DOKTER EVELIEN BRIGOU, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER EVELIEN BRIGOU, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.953.826

Publication

29/05/2012
ÿþMM warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 111111101!11ss

15MAI 2012

B USSEL

Grt te

Ondernemingsnr : eis. 953 " ,2/(-

Benaming (voluit): Dokter Evelien Brigou, Huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Brusselsesteenweg 51 -1850 Grimbergen

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Steven MORRENS, geassocieerd notaris te Bonheiden op 10 mei 2012, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel vÔôr registratie, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten

1. Oprichter:

Mevrouw BRIGOU Evelien, huisarts, geboren te Leuven op 11 maart 1983, echtgenote van de heer VAN DEN HOUTE Bart, geboren te Zemst op 4 september 1983, wonende te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 51.

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming DOKTER EVELIEN BRIGOU, HUISARTS

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 51

4. Doe!:

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsgeneeskunde, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, in het binnen- en buitenland, volgens de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten, zoals bepaald door de raad van de Orde van Geneesheren.

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-huisarts, voor het beheren van een praktijk voor huisartskunde.

- het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- de aankoop, het huren, het leasen en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-huisarts toe te laten zich verder te bekwamen in zijn discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. De geneesheren  vennoten dienen hun volledige medische activiteiten uit te oefenen in de vennootschap (geen gedeeltelijke).

De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zuilen echter ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Alle inkomsten voortvioelend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap,zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap vereffend worden.

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen, zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van gebouwen, uitvoeren die kaderen binnen het normaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge " patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de wetten op de deontologie en de medische plichtenleer, eigen aan het beroep van geneesheer.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 186

aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle aandelen worden door mevrouw Brigou Evelien onderschreven in speciën en werden volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12,400,00), hetzij voor twee /derde, zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00) Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij AXA BANK onder nummer 751-2059882-30.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, gekozen onder de geneesheren  vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Evenwel kan een persoon die geen geneesheer-vennoot is, als mede-zaakvoerder worden benoemd met dien verstande dat deze niet statutair benoemd wordt. Hij is niet bevoegd voor medische aangelegenheden en kan geen stemrechten nog lidmaatschapsrechten uitoefenen op de algemene vergadering

De benoeming van dergelijke mede-vennoot moet voorafgaandelijk, schriftelijk voldoende gemotiveerd ter goedkeuring aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren worden voorgelegd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, word deze benoemd voor de duur van diens medische activiteit binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerder beperkt tot een maximumduur van zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Na de vaststelling van haar statuten, hebben de oprichters nog beslist, met eenparigheid van stemmen, om, voor onbepaalde duur vanaf heden, doch beperkt tot diens medische activiteiten binnen de vennootschap, tot niet-statutair zaakvoerder aan te stellen: mevrouw BRIGOU Evelien, huisarts, geboren te Leuven op 11 maart 1983, wonende te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 51, die verklaart hiertoe de vereiste bekwaamheid te bezitten en dit mandaat te aanvaarden.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste

boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei van elk jaar, om 17.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de tasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar,

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve eenitiende van het kapitaal bereikt heeft.

Voor-

betiouden aan het Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het overschot staat in beginsel tér beschikkingvari de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bij ontbinding van de vennootschap of het uittreden van een vennoot, worden de medische dossiers en het archief verdeeld onder de vennoten met inachtname van de medische deontologie, het = beroepsgeheim en de voorkeur van de betrokken patiënten.

12. Volmacht

Tot slot wordt in het bijzonder volmacht verleend aan De Clercq & Co, met zetel te, 1745 Opwijk, Hoppeveld 30, om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen tot het bekomen van een inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen of eventuele wijzigingen achteraf en eventueel met het oog op het bekomen van de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie.

13. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds

4 januari 2012 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting

worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de

zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel uit de akte

Steven Morrens

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER EVELIEN BRIGOU, HUISARTS

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 51 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande