DOKTER INE LAURYS, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER INE LAURYS, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.725.168

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 07.08.2014 14408-0205-010
05/06/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aan Bek Staat

MUNIR

Nëerelegd ter greffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 7 i D D 21313

DE GRIFFIER.

Griffie

Ondernemíngsar: Delq. , J

Benaming

(voluit) : Dokter Ine Laurys, huisarts

(verkort) :

Rechtsvoren : Burgerlijke Vennootschap ander de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Diest (Schaffen), Schoonaerde 92

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Bij akte verleden voor Jan Van Gorp, geassocieerd notaris te Diest op vierentwintig mei tweeduizend dertien, nog te registreren;

BLIJKT dat:

Dokter Ine LAURYS, huisarts, geboren te Diest op zeven april negentienhonderd vierentachtig, wonende te 3290 Schaffen, fusiegemeente Diest, Schoonaerde 92;

Ben burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

BENAMING

Br wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt; " Dokter Ine Laurys, huisarts",

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3290 Schaffen, fusiegemeente Diest, Schoonaerde 92.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel : de uitoefening van het beroep van huisarts  algemene geneeskunde door de geneesheer vennoot met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt, De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoot, dokter in de genees-, heel- en verloskunde, De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft,

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medische beroepsgeheim behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe' of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door, hem beoefende specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking,

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen door de vennootschap niet mogen afgesloten worden,

De vennootschap, kan onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming kan geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook en in dit kader

_ investeringen en beleggingen in roerende en onroerende goederen

uitvoeren evenals overgaan tot het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen en dit met eigen of met vreemd kapitaal.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge f Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig deel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

- De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen met gelijkaardig doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet worden afgesloten.

De vennootschap - kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake - bovendien alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen voor zover dit evenwel kadert in het normaal patrimonium beheer van burgerlijke vennootschappen en zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

KAPITAAL

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien-duizend zeshonderd Euro (18.600), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met een fractiewaarde van honderd zesentachtig Euro (186 ¬ ) elk. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Een niet-arts kan enkel als mede-zaakvoerder benoemd worden met dien verstande dat deze niet statutair benoemd wordt ; Er moet alsdan ook duidelijk vermeld worden dat deze enkel kan instaan voor niet-medische aangelegenheden en dat hij geen lidmaatschapsrechten noch stemrecht heeft op de algemene vergadering.

De medezaakvoerder moet een natuurlijke persoon zijn. De benoeming van dergelijke mede-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring aan de Raad voorgelegd worden.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes (6) jaar en voor zover de zaakvoerder(s) op medisch vlak actief blijft/blijven binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of onderhavige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een met de vennootschap tegenstrijdig belang heeft in de zin van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen, gehouden de bepalingen van gezegd artikel na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen zoals bedoeld hiervoor geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden dcor iedere zaakvoerder afzonderlijk,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2013.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

AANSTELLING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Als niet statutaire zaakvoerder voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap, op elk ogenblik herroepbaar, wordt benoemd: dokter Ine LAURYS, voornoemd.

Volmacht : Een bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling en met de bevoegdheid om ieder afzonderlijk op te treden wordt bij deze verleend aan

1. de Burgerlijke Vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fisco-Consult" met zetel te 3290 Diest, Kautershoek 21/1 ;

2. mevrouw Karin CAPPUYNS met nationaal nummer 64.06.10-142.71 en woonstkeuze doende te 3290

Diest, Kautershoek 21/1;

teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover:

1. alle om het even welke fiscale adminstraties, waaronder de administraties der directe belastingen, de

B.T.W., de administratie van Douane & Accijnzen en de administratie van registratie- en successierechten ;

l A .

Daarbij alle aangiften in te vullen, alle bezwaarschriften in te dienen, alle briefwisseling te voeren alsmede alle overeenkomsten en akkoorden aan te gaan;

2. aile administraties van de ondernemingsloketten en de kruispuntbank voor ondernemingen!' rechtspersonenregister teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en schrappingen en alle administratieve verrichtingen uit te voeren;

3. alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale secretariaten;

4, alle om het even welke overige overheidsdiensten en administraties;

en dit zonder telkens voorafgaandelijk het akkoord te behoeven van de volmachtgever of deze

voorafgaandelijk te moeten inlichten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Jan Van Gorp

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte;

- verstag van de oprichter;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij aan de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 17.06.2015 15183-0111-010
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 17.08.2016 16434-0229-011

Coordonnées
DOKTER INE LAURYS, HUISARTS

Adresse
SCHOONAERDE 92 3290 SCHAFFEN

Code postal : 3290
Localité : Schaffen
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande