DOKTER ELS DE SMEDT OFTALMOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ELS DE SMEDT OFTALMOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.575.364

Publication

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 04.06.2013 13151-0108-011
08/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11307185*

Neergelegd

06-12-2011

Griffie

Ondernemingsnr :

0841575364

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dokter Els De Smedt Oftalmologie

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3001 Leuven, Egenhovenweg 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting en benoeming van zaakvoerder.

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op vijf december tweeduizend elf heeft mevrouw DE SMEDT Els Albertine Karel, geboren te Leuven op 18 september 1970, wonende te 3001 Leuven, Egenhovenweg 6 een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Dokter Els De Smedt Oftalmologie en met zetel te 3001 Leuven, Egenhovenweg 6 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit een inbreng in natura, door de oprichter volledig geplaatst en volgestort.

De oprichter brengt in de vennootschap in, de vermogensbestanddelen van de praktijk die zij uitbaat als oogarts te 3001 Leuven, Egenhovenweg 6.

De netto waarde van de inbreng in natura wordt geraamd op eenenveertigduizend zevenhonderd negentien euro drieënvijftig cent (¬ 41.719,53).

De inbreng wordt bestemd en vergoed als volgt:

- ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot vorming van kapitaal. Als vergoeding ontvangt de inbrenger 186 aandelen op naam, met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

- ten belope van drieëntwintigduizend honderd negentien euro drieënvijftig cent (¬ 23.119,53) tot vorming van een schuldvordering van de inbrenger op de vennootschap.

Bedrijfsrevisor Michel Wera heeft het verslag opgemaakt betreffende de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Het verslag, opgemaakt op 08 september 2011, wordt afzonderlijk neergelegd op de griffie. Het besluit van het verslag luidt als volgt:

VII. BESLUIT ZONDER VOORBEHOUD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng met gemengde vergoeding, van de voornaamste bestanddelen uit de beroepswerkzaamheid van mevrouw Els De Smedt, die geschiedt aan de hand van de situatie per 1 juli 2011, verklaar ik zonder voorbehoud dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De oprichter, toekomstige zaakvoerder, is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen.

3. De beschrijving van de bij de oprichting van de burgerlijke BVBA Dokter Els De Smedt in te brengen vermogensbestanddelen beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng met gemengde vergoeding betreft:

" 186 volgestorte aandelen van de burgerlijke BVBA Dokter Els De Smedt met elk een gelijke fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 100,00 per aandeel). Deze aandelen komen toe aan mevrouw Els De Smedt.

" Een inschrijving op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap op naam van en in het voordeel van Mevrouw Els De Smedt voor een bedrag van ¬ 23.119,53. De rente op deze rekening wordt bepaald op basis van de marktrente en in overeenstemming met de fiscale bepalingen dienaangaande. Dit bedrag komt toe aan Mevrouw Els De Smedt.

5. De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (186) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 100,00 per aandeel) van de toegekende aandelen, verhoogd met een inschrijving van een bedrag van ¬ 23.119,53 op een rentedragende lopende rekening in de boeken van de vennootschap in het voordeel van mevrouw Els De Smedt.

6. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Kortenberg, 8 september 2011. Michel Wera, Bedrijfsrevisor

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als geneesheer-oogarts in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2. Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4. De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn disciplines bij te blijven.

6. Met het oog op een optimale professionele samenwerking:

a. het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, het aangaan van (kosten) associaties, en het oprichten van professionele vennootschappen, middelen-vennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk; doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden;

b. vennoot zijn van een (kosten) associatie of een middelenvennootschap van geneesheren, lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren.

c. toetreden tot een (kosten) associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk.

d. De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

e. De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

7. Het optimaal beheren van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan. Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerders gezamenlijk, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd op elk van de volgende wijzen:

a) door de zaakvoerder, die als er meer dan één zaakvoerder is, afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te vertegenwoordigen.

b) door een volmachtdrager die houder is van een schriftelijke volmacht en die geldt voor een beperkte duur en een welomschreven opdracht.

Als de volmachtdrager geen vennoot is, kan de volmacht enkel betrekking hebben op zaken van niet medische aard.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap is mevrouw De Smedt Els, voornoemd. Zij is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Bekrachtiging.

Alle verbintenissen door de oprichter aangegaan voor de vennootschap in oprichting en de uitoefening van de praktijk van oogarts voor rekening van de vennootschap vanaf 1 juli 2011 worden bekrachtigd.

Luik B - Vervolg

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf en omvat alle verrichtingen van de oogartspraktijk sedert 1 juli 2011.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Ook neergelegd: verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichter over de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER ELS DE SMEDT OFTALMOLOGIE

Adresse
EGENHOVENWEG 6 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande