DOKTER LEEN JEURISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER LEEN JEURISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.978.043

Publication

24/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15312552*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

22-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633978043

Benaming (voluit) : Dokter Leen Jeurissen

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Aarschotsesteenweg 109

(volledig adres) 3012 Leuven

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 16 juli 2015 dat

Mevrouw Jeurissen, Leen, geboren te Bilzen op 25 juli 1979 (rijksregisternummer 79.07.25-122.60), wonende te 3012 Leuven (Wilsele), Aarschotsesteenweg 109.

een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht. Haar naam luidt  Dokter Leen Jeurissen .

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3012 Leuven (Wilsele), Aarschotsesteenweg 109.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, in België en voor eigen rekening als voor rekening van derden: De beoefening van de psychiatrie, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer, betreffende het beroepsgeheim, en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de artsen-venno(o)t(en) en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Zij kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, zoals onder meer:

- het inrichten van algemene diensten, en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige medische infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen aan de artsen-venno(o)t(en);

- het inrichten en ter beschikking stellen van een medische bibliotheek en medische apparatuur;

- het scheppen van mogelijkheden om de artsen-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline;

- de organisatie van symposia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de voornoemde specialiteit;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake psychiatrie, en dit in de ruimste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen; - alle nodige en nuttige werkzaamheden en rechtshandelingen stellen voor de ontwikkeling en beoefening van erkende en experimentele verbale en non-verbale therapieën;

- bij gelegenheid het organiseren van vormingen en nascholingen in medische zaken, het schrijven en uitgeven van medische artikels en werken, het optreden als stagemeester.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; - deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook; - tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De artsen-venno(o)t(en), die (allen) lid moet(en) zijn van de Orde der Geneesheren, verbind(t)(en) zich ertoe hun volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen. De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de artsen-venno(o)t(en) worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks of onrechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening, zoals tevens alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

Met inachtneming van de medische deontologie en de voorschriften van de Orde der Geneesheren mag de vennootschap deelnemen of toetreden tot een (kosten)associatie, een middelenvennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Binnen de grenzen vastgesteld door de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde der Geneesheren en voor zover dit kadert in het beheer als goede huisvader, zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen verhandelen, aankopen, verkopen en verhuren, voor zover deze handelingen in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan mandaten van bestuurder, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris opnemen in andere ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door middel van leningen. De vennootschap zal zich in alles schikken naar de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde der Geneesheren en, telkens wanneer zulks vereist wordt, voorgenomen handelingen eerst stellen na de voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren verkregen te hebben.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij BNP Paribas Fortis.

Winstverdeling - Reserves Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders, onder voorbehoud evenwel dat een toereikende reserve moet aangelegd worden, rekening houdende met het doel van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2016.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde maandag van de maand juni om 20.00 uur.

Iedere vennootschap, natuurlijke persoon of professioneel éénartsenvennootschap, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering. Bestuur Vertegenwoordiging.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, tevens arts en vennoot. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is in principe beperkt in de tijd:

- zo de enige vennoot tevens enige zaakvoerder is, zal hij zijn mandaat evenwel uitoefenen voor de ganse duur van zijn medische activiteit in de vennootschap;

- zo er meerdere vennoten zijn maar slechts één enkele zaakvoerder is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot maximum tien (10) jaar, eventueel hernieuwbaar;

- zo er meerdere vennoten en zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot maximum zes (6) jaar, eventueel hernieuwbaar;

De zaakvoerders moeten de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening naleven.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten

Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor niet medische (rechts)handelingen zijn geoorloofd.

Benoeming - bezoldiging.

werd benoemd tot enige en niet-statutaire zaakvoerder voor de ganse duur van haar medische activiteiten binnen de vennootschap: mevrouw Jeurissen Leen voormeld, uitdrukkelijk heeft verklaard het haar toegekende mandaat te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is thans bezoldigd. Volmacht.

Mevrouw Jeurissen Leen, voormeld, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Vandersteegen Peter te 3500 Hasselt, Bosstraat 85, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer) alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

(get.) T. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Coordonnées
DOKTER LEEN JEURISSEN

Adresse
AARSCHOTSESTEENWEG 109 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande