DOKTER ANNEMIEKE DE HONDT, GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ANNEMIEKE DE HONDT, GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.073.727

Publication

29/03/2012
ÿþ Mod Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hill Ia VoIe aIa II1 *IVI

Ondernerningsnr : 0842.073.727

Benaming

(voluit) : DOKTER ANNEMIEKE DE HONDT, GYNAECOLOGIE-VERLOSKUNDE

(verkort) .

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : KLEISTRAAT 1 -1730 ASSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING QUASI-INBRENG

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek Vennootschappen voor de quasi-inbreng door mevrouw Annemieke De Handt

Asse, 10 maart 20 2

1! VIRT 2612i

~4 I. y ~ Iie

Annemieker. E HO ~ 4

Zaakvoerde `~~,1

.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam. en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persr,(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

23-12-2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11307686*

Ondernemingsnr :

0842073727

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): dokter ANNEMIEKE DE HONDT, gynaecologie-verloskunde (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1730 Asse, Kleistraat 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met

standplaats te Beveren op 21 december 2011, vóór registratie, blijkt dat:

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van vijftigduizend euro (50.000 EUR) volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in 500 aandelen met een fractiewaarde van elk één/honderdste van het kapitaal, zijnde 100 euro per aandeel.

ZIJN VERSCHENEN:

Mevrouw DE HONDT Annemieke, belg, geneesheer - specialist, geboren te Ukkel op twee oktober duizend negenhonderdvijfenzeventig, nationaal nummer 751002-208-19, hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, echtgenote van de heer Jan Jeanne René WIJNANT, wonende te 1730 Asse, Kleistraat 1.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel, bij ontstentenis aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam dokter ANNEMIEKE DE HONDT, gynaecologie-verloskunde.

Het kapitaal is volgestort ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ).

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vijftigduizend euro (50.000 EUR) waarvoor haar vijfhonderd (500) aandelen toegekend zijn. De oprichter verklaart dat alle aandelen volledig volstort zijn.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Bank J. Van Breda met nummer 645-1052150-26 geopend op naam van de dokter ANNEMIEKE DE HONDT, gynaecologie-verloskunde Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 16 december 2011, dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. De bedrijfsactiviteiten zullen quasi onmiddellijk aanvangen, met bekrachtiging van alle verbintenissen sedert één september 2011.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

STATUTEN.

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : dokter ANNEMIEKE DE HONDT, gynaecologie-

verloskunde. De rechtsvorm kan afgekort worden als  BV BVBA .

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse Kleistraat 1.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, specialisme gynaecologie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De uitoefening van de geneeskunde, richting gynaecologie, inclusief alle handelingen die er rechtstreeks verband mee houden, wordt door de geneesheer, vennoot, zelf gedaan.

- innen van alle honoraria door en voor rekening van de vennootschap;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen;

- het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat;

- het verstekken van medische raadgevingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het aankopen, huren en/of leasen van medische apparatuur en dito accommodaties;

- het occasioneel verstrekken van onderwijs, geven van lezingen, publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider;

De vennootschap kan als bijkomstig doel investeringen en beleggingen uitvoeren, roerend of onroerend, zoals onder meer aankoop, verhuring en oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit onder de bijkomende beperking dat er slechts één vennoot is.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.

De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf heden. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR).

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (100) van het kapitaal.

Zolang het kapitaal niet is volgestort, zal (zullen) de zaakvoerder(s) de gehele of gedeeltelijke volstorting van de aandelen kunnen eisen volgens de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomt (voorkomen). De zaakvoerder(s) mag (mogen) vervroegde afbetaling van aandelen toelaten. Deze worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de gevraagde gehele of gedeeltelijke volstorting van zijn aandelen na te leven binnen de maand na het tijdstip dat in het aangetekend schrijven tot opvraging is bepaald, zal een intrest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

betalen gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met drie procent ten bate van de vennootschap vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen tot en met de datum van de werkelijke volstorting.

Zolang een aanvraag tot volstorting niet ingewilligd werd, zullen de rechten aan dit aandeel verbonden, geschorst worden.

Bij gebrek aan volstorting binnen de zes maanden na het aangetekend verzoek tot gehele of gedeeltelijke volstorting, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) tot de verkoop van deze aandelen overgaan, aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden, en de volstorting met inbegrip van de intresten bij voorrecht verhalen op de verkoopprijs. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de in gebreke blijvende vennoot uiterlijk één maand voor de tekoopstelling bij middel van een aangetekend schrijven op de hoogte brengen van deze verkoop. Deze betekening biedt de zaakvoerder(s) de mogelijkheid de verkoop desnoods zonder de handtekening van de in gebreke blijvende vennoot in het register van aandelen te noteren.

De verkoopprijs zal bepaald worden door een expert aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de werkelijke zetel van de vennootschap, en dit op aanvraag van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL VIJFTIEN  BENOEMING, ONTSLAG VAN DE ZAAKVOEDER

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap

slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer-vennoot te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat herleid tot 6 jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap. Herverkiezing is mogelijk.

Dokter Annemieke De Hondt, voornoemd, benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een periode van tien (10) jaar en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

ARTIKEL ZEVENTIEN  BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te

verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL TWINTIG  GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, wordt gehouden op de dertigste van de maand juni om 17.00 uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot worden vermeld in een register dat op de MZ wordt bijgehouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend

artikel is bepaald.

ARTIKEL DERTIG  BOEKJAAR  INVENTARIS - BALANS.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een jaarverslag op waarin hij (zij) zijn (hun) bestuur verantwoordt (verantwoorden).

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL EENENDERTIG  WINSTVERDELING - RESERVE.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het éénparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

ARTIKEL VIJFENDERTIG  BATIG SALDO VAN DE VEREFFENING

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden

naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar : Het eerste boekjaar begint vanaf één september tweeduizend en elf en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. Datum van de eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de dertigste van de maand juni in het jaar tweeduizend en dertien om 17.00 uur.

3. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichter gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het

verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door

één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het

gemeenschappelijk vermogen.

4. Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één september tweeduizend en elf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Diverse verklaringen

- Op de door mij notaris gestelde vraag heeft de oprichter bevestigd met de oprichting van de vennootschap geen inbreuk te plegen op het in artikel vijfendertig van de statuten bepaalde.

- De oprichter verklaart op de hoogte te zijn van het vereiste van het bekomen van vergunningen, attesten of machtigingen voor het uitoefenen van bepaalde gereglementeerde activiteiten, vermeld in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

VOLMACHT:

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan PRACHA bvba, gevestigd te 3840 Borgloon, Kogelstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Geert Deckmyn, met recht van in de plaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. alsook te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.08.2015 15500-0384-011

Coordonnées
DOKTER ANNEMIEKE DE HONDT, GYNAECOLOGIE-VERL…

Adresse
KLEISTRAAT 1 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande