DOKTER CARLA DIEGENANT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CARLA DIEGENANT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.836.342

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

er-

lini IIIL g1.1,111,11110u11 II

OrIffie von deMetiandstaiige teltbctikyllft koo handel Brussel

neergelegd/ontvangen op

0 6 JUNI 1014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0478.836.342

E3enaming

(voluit) : Dokter Carla Diegenant

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kroonstraat 78B, 1750 Lennik

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalsverhoging - Doelswijziging - Herbenoeming zaakvoerder

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER CARLA DIEGENANT', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1750 Lennik, Kroonstraat 78 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0478.836.342, opgesteld door JOZEF VAN ELSLANDE, Notaris te Beersel (Alsernberg), vervangende zijn ambtgenoot, Meester Koen Diegenant, geassocieerd notaris te Halle, op 31 maart 2014, "geregistreerd op het 1ste registratiekantoor van Halle op 2 april 2014, Bladen: 4 Verzendingen: 0 Register 5 Boek 729 Blad 09 Vak 5 Ontvangen registratierechten: 50,00 sur Ontvangen boete laattijdigbeici: / Vr De ontvanger (getekend) De Braekeleer P Fin. Ase, blijkt dat onder meer de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: LEZING EN GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

A) EllJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De voorzitter leest het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder waarin zowel de kapitaalverhoging ais het

belang van de inbreng voor de Vennootschap wordt uiteengezet.

B) VERSLAG VAN DE BÉDRIJFSREV1SOR

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor M. Massy", met zetel te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, bedrijfsrevisor.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng ln nature, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Vill. CONCLUSIES

Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", bedrijfsrevisorenkantoor te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de voorgenomen kapitaalverhoging van de BVBA DOKTER CARLA DIEGENANT is gebleken dat:

1. de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2, de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 315.000,00 EUR in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

3. de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4, De inbreng in nature bij kapitaalverhoging zal plaatsvinden onder opschortende voorwaarde van de beslissing van de buitengewone algemene vergadering om over te gaan tot de uitkering van een dividend, dit in het kader van het artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in nature' van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de BVBA DOKTER CARLA DIEGENANT is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voorendere doeleinden gebruikt of aangewend worden.,____

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hatzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgesteld te zonhoven op 30 december 2013 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", vertegenwoordigd door:

(getekend)

Marc Massy Bedrijfsrevisor"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen enkele opmerking wordt gemaakt door de vennoot; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van de beide verslagen, getekend "ne varietur" door de Notaris en de comparanten, zal overeenkomstig artikel 313 juncto artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, met een uitgifte van deze akte.

TWEEDE BESLUIT: VERHOGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL STATUTENWIJZIGING

a, De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderdvijftienduizend euro 315.000,00) door een inbreng in natura, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00) naar driehonderddrieëndertigduizend zeshonderd euro (¬ 333.600,00), door de uitgifte van tweehonderd vierendertig (234) aandelen a pari die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winsten vanaf heden. Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in natura ten bedrage van duizend driehonderd zesenveertig euro vijftien cent (EUR 1.346,15) per aandeel en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving in natura voortkomende van de uitkering van dividenden in rekening-courant door de vennootschap, beslist in de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013, waarbij de vennoot uitdrukkelijk heeft verklaard toepassing te maken van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting en zich hebben verbonden het uitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

b. Inschrijving en vorstorting

Is hier vervolgens tussengekomen, mevrouw Carla Diegenant, voornoemd, die verklaart voodezing gekregen te hebben van het voorgaande en volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER CARLA DIEGENANr en die verklaart haar schuldvordering lastens de vennootschap ten belope van driehonderdvijftienduizend euro (¬ 315.000,00) in de Vennootschap in te brengen.

Als vergoeding van deze inbreng, waarvan aile aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan mevrouw Caria Diegenant, voornoemd, die aanvaardt, tweehonderd vierendertig (234) nieuwe volledig volgestorte aanderen verstrekt.

De enige vennoot bevestigt uitdrukkelijk dat de ingebrachte schuldvordering lastens de vennootschap voortkomt van het door haar ontvangen dividenden, besloten door de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013,

c. De leden van de vergadering verzoeken ons, notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het maatschappelijk kapitaal effectief is gebracht op driehonderddrieëndertigduizend zeshonderd euro (E 333.600,00)

d. Statutenwijziging

De vergadering besluit derhalve om artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de

hiervoor genomen beslissingen, ais volgt: "Net maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op

driehonderddrieëndertigduizend zeshonderd euro (E 333.600,00). Het is vertegenwoordigd door driehonderd vierendertig (334) aandelen zonder nominale waarde, die elk één driehonderdvierendertigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT: LEZING EN GOEDKEURING VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OPGESTELD IN HET KADER VAN DE VOORGESTELDE DOELSWIJZIGING

De voorzitter leest het bijzondere verslag van de zaakvoerders voor.

Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel; bij dit verslag is de samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de Vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag wordt getekend "ne varietur" door de Notaris en de comparanten,

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL'

De vergadering besluit het doel van de Vennootschap te wijzigen overeenkomstig punt "2" van de agenda en bijgevolg artikel 3 van de statuten te wijzigen door de tekst te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel in België, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van de geneeskunde als dermatoloog door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de Lijst van de Orde der geneesheren zijn ingeschreven, in naam en voor rekening van de vennootschap, met in achtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteiten in te brengen en aile daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap, zoals aile uit deze activiteiten voortvloeiende kosten zullen ten leste genomen en betaald worden door de vennootschap.

De vennootschap mag bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap heeft verder onder meer tot doel

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accommodaties,

- inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen

van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in

voormelde medische discipline, ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- de organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de algemene geneeskunde;

- het zatelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel is vereist.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende verrichtingen doen en aile financiële operaties kunnen doorvoeren die in verband staan met haar doel en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan geheel of ten dele, kunnen bevorderen of vergemakkelijken, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Als bijkomstig doel mag de vennootschap haar patrimonium beleggen in roerende en onroerende goederen, evenals aile zakelijke rechten hierop, zonder dat dit evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap mag aantasten noch dat dit aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt dienen zij de modaliteiten van een akkoord over het investerings-en beleggingsbeleid te bepalen en schriftelijk mee te delen aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in het kapitaal, belangen nemen in of deelnemen aan de werking van andere vennootschappen met een zelfde of verwant doel en dit door inbreng, fusie, samenwerking, deelneming, uitoefenen van mandaten of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks.

Het verrichten van werkzaamheden of handelingen en het afsluiten van overeenkomsten die geneesheren niet mogen uitvoeren of afsluiten, omwille van de geneeskundige plichtenleer, zullen ook niet mogen uitgevoerd of afgesloten worden door de vennootschap.";

VIJFDE BESLUIT: HERBENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering besluit mevrouw Caria Diegenant, voornoemd, te herbenoemen tot zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur.

Mevrouw Carla Diegenant, voornoemd, is hier aanwezig en verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart tevens dat niets zich hiertegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal zij haar mandaat bezoldigd uitoefenen.

Voor zoveel als nodig bevestigt en bekrachtigt de vergadering aile handelingen gesteld door mevrouw Diegenant in naam en voor rekening van de vennootschap voor de periode van 31 oktober 2002 tot en met heden.

Voor eensluidend analytisch uittrekseL

Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten.

Jozef Van Elslande,

Notaris te Beersel (Alsemberg).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. yen Luik B. vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : BLA123558
04/07/2012 : BLA123558
05/07/2011 : BLA123558
07/07/2010 : BLA123558
18/06/2009 : BLA123558
19/06/2008 : BLA123558
26/07/2007 : BLA123558
28/08/2006 : BLA123558
01/08/2005 : BLA123558
29/06/2004 : BLA123558
22/01/2003 : BLA123558
29/11/2002 : BLA123558

Coordonnées
DOKTER CARLA DIEGENANT

Adresse
KROONSTRAAT 78B 1750 SINT-KWINTENS-LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Sint-Kwintens-Lennik
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande