse of onrechtstreekse betrokkenheid, van dichotomie of overconsumptie. I De vennootschap mag huren of onderhuren, zakelijke rechten of de volle eigendom van onroerende goederen 1 verwerven om er zijn maatschappelijke zetel of een uitbatingszetel te vestigen of om er zijn zaakvoerder en diens familieleden erin te laten verblijven als hoofdverblijfplaats of tweede verblijf.

i De vennootschap heeft eveneens als doel het beheer en de instandhouding van een onroerend patrimonium, al dan niet met rechtstreeks verband met de geneeskundige activiteit, in volle eigendom of door middel van andere

I zakelijke rechten, in het bijzonder door de aankoop, de verkoop, de huur, de verhuur, de oprichting, dit alles in de imeest ruime zin, voor zover hierdoor geen afbreuk wordt gedaan aan het burgerlijk karakter van de i I vennootschap.

De vennootschap mag haar roerende en onroerende goederen in hypotheek geven of op een andere wijzeil in i

waarborg geven voor haar eigen rekening of voor rekening van haar zaakvoerder, en zij mag zich borgstellen,

I aval verlenen en eender welke zekerheden verstrekken voor rekening van haar zaakvoerder, op voorwaarde dat j I dit kadert in een gezond vermogensbeheer of op voorwaarde dat dit wordt gedaan om bijkomende middelen te j Iverwerven bestemd om de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken. I Op algemene wijze mag de vennootschap financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke i rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, voor zover hierdoor geen afbreuk wordt gedaan I aan het burgerlijk karakter van de vennootschap.

De investeringen in roerende en onroerende goederen:

moeten bijkomstig zijn;

i mogen geen afbreuk doen aan het burgerlijk karakter van de vennootschap;

mogen op geen enkele wijze leiden tot de ontwikkeling van eender welke commerciële activiteit.

-

i Daarenboven dienen de vennoten goedkeuringsmodaliteiten te voorzien voor investeringen.

Artikel 5 - Duur

} De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, behoudens het geval van vervroegde ontbinding. Artikel 6  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam en ondeelbaar, zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186n van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6bis  Evolutie van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, volstort ten belope van twee derde. Artikel 7  Aandelenregister

ln de zetel van de vennootschap wordt een vennotenregister gehouden waarin wordt aangetekend: de nauwkeurige aanduiding van de vennoot of van elke vennoot indien er meerder zijn en het aantal aandelen die zij hebben, alsook de aanduiding van de gedane stortingen; de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder I levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en ten aanzien van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het vennotenregister.

De maatschappelijke bescheiden worden op reguliere wijze gehouden op de maatschappelijke zetel in overeenstemming met de wet en de lokale gebruiken.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van het register en de bescheiden inzage nemen, zonder verplaatsing ervan.

Artikel 8 - Overdracht en overgang van aandelen De aandelen van een vennoot mogen slechts worden overgedragen aan geneesheren die wettelijk bevoegd zijn i tot het uitoefenen van de geneeskunde in België.









































Luik B - vervolg

Indien er slechts één vennoot is, kan deze vrij zijn aandelen overdragen, met inachtneming van de vorige alinea. Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen slechts worden overgedragen onder de levenden of overgaan wegens overlijden in overeenstemming met de artikelen 232 tot en met 233, 236, 238 en 239 en 250 tot en met 252 van het Wetboek van Vennootschappen en in overeenstemming met de eerste alinea van dit artikel, en de toetreding van een nieuwe vennoot vereist steeds de unanieme goedkeuring van de bestaande vennoten. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

De erfgenamen en de legatarissen met saisine of de inbezitgestelde legatarissen dienen, in verhouding tot hun rechten in de nalatenschap, binnen een termijn van zes maanden na het overlijden een keuze te maken tussen volgende mogelijkheden:

1) hetzij een wijziging van het maatschappelijk doel bewerkstelligen, met eerbiediging van de artikelen 535 en 559 van het Wetboek van Vennootschappen;

2) hetzij de aandelen onder elkaar verdelen indien één of meerder van hen de voorwaarden van dit artikel vervullen;

3) hetzij de aandelen overdragen aan een derde die deze voorwaarden vervult;

4) bij gebreke van keuze wordt de vennootschap in vereffening gesteld.

Artikel 9

In geen geval mogen de vennoten of de vertegenwoordigers van de overleden vennoot, zelfs niet indien ze onbekwaam of minderjarig zijn, de goederen en effecten van de vennootschap doen verzegelen of het opmaken van een boedelbeschrijving, al dan niet authentiek, vragen, of op eender welke wijze de werking van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, waarvan minstens één vennoot is. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de enige vennoot tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt het mandaat van zaakvoerder beperkt tot een duur van maximum zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd. De algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt, legt de duur en de vergoeding van het mandaat vast, maar kan eveneens beslissen dat het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd wordt uitgeoefend. Het mandaat is hernieuwbaar.

Indien er meerdere vennoten zijn, mag de vergoeding van het mandaat van de zaakvoerder één of meerder vennoten niet benadelen en het bedrag van de vergoeding dient in overeenstemming te zijn met werkelijk uitgevoerde bestuurstaken.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide beheers- en bestuursbevoegdheden om in naam van de vennootschap te handelen, in het kader van haar maatschappelijk doel, met uitzondering van de bevoegdheden die door de wet zijn voorbehouden voor de algemene vergadering.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, zowel als eiser als verweerder.

Hij heeft de bevoegdheid om alleen te handelen in naam en voor rekening van de vennootschap.

I In alle documenten die de vennootschap verbinden dient de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk Ivoorafgegaan of gevolgd te worden door de hoedanigheid waarin hij optreedt.

! De zaakvoerder die geen geneesheer is mag zich niet inlaten met handelingen of beslissingen die rechtstreeks of !onrechtstreeks een inmenging in de uitoefening van het beroep van geneesheer teweegbrengen. De zaakvoerder ! die geen geneesheer is of de leek die gedelegeerde is van de zaakvoerder mag geen enkele handeling stellen die lin strijd is met de geneeskundige deontologie, in het bijzonder het beroepsgeheim.

Met dien verstande dat enkel handelingen zonder medische draagwijdte kunnen worden overgelaten aan een mandataris die geen geneesheer is, mag elke zaakvoerder, onder zijn verantwoordelijkheid, het dagelijks bestuur, hierin begrepen de bevoegdheid om alle aangetekende brieven te ontvangen, overdragen, of bepaalde bijzondere machten verlenen aan een vennoot van zijn keuze; deze delegatie van bevoegdheden niet voor een termijn langer dan één jaar worden toegestaan, tenzij met goedkeuring van de algemene vergadering, die de draagwijdte en de duur van de gedelegeerde bevoegdheden vastlegt; door deze goedkeuring zal de delegerende zaakvoerder; van alle verantwoordelijkheid betreffende de gevolgen van deze delegatie ontslagen zijn.

Artikel 11- Controle

Het toezicht over de vennootschap dient aan één of meerdere commissarissen te worden toevertrouwd in de gevallen waarin de wet dit voorschrijft.

In de gevallen waarin de vennootschap niet wettelijk verplicht is een commissaris te benoemen, kan de algemene vergadering tevens beslissen om de controletaken toe te vertrouwen aan één of meerdere commissarissen. In het geval er geen commissaris benoemd is, heeft elke vennoot, niettegenstaande elke andersluidende statutaire bepaling, individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een boekhouder-expert.

De vergoeding van de boekhouder-expert dient te worden betaald door de vennootschap indien hij werd aangesteld met haar akkoord of indien de vergoeding ten hare laste werd gelegd bij gerechtelijke beslissing. In dat geval worden de bevindingen van de boekhouder-expert aan de vennootschap meegedeeld. 'Artikel 12 - Vergoeding

De commissaris, indien er één benoemd is, wordt vergoed.

Het bedrag van de vergoeding, toe te rekenen op de algemene kosten, wordt vastgelegd door de algemene vergadering van vennoten.

Artikel 13 - Algemene vergadering

!Jaarlijks wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 Luur, op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de gemeente waar de maatschappelke_zetel~

Voor-behoudeh

aan het

Befgiscri Staatsblad



Voor- Luik B - vervolg

behouden gevestigd is, aangeduid in de oproepingen.

aan het Indien deze dat een wettelijke feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

;~ ~éigÎ5C~1 Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze op dezelfde dag de jaarrekening ter goedkeuring ondertekenen.

! Staatsblad Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit van de algemene vergadering, hij kan ze niet delegeren.

De beslissingen van de enige vennoot, handelend voor de algemene vergadering, worden genoteerd in een register gehouden op de maatschappelijke zetel.

Indien er meerdere vennoten zijn worden de beslissingen genomen met meerderheid van de stemmen die aan de stemming deelnemen, ongeacht het aantal aandelen dat op de vergadering vertegenwoordigd is. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 14  Boekjaar Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

Aan het einde van elke boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, de jaarrekening, omvattende de balans en de resultatenrekening, en een jaarverslag op. Deze documenten vormen één geheel. De zaakvoerder neemt hierbij de artikelen 92, 94 tot en met 96, 98, 100 tot en met 102, 104 en 105, 143, 533 tot I en met 555, 608, 616 tot en met 619, 624 en 874 van het Wetboek van Vennootschappen in acht.

Indien er een commissaris is benoemd overeenkomstig artikel 11 van de statuten, worden de rekeningen 1 overgemaakt aan de commissaris die ze samen met zijn verslag overmaakt aan de vennoten bij de oproeping voor de algemene vergadering. De vergadering beslist over de goedkeuring van de balans en beslist nadien bij afzonderlijke stemming voer del kwijting van de zaakvoerders en de commissaris. Artikel 15  Winstverdeling De erelonen worden geind voor en door de vennootschap.

De algemene vergadering beslist elk jaar over de bestemming van de netto-winst, na afhouding van de wettelijke

! lasten. Ofwel wordt de netto-winst geboekt op een reserverekening ofwel wordt ze uitgekeerd onder de vorm van! dividenden of anderszins, onder voorbehoud van de bepalingen van de artikelen 283 tot en met 285, 319 en 320,1 328, 617, 619 en 874 van het Wetboek van Vennootschappen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het 1 maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het belang van de reserve dient in overeenstemming te zijn met het maatschappelijk doel en mag geen speculatieve doeleinden verbergen of de belangen van bepaalde vennoten in gevaar brengen. Het aanleggen van i een conventionele reserve vereist steeds de unanieme goedkeuring van de vennoten.

De reserve mag niet hoger liggen dan een normaal bedrag om aan toekomstige investeringen tegemoet te komen.

1 Artikel 16 Ontbinding  vereffening

ln geval van vereffening, om welke reden ook, wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat I ogenblik, handelend in hoedanigheid van vereffenaar, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. Del vereffenaars die geen zaakvoerders zijn dienen zich te laten bijstaan door geneesheren ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren voor medische materies.

Artikel 17  Verdeling Na aanzuivering van alle schulden wordt het netto-actief in eerste instantie aangewend voor de terugbetaling van de volstorte aandelen.

Indien de aandelen niet in een gelijke verhouding volstort werden, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op gelijke basis te brengen, hetzij door ten laste van de niet-volstorte aandelen op te roepen tot volstorting, hetzij door de terugbetaling in speciën van de aandelen die in een grotere verhouding werden volstort.

Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, in overeenstemming met r de regels van de geneeskundige deontologie.

Artikel 18

De vennoten en de zaakvoerders zijn onderworpen aan de regels van de geneeskundige deontologie. Op deontologisch vlak dienen de geneesheren zich te verantwoorden ten aanzien van de Orde voor de handelingen gesteld in hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap.

Een eventuele schorsing van het recht om de geneeskunde te beoefenen brengt voor de gesanctioneerde geneesheer het verlies van zijn contractuele voordelen mee voor de duur van de schorsing.

Elke geneesheer die in het kader van een vennootschap werkt dient in overeenstemming met de regels van de j geneeskundige deontologie de andere leden of vennoten te informeren over elke burgerlijke, strafrechtelijke, tuchtrechtelijke of administratieve beslissing die gevolgen heeft voor de gezamenlijke uitoefening van het beroep. I De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid welk gevolg te geven aan dergelijke beslissingen. Daarenboven blijft de persoonlijke aansprakelijkheid van de vennoten, zaakvoerders of medewerkers ten aanzien Ivan de patiënten onverminderd bestaan; de geneeskunde wordt immers uitsluitend beoefend door de geneesheer I en niet door de vennootschap.

1 Elke geneesheer blijft gehouden aan het beroepsgeheim, het medisch beroepsgeheim kan enkel gedeeld worden in de mate waarin de zorgen die vereisen.

LDe vennootschap kan met andere geneesheren of derden geen enkele overeenkomst sluiten die voor,





















































1 Ce

CIL iÿ

i41

ia4

e

Ie i.~

C Tegelijkertijd neergelegd:

I ; -- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

16: r als bijlage de onderhandse volmacht.

} -- het formulier I (luik A en B)

het formulier II

-- een uittreksel van de akte wijziging statuten;

N -- de gecoördineerde statuten

lijst artikel 75 W. Venn.

i e

ri)

Gd

Voor-

behouden

aan het

~__~.e1-gis cri

Staatsblad

Luik B - vervolg

met

~

geneesheren verboden is.

Op medisch vlak oefent de geneesheer werkelijk gezag uit over het personeel dat hem assisteert. De vrije keuze

van geneesheer door de patiënt en de diagnostische en therapeutische vrijheid van de geneesheer worden

gewaarborgd.

De vennoten brengen gezamenlijk het geheel of een gedeelte van hun geneeskundige activiteit in de

vennootschap in.

De toekenning van de aandelen dient steeds in verhouding tot de activiteit van de geneesheren te zijn.

De aansprakelijkheid van de geneesheer blijft onbeperkt.

De statuten worden pas van kracht na goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der

Geneesheren.

Wanneer één of meerdere vennoten tot de vennootschap toetreden, dienen zij de statuten voor te leggen aan de

Provinciale Raad waar zij ingeschreven zijn.

Elke statutenwijziging dient voorafgaandelijk ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van

de Orde der Geneesheren.

Artikel 19  Deontologische geschillen

Elk geschil van deontologische aard behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de Provinciale Raad van de

Orde der Geneesheren.

De toepassing van de regels van de geneeskundige deontologie wordt opgelegd door de Orde der Geneesheren

en kan in geen geval beschouwd worden als een hiaat in onderhavige statuten.

Artikel 20  Gemeen recht

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk bepaald is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen, en naar de regels van de geneeskundige deontologie."

VIJFDE BESLISSING :

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de zaakvoerder om het nodige te doen voor de uitvoering

van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan de notaris om de statuten aan te passen

aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coordinatie ervan.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel Vangronsveld

Notaris met standplaats te Eigenbilzen (Bilzen)

27/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.01.2011, APP 19.07.2011, DPT 26.07.2011 11323-0045-010

Coordonnées
DOCTEUR EL YAAGOUBI

Adresse
SINT-STEFAANSSTRAAT 125 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande