DOKTER DORIS COOLS, OFTALMOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DORIS COOLS, OFTALMOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.325.234

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.07.2013, NGL 05.07.2013 13265-0146-012
06/04/2012
ÿþ Mod PDF 11,1

f_ffifr fW In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IRJ1ItlinUt1111111p11

----------- ----

Neergefegd trr Çr:r-fl,D ttitti Reci" itbar;Y. van Kocpheandei

tn Lt;tvvenl de .7 MARI 2012

DEC~I31~1~l~,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.325.234

Benaming (voluit) : Dokter Dons Cools, oftalmologie

(verkort)

Rechtsvorm : eurgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap mot beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Baan 31, 3060 Bertem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Quasi-inbreng

Tekst :

Controleverslag van DSD Associates Audit & Advies, bedrijfsrevisorenkantoor met mandaatdrager David De Schacht, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de regularisatie van de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BV ovv BVBA "Dokter Doris Cools, oftalmologie" - quasi-inbreng - dd. 2210312012.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BV ovv BVBA "Dokter Doris Cools, oftalmologie", overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 22/03/2012.

(get.) Doris Cools, zaakvoerder

Op de laatste blz, van Eitik B veimëlden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

13/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie d Rechtbank van Koophande[ te Leuven, de 2 9 FEB. 2012

DE GR!FF1ER,

Griffie

Ondernemingsnr :13E0842.325.234

ill

*iaosas9W

Voor-be1ouder.

aan het

Belgisch Staatsbiac

1

Benaming (voluit) : Dokter Doris Doofs '

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : _Oude Baan 31 ,;

3060 Bertem

Onderwerp akte , NAAMWIJZIGING  WIJZIGINGEN DUUR BENOEMING  MACHTEN

.l

° Er blijkt uit he proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric de Grave, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke ;, vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES,j; geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op vierentwintig februari tweeduizend en twaalf en;; neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven vdór de vervulling van de formaliteiten van;; ;j registratie , dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm;! `; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter Doris Cools, waarvan de zetel gevestigd is te 3060;, Berchem, Oude Baan 31, besloten heeft :

L de naam van de vennootschap te veranderen in: Dokter Doris Cools, oftalmologie. ;;

ri

1 de statuten van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 1 door volgende tekst

"De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten;,

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 1

Haar naam luidt: Dokter Doris Cools, oftalmologie."

3. dat het mandaat van de zaakvoerder, zijnde mevrouw Doris Cools, wonende te 3060 Bertem, Onde Baan 31, slechts de

duur van de medische activiteiten van de vennootschap zal belopen. ..

` VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging ; uitgifte, historiek + coördinatie.

i F.DE GRAVE geassocieerd notaris.

Op de laatsla blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 11111

*12011600*

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Dokter Doris Cools

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Baa n 31

3060 Bertem

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de vennootschap onder de vorm,! van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES, geassocieerde notarissen", met zetel te.! Sint-Jans-Molenbeek, op negenentwintig december tweeduizend en elf en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Leuven vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie dat Mevrouw Doris Caroline Lea Cools' (nationaal nummer 74.04.19-198.38), geboren te Mechelen op 19 april 1974, wonende te 3060 Bertem, Oude Baan 31, een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opge richt, met de naam : Dokter Doris Cools.

Zetel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3060 Bertem, Oude Baan 31.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende:: het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking, van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de:

vennootschap te wijzigen. "

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de; r Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

: De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen,; afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het'; schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.; meegedeeld werd.

Duur. De vennootsehap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het verwerven van de rechtspersoonlijkheid. Kapitaal. Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00), verdeeld'! in honderd (100) gelijke aandelen die elk een honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle honderd (100) aandelen.' werden a pari in speciën onderschreven door de oprichter, mevrouw Doris Caroline Lea Cools, voormeld. Elk aandeel is, volgestort ten belope van twee derde.

Bankattest. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de:. ' vennootschap in oprichting bij de bank KBC. Een bewijs van deze deponering, opgemaakt op 27 december 2011, werd overhandigd aan de notaris.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen;: de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de,: zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

" van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd ter griffie dt?t

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3(3, 42- %A 44

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : O çeb 10.- ~ ~ s "

'[Voor.

4 behouden

aan het

ti Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden. ' Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk. ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering komt ieder jaar samen op de laatste vrijdag van de maand juni om 11.00. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die een tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van

stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt

het op 31 december 2012.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN.

De oprichter heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

b. te benoemen tot deze functie: mevrouw Doris Cools, wonende te 3060 Bertem, Oude Baan 31;

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden;

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT. De burgerlijke CVBA Van Reybrouck, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg I57G, RPR Brugge (afdeling

Brugge), KBO 0875.201.997, werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, om de nodige

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van

Ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie en de Sociale Kas.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

LRAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.07.2015, NGL 30.07.2015 15361-0444-012
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 17.06.2016 16179-0109-012

Coordonnées
DOKTER DORIS COOLS, OFTALMOLOGIE

Adresse
SCHOONZICHTLAAN 46 3020 WINKSELE

Code postal : 3020
Localité : Winksele
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande