DOKTER LARA WIJNS, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LARA WIJNS, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.706.286

Publication

12/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14305291*

Neergelegd

10-06-2014

Griffie

0553706286

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DOKTER LARA WIJNS, HUISARTS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris An Robberechts, te Londerzeel, op vijf juni tweeduizend veertien, blijkt dat:

Mevrouw WIJNS Lara Nicole Pierre, geboren te Dendermonde op drieëntwintig augustus negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 1785 Merchtem, Sint Huybrechtstraat 25, een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

Vooreerst werd het financieel plan overhandigd aan de notaris alsmede het bankattest afgeleverd door BELFIUS Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van eenentwintig mei tweeduizend veertien, waaruit blijkt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE21 0688 9995 3903.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt: door Mevrouw Wijns Lara, voornoemd: tot beloop van honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

STATUTEN

1. Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht. Haar naam luidt: "BVBA DOKTER LARA WIJNS, HUISARTS".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1785 Merchtem, Sint Huybrechtstraat 25.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s). Iedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

3. De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald huisartsgeneeskunde, door de artsenvennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, volgens de regelen van de medische deontologie.

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts, voor het beheren van een praktijk.

- Het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- De aankoop, het huren, het leasen en het invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Sint Huybrechtstraat 25

1785 Merchtem

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De mogelijkheden scheppen om de arts toe te laten zich verder te bekwamen in zijn discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- Het occasioneel verstrekken van onderwijs en geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten afsluiten met artsen of met de voorziene (kosten)associaties, professionele (eenpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en V.Z.W. s. Het ontwerp van deze overeenkomst dient eveneens voor ondertekening aan de provinciale Raad ter goedkeuring te worden voorgelegd.

Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen echter ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de medische activiteit worden geïnd voor en door de

vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap vereffend worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de regelen van de medische deontologie.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG AANDELEN zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk, inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer een zaakvoerder een gevolmachtigde van de vennootschap aanstelt, dient zijn mandaat beperkt te worden tot één of meerdere niet medische (rechts)handelingen. De aanstelling van een gevolmachtigde kan enkel bij specifieke en herroepbare volmacht.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

7. De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

9. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) bepaalt/bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden

uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaart de oprichter de volgende beslissingen

te nemen:

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van haar medische activiteit binnen de

vennootschap:

- Mevrouw Lara Wijns, voornoemd.

Aanwezig en aanvaardend. Haar mandaat zal bezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering.

Volmacht

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  BOEKHOUDKANTOOR CROMBE, DE CLERCQ & C° , te 1745 Opwijk, Heirbaan

81, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte

vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank

van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle

verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te

zijn.

04/07/2014
ÿþ Mod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie Van de aide

neergelegd/ontvangen op

Voor-

behouden

aan het

Belgisch - Staatsblad

1111111MIt1111111111

25 JUNI 2014

ter griffi van de Nederlandstalige fpçeeï5qpit,,,)nri krree%ndel Brussel

Ondernemingsnr 0663.706.286

Benaming (voluit) : Dokter Lare Wijns Huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met beperkte

Zetel : gegelltedgtraat 25 - 1785 Merchtem

(volledig adres)

Onderwereen) akte Neerlegging Quasi Inbreng

Tekst:

Neerlegging mbt quasi inbreng van:

- verslag van de bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

Lara Wijns

Zaakvoerder

Op de laatste blz. i'an Luik B veiritâtriën : Stecto Naam sri hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 05.10.2015 15641-0172-010

Coordonnées
DOKTER LARA WIJNS, HUISARTS

Adresse
SINT HUYBRECHTSTRAAT 25 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande