DOKTER L.J. JONCKHEER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER L.J. JONCKHEER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.950.570

Publication

24/12/2013
ÿþ J~ ~ e I .~ ~ Mai end 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i ,:.,E5 âel~gd ter g, eeder r-ti.vcfilLirik van KUopI{ Ir7ricr ie

Leuven, rie j _ ,-,~ _ ~ ~ DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : O 541. 950 , 510

V

Benaming

(voluit) : DOKTER L.J. JONCKHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3070 Kortenberg (Everberg), Dalemstraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN NIEUWE BURGERLIJKE VEN-NOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DOKTER L.J. JONCKHEER" DOOR PARTIËLE SPLITSING  BENOEMING ZAAK-VOERDER  TIJDELIJKE BEPALINGEN

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris René Van den Kieboom te Antwerpen op achtentwintig november tweeduizend dertien, dat werd gehouden de buitenge-wone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap on-der de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDISCH KABINET DR. L.J. JONCKHEER", met maatschappelijke zetel te 3078 Kortenberg (Everberg), Dalemstraat 47, rechtspersonenregister Leuven 0432.274.857, waarin volgende besluiten werden genomen:

1. Er werd besloten tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennoot-schap, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER L.J. JONCKHEER", waarvan de zetel zal worden gevestigd te 3078 Kortenberg (Everberg), Dalemstraat 47, waarbij:









- slechts een deel van het vermogen van "MEDISCH KABINET DR, L.J. JONCKHEER" werd afgesplitst, welk afgesplitst deel, met alle rechten en verplichtingen daaraan verbonden is overgegaan op "DOKTER L.J. JONCKHEER";

- de partieel gesplitste vennootschap blijft voortbestaan en dus niet werd vereffend of ontbonden;

- het afgesplitste deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap, bij wijze van inbreng in natura, overeenkomstig het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 219, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen en het splitsingsvoorstel (rekening houdend met hoger vermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura in punt 1), werd overgedragen naar de nieuw opgerichte vennootschap en geboekt tegen boekwaarde, als gevolg waarvan het vermogen van de nieuw opgerichte vennootschap werd gevormd en het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap werd verminderd.

De nieuw opgerichte vennootschap ontving in beginsel aile vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap overeenkomstig het splitsingsvoorstel afge-splitste deel van het vermogen (rekening houdend met hoger vermelde kapitaal-verhoging door inbreng in natura in punt 1).

















Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap on-der de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 9051 Sint Denijs Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, rechtspersonenregister Gent 0423,109.644, in deze functie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor, opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 § 1 van het Wetboek van Ven-nootschappen, luidt letterlijk als volgt:

"9 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij oprichting van een nieuwe vennootschap bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit materiële vaste activa (85.350,35 EUR), vorderingen op ten hoogste één jaar (833.426,58 EUR), liquide middelen (854.675,22 EUR) en schulden op ten hoogste één jaar (150.514,15 EUR), voor een totaal bedrag van 1.622.938,00 EUR, en betreft een deel van het vermogen van MEDISCH KABINET DR, L.J. JONCKHEER BVBA, dat in het kader van de partiële splitsing van voormelde vennootschap zal overgaan op de nieuw op te richten ven-nootschap DOKTER L.J. JONCKHEER BVBA, bij toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de ven-nootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waarde-ring bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundi-ge continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbreng-waarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura worden 200 aandelen van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER L.J. JON-CKHEER toegekend aan de heer LUDO JONCKHEER.

Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER L.J. JONCKHEER zal 1.368.630,13 EUR bedragen en zal vertegenwoordigd worden door 200 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/200ste van het kapitaal verte-genwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uit-spraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 27 november 2013

FIGURAD Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

(gehandtekend)

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot"

- als vergoeding voor de inbreng in natura ingevolge de partiële splitsing in de nieuw opgerichte vennootschap werden tweehonderd (200) nieuwe aandelen toebedeeld aan de enige vennoot.

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Sinds de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel hebben er zich geen be-langrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap, behoudens de kapitaalverhoging door inbreng in natura conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals hoger vermeld in punt I.

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding.

De elementen vereist in de artikelen 731, 742, 743, 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen, waar in het bijzonder het gebruik van verschillende evaluatiemethodes wordt toegelicht, was zonder voorwerp.

Er werd beslist dat alle verrichtingen vanaf I mei 2013 uitgevoerd door de partieel gesplitste vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen, vanuit boek-houdkundig oogpunt, geacht worden verricht te zijn voor rekening van de nieuwe vennootschap.

2. De vergadering besliste tot de oprichting van een nieuwe burgerlijke vennoot-schap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid "DOKTER L.J. JONCKHEER", met maatschappelijke zetel te 3078 Korten-berg (Everberg), Dalemstraat 47, met vaststeIIing en goedkeuring van haar statu-ten, luidende ondermeer alsvolgt:

I.Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER L.J. JONCKHEER",

2.zetel te 3078 Kortenberg (Everberg), Dalemstraat 47;

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4.door: de heer JONCKHEER Ludo Jacobus Laura, geboren te Wilrijk op zes maart

negentienhonderdachtenveertig, wonende te 3078 Kortenberg (Everberg), Da-lemstraat 47, met identiteitskaart nummer 591-220I257-4L

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: een miljoen driehonderd achtenzes-tigduizend zeshonderd dertig euro dertien cent. Het werd volstort,

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in natura.

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenen-dertig december.

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste eentwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te vol-doen, verdelen de

vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor na-dere verdeling hebben moeten overhouden.

l O.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene ver-gadering. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot maximum zes jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar. Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, Indien er meerdere vennoten zijn moeten de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doei van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven. Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn be-voegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

11.Commissarissen: geen

12.Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inacht-name van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechts-handelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot. De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere art-sen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goe-deren met eigen of vreemd kapitaal. Wanneer de vennootschap twee of meer ven-noten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering ge-noemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zaakvoerder: wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder de heer JONCKHEER Ludo Jacobus Laura, geboren te Wilrijk op zes maart negentienhonderdachtenveer-tig, wonende te 3078 Kortenberg (Everberg), Dalemstraat 47, met identiteitskaart nummer 591-2201257-41. Het mandaat is onbezoldigd. De zaakvoerder wordt be-noemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Overgangsbepalingen;

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tot eenender-tig december tweeduizend veertien;

* eerste jaarvergadering: in het jaar tweeduizend vijftien.

Volmacht

Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", rechtspersonenregister Brussel 0875.430.542, met zetel te 1090 Brussel, Greenland Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4, werden de ruimste machtigingen gegeven, met bevoegdheid om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel en bij één of meer erkende onderne-mingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de wijziging van deze vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, verslag revisor cfr. artikel 313 § 1 Wetboek van Vennootschappen, verslag bedrijfsrevisor cfr, artikel 219 § 1 Wetboek van Vennootschappen en verslag oprichter cfr. artikel 219 § 1 Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Voorbehouden aan het Bi1isch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15373-0069-012

Coordonnées
DOKTER L.J. JONCKHEER

Adresse
DALEMSTRAAT 47 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande