DOKTER JAN REGA, KLINISCH BIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER JAN REGA, KLINISCH BIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.917.447

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 21.07.2014 14314-0521-010
22/11/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lUhlUhlUl Hill fl1 111 il

*11175556*

. id11/4-4c ,

Dokter Jan Rega, Klinisch Bioloog

Burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Rijschoolstraat 22 bus 0402

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 4 november 2011, voor registratie neergelegd, werd de burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Jan Rega, Klinisch Bioloog", met zetel te 3000 Leuven, Rijschoolstraat 22 bus 0402, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid,; opgericht door:

De Heer REGA Jan, geboren te Leuven op 23 oktober 1979, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Rijschoolstraat 22 bus 0402.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

De heer REGA Jan, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd (18.600,00 ¬ ) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

Dat elk aandeel in contanten volstort is ten belope van twee/derden, hetzij in totaal voor twaalfduizend, vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

Deze fondsen werden gedeponeerd bij BNP PARIBAS FORTIS Bank door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer 001-6495652-26.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde op het gebied van de klinische biologie door haar vennoten die gemachtigd zijn om de geneeskunde in België uit te oefenen en op de lijst van de Orde van Geneesheren ingeschreven zijn, die in naam en voor rekening van de vennootschap handelen, rekeninghoudend met de regels van de medische plichtenleer en met het beroepsgeheim qua uitoefening van de geneeskunde, dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheren-vennoten onder hun eigen verantwoordelijkheid, doch dat de erelonen door de vennootschap worden geïnd voor rekening van de vennootschap en dat de aldus geïnde sommen zullen worden aangewend door de vennootschap voor het optimaal ter beschikking stellen van alle materiële en financiële middelen voor de uitoefening van het beroep geneesheer klinisch bioloog.

De vennootschap zal daarbij mogen overgaan tot alle onderzoeken en alle studies die rechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel en zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling van wetenschappelijke technieken die een nauwkeurige diagnose bevorderen

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen, meerbepaald volgende handelingen:

- Het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de activiteit

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medisch apparatuur en aanverwante accommodaties inclusief gebouwen

- Het terbeschikkingstelling van een volledige infrastructuur aan geneesheren-vennoten

- Het verstrekken van informatie en/of onderricht, in de ruimste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit mag aannemen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgestoten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en een roerend vermogen, alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen en rechten van welke aard ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IVI

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

lli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden " aan ttet Belgisch

Staatsblad

Het verwerven, aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen. Het deelnemen aan het beheer, bestuur, vereffening en toezicht, het verlenen van technische administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische . activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot maximum zes (6) jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van zijn medische activiteiten binnen de vennootschap: de Heer REGA Jan, voornoemd, hier aanwezig zoals gezegd, die zijn opdracht aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke ' overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur.

indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de

vennoten, ten minste acht dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige

vennoot tevens enig zaakvoerder is.

De oproeping vermeldt de agenda.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Behalve de gevallen voorzien door de wet of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend dertien om veertien uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. ten minste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met

éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering

vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/05/2015
ÿþ Mod 2.1

et; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

~. ~..,..~...wi

Griffie ReCilij7eaKOop'tten del te Leuvcrt.

Ondernemingsnr : 0840.917.447 Benaming

(voluit) : Dokter Jan Rega Klinisch Bioloog

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rijschoolstraat 22 bus 402, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Adreswijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van 30 maart 2015 werd de volgende beslissing genomen

1. De Algemene vergadering aanvaardt de adreswijziging van de maatschappelijke zetel naar Oplinterstraat. 71a, 3350 Linter en dit met ingang vanaf 01 mei 2015

Rega Jan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DOKTER JAN REGA, KLINISCH BIOLOOG

Adresse
RIJSCHOOLSTRAAT 22, BUS 0402 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande