DOKTER KRISTOF CUPPENS-PNEUMOLOGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER KRISTOF CUPPENS-PNEUMOLOGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.719.882

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14312375*

Neergelegd

10-12-2014

Griffie

0506719882

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dokter Kristof Cuppens-Pneumologie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen op de rechtbank van koophandel te Hasselt. Uit een akte verleden voor ons, meester Jan LAMBRECHT, notaris te Lummen, op 9 december 2014 blijkt dat:

Dokter CUPPENS Kristof, geboren te Herk-de-Stad op 1 juli 1982, nationaal nummer 82.07.01255.31, echtgenoot van de heer WIJGAERTS Koen, geboren te Sint-Truiden op 24 juli 1978, nationaal nummer 78.07.24-159.32, wonende te 3010 Kessel-Lo, Holsbeeksesteenweg 311. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de benaming  DOKTER KRISTOF CUPPENS-PNEUMOLOGIE .

KAPITAAL

De oprichter verklaart dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is en volledig volstort is.

Het kapitaal is verdeeld in 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een gelijke fractiewaarde die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter verklaart in te tekenen op de volledige 100 aandelen welke hij volledig onderschrijft en volledig volstort door inbreng in speciën ten belope van ¬ 18.600,00.

Bijgevolg is er thans een bedrag van ¬ 18.600,00 ter beschikking van de vennootschap, door deponering op rekening nummer BE19 7380 4156 3512 geopend bij KBC op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering zal door ondergetekende notaris worden bewaard in zijn dossier. Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de oprichter, die verklaart te aanvaarden, 100 aandelen uitgereikt.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3010 Kessel-Lo, Holsbeeksesteenweg 311.

De zetel van de vennootschap kan naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gebied van België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken, zonder dat hiervoor noodzakelijk een statuutwijziging is vereist. Elke overbrenging van de zetel van de vennootschap dient meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Artsen waaronder de vennootschap ressorteert.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Holsbeeksesteenweg 311 3010 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" de uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, meer bepaald de uitoefening van de geneeskundige activiteit van geneesheer-specialist in de pneumologie met bijzondere bekwaming in thoracale oncologie en houder van het brevet acute geneeskunde.

Dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de arts-vennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap, met inachtneming van de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim; de arts-vennoot zal een vergoeding ontvangen voor en in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft. Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" het ter beschikking stellen van al de nodige middelen aan de arts-vennoot.

" het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

" de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten.

" het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

" het scheppen van mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich bij te scholen, zich verder te bekwamen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in zijn specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen.

" het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen alle vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken.

" het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves, met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn, onder meer om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen, nodig of nuttig om het doel van de vennootschap te verwezenlijken. Het beheer van deze reserves of het veilig stellen ervan als een goed huisvader.

" als bijkomstig doel:

het oordeelkundig beleggen in roerende en onroerende goederen, en beheren van een roerend en onroerend vermogen, mits de handelingen die in het kader van dit bijkomstig doel gesteld worden niet van aard zijn om het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, en onder de strikte voorwaarde dat geen enkele commerciële activiteit ontwikkeld wordt, of hiertoe aanleiding wordt gegeven. Indien de vennootschap meerhoofdig is, dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid vast te leggen.

Mits inachtname van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven en die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Elke arts-vennoot zal de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met /deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met ander artsen of met derden mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden. De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die de verwezenlijking van het doel bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. De professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met artsen of met de in de Code van geneeskundige plichtenleer voorziene (kosten)associaties, professionele (eenpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw s.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient ter dekking van de aansprakelijkheid een verzekering af te sluiten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

BESTUUR - BEVOEGDHEDEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, artsenvennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap voor niet-medische zaken. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 10 juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, kan de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Door de zaakvoerder(s) wordt dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn.

VERDELING

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. Onder netto-actief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het netto-actief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks en ontwikkelingskosten.

ONTBINDING

Bij in vereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, aangesteld overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen na homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De algemene vergadering beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

De vereffenaars zullen een beroep doen op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht. OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN

Door voornoemde comparant werden nog de volgende beslissingen goedgekeurd:

1. Vaststelling van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal ingaan op heden en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De comparant verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 augustus 2014.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijk-heid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. Vaststelling van de datum der eerste gewone algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering der vennoten zal voor het eerst gehouden worden in het jaar 2016.

3. Benoeming

Er wordt één niet statutaire zaakvoerder benoemd, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden: dokter CUPPENS Kristof, voormeld.

De benoeming van een zaakvoerder zal slechts uitwerking hebben vanaf en onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4. Identiteitsverklaring

Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de comparant aan de hand van de hem

voorgelegde identiteitskaarten.

5. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan BVBA D&D Accountants,

Diestsestraat 10 b1, 3540 Herk-de-Stad, teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in de Kruispuntbank van Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Dienst van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, het dossier aldaar te beheren tot we­deropzeg;

c) de nodige formaliteiten te vervullen bij iedere andere administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jan LAMBRECHT, neergelegd:

uitgifte.

Coordonnées
DOKTER KRISTOF CUPPENS-PNEUMOLOGIE

Adresse
HOLSBEEKSESTEENWEG 311 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande