DOKTER ELKE GOVAERE PEDIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ELKE GOVAERE PEDIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.471.608

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 25.09.2014 14616-0329-010
07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111

2 6 DEC 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0.887.471.608

Benaming

(voluit) : DOKTER ELKE GOVAERE, Pediater

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Borredam 4 bus 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Pieters met standplaats te Ninove op 11 december 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm, van Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER ELKE GOVAERE, Pediater", met: maatschappelijke zetel te 1740 Ternat, Borredam, 4 bus 4, opgericht bij akte ondergetekende notaris op twintig; februari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf maart daarna,; onder nummer 07035134.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder ondememingsnummer 0.887.471.608.

Alle aandeelhouders aanwezig volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op tweehonderd duizend euro (¬ 200.000), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening in het jaar tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennoot-schappen, tweehonderd duizend (200.000.-) euro bedraagt. DERDE BESLUIT BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000.-). Alle vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd tachtig duizend (180.000.-), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

VIJFDE BESLUIT  VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Is vervolgens tussengekomen, Mevrouw GOVAERE Elke, voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart Mevrouw GOVAERE Elke, enige vennoot, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd tachtig duizend (180.000.-) euro in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van honderd tachtig duizend (180.000.-) euro staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf vorige boekjaren.

Bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderd tachtig duizend (180.000.-) euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Bank van Breda & C° zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op negen december laatst, welk attest hier blijvend zal zijn aangehecht.

ZESDE BESLUIT - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd tachtig duizend (180.0000 euro aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (198.600.-), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam zonder nominale waarde,

ZEVENDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtennegentig duizend zeshonderd euro (198.600). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200°) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

In de historiek wordt toegevoegd: "Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van elf december tweeduizend en dertien werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd tachtig duizend euro (180.000.-) op zelfde datum uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar honderd achtennegentig duizend zeshonderd (198.600.-) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen,"

ACHTSTE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

NEGENDE BESLUIT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijlage : expeditie akte en coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'cor-befiouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.06.2013 13246-0518-009
05/03/2013
ÿþ Word Maf word 11.1

re, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

p;iure

Griffie

1111lVMI'MWI311~1~ 111

V beh aa Bel Stat

Ondernemingsnr : 0887471.608

Benaming

(voluit) : DOKTER ELKE GOVAERE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Borredam 4 bus 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Michaël PIETERS met standplaats te Ninove op 20 februari 2013 blijkt dat

de Buitengewone Algemene Vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER ELKE GOVAERE BVBA", met zetel te 1740 Ternat,

Borredam, 4 bus 4, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op twintig februari tweeduizend en

zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf maart daarna, onder nummer

07035134. Sindsdien hebben geen statutenwijzigingen meer hebben plaatsgevonden.

Alle aandeelhouders aanwezig, navolgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING

Aanpassing van de benaming, ingevolge specialisme

"DOKTER ELKE GOVAERE, Pediater" Artikel één van de statuten wordt aangepast.

TWEEDE BESLISSING

Het doel van de vennootschap dient uitgebreid te worden met volgende activiteiten

"Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel,

eigen onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende

aard.

De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn."

Deze uitgebreide doelsomschrijving wordt toegevoegd aan artikel drie van de statuten.

DERDE BESLISSING

In het artikel twee met betrekking tot de zetelverplaatsing, wordt in de derde zin het woord "voorafgaandelijk"

toegevoegd en onderlijnd.

VIERDE BESLISSING

In het artikel zesentwintig van de statuten wordt toegevoegd dat iedere wijziging voorafgaandelijk dient te

worden medegedeeld aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De paragraaf met " met dien verstande dat... " wordt integraal weggelaten.

VIJFDE BESLISSING

Aanpassing van artikel dertig van de statuten door vervanging van de tweede zin als volgt :

" De vennoot, geschorst in het recht de geneeskunde uit te oefenen, verliest zijn recht op enig ereloon"

Toevoeging aan artikel dertig van volgende clausule

" Het verbod de geneeskunde uit te oefenen ontslaat de geschorste arts er niet van de nodige maatregelen

te nemen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren voor zijn patiënten. De getroffen schikkingen moeten

meegedeeld worden aan de provinciale Raad waarbij deze arts is ingeschreven."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijlage : expeditie statutenwijziging en coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 19.07.2012 12319-0524-009
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 13.07.2011 11305-0512-010
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.07.2010, NGL 26.08.2010 10482-0499-011
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 25.08.2009 09640-0343-011
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 06.08.2008 08542-0141-010

Coordonnées
DOKTER ELKE GOVAERE PEDIATER

Adresse
BORREDAM 4, BUS 4 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande