DOKTER CHUL KI GOORENS ORTHOPEDIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER CHUL KI GOORENS ORTHOPEDIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.972.087

Publication

07/05/2013
ÿþ Mal Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koopf oi

te Leuven, de 9APR, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : S2.3. 9 2.Q $-

Benaming

(voluit) : Dokter Chul Ki Goorens Orthopedie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkomsesteenweg 308 - 3370 Boutersem

(volledig adres)

' Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Honorez te Tienen, Nieuwstraat 42, op 23 april 2013 is gebleken dat

De Heer GOORENS Chul Ki, doctor in de geneeskunde, geboren te Seoul (Zuid-Korea) op zeventien juli negentienhonderd taohtig, ongehuwd en wonende te 3078 Meerbeek (Kortenberg) Dorpsstraat 204 bus 3, dragende de Belgische nationaliteit,

een Burgerlijke Professionele Vennootschap heeft opgericht die de rechtsvorm aanneemt van een Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de naam "DOKTER CHUL KI GOORENS ORTHOPEDIE", met maatschappelijke zetel te 3370 Boutersem, Kerkomsesteenweg 308, waarvan het' geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk een honderd zesentachtigste van het maatschappelijk vermogen, waarop hij inschrijft in geld en tegen pari.

De comparant verklaart en erkent

Dat elk aandeel gestort is ten belope van twee derden;

Dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van twaalfduizend vierhonderd Euro, (12.400,00 ¬ ) ter harer beschikking heeft;

De comparant verklaart dat de huidige statuten werden goedgekeurd door de Provinciale Raad van Vlaams Brabant der Orde van Geneesheren bij beslissing van 16 april 2013, visum nummer 5429.

En de comparant stelt de statuten van de vennootschap vast als volgt

Artikel 1

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt: "DOKTER CHUL KI GOORENS ORTHOPEDIE", burgerlijke professionele vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3370 Boutersem, Kerkomsesteenweg 308.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

Iedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, specialisatie orthopedie, door de genees-'he-'ren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder-+rneer betref-lende het beroepsgeheim.

De vennootschap mag ais bijkomstig doel alle roerende-of onroerende verhandelingen doen, mits dit een, beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van' aanvullende commerciële activiteit aanneemt; dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen

De vennootschap kan bovendien aile werkzaamheden en rechtshandelin-'gen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

ui

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

F Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Artikel 5

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk een honderd zesentachtigste van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die op de lijst

van de Orde der Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap. Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en

voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inacht-+ne'ming van de vereisten voor statutenwijziging,

Artikel 14

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Een niet-arts kan enkel ais mede-zaakvoerder benoemd worden met dien verstande dat deze niet statutair benoemd wordt. De mede-zaakvoerder kan enkel instaan voor niet-medische aangelegenheden en hij/zij heeft geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht op de algemene vergadering. De mede-zaakvoerder moet een natuurlijk persoon zijn.

De benoeming van dergelijke mede-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring aan de Raad voorgelegd worden,

Artikel 15

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennoot-'schap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven,

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdig-Iheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 16

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Artikel 18

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van juni om twintig uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. Artikel 25

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Op het einde van elk bcekjaar worden de boeken en bescheiden afge-'slo'ten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het bcekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (over-handigen) de zaakvoerder(s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 27

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Slotbepalingen enfof overgangsbepalingen.

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering.

Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op eenendertig

december tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf een januari 2013.

Buitengewone algemene vergadering.

De comparant beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op een (1.)

Hij benoemt als niet-statutair zaakvoerder, voor een termijn van tien jaar en voor zover de zaakvoerder op

medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap : de Heer Chul Ki G00RENS, komparant voornoemd, die

verklaart uitdrukkelijk te aanvaarden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Marc Honorez  Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15359-0563-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16533-0067-011

Coordonnées
DOKTER CHUL KI GOORENS ORTHOPEDIE

Adresse
KERKOMSESTEENWEG 308 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : Kerkom
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande