DOKTER NIEMEGEERS MARTIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER NIEMEGEERS MARTIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.776.960

Publication

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12515-0453-010
17/02/2015
ÿþ ( i 'Ti Mod Woid 11.1

R~~ ~J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111e" IV

t";,J~~-.r;~~:'!~.^Ir" '~ r' i~

y a r~ y

.f~Lé ~ ~~~iÎ cp

ri 5 r:2, ~.1 ~~'  -

{; .~~ 3

Ondernemingsnr : 0833.776.960

Benaming

(voluit) : Dokter Niemegeers Martin

(verkort)-

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsestraat 27, 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onbezoldigd mandaat zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1811212014:

' De vergadering beslist dat het mandaat van de heer Martin Niemegeers als zaakvoerder met ingang vanaf 1/1/2015 onbezoldigd zal zijn.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.'

Martin Niemegeers

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(orncen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2011
ÿþ Mod 2.0

E efit [ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111

+11031426"

1 6 FEB L~14

USSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur b

Ondernemingsnr : fln3 ~. . Se°

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. Dokter Niemegeers Martin

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 LONDERZEEL, MECHELSESTRAAT 27

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op vier: februari tweeduizend en elf.

BLIJKT DAT:

De Heer NIEMEGEERS Martin Antoine Prosper Emanuel, geboren te Gent op negen augustus negentienhonderd negenenveertig, niet-herhuwde weduwnaar van Mevrouw Meerschaut Marie Christine,; wonende te 1840 Londerzeel, Mechelsestraat 27.

Een Burgerlijk vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan hij de statuten vaststelt zoals verder volgt.

Vooreerst heeft de comparant de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgele-verd door KBC Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van negentien januari tweeduizend en elf, waaruit blijkt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) ter beschikking is gesteld: van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE53 7310 1576 0653.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is verdeeld in honderd, zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt:

-door de Heer Niemegeers Martin, voornoemd: tot beloop van honderd zesentachtig aandelen, hetzij: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s). STATUTEN

1. Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt: "B.V.B.A. Dokter Niemegeers Martin".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel, Mechelsestraat 27.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst wor-en in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

Iedere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de

Orde van Geneesheren.

3. De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de genees-'he-'ren-vennoten: in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige: plichtenleer, ondermeer be-treffende het beroepsgeheim.

Het doel kan ondermeer omvatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het uitvoeren van expertises (geneeskundige); "

- het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische. onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikelen en boeken, het optreden als stagebegeleider;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoro)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verwerven van alle nodige activa of het dragen van alle nodige kosten om de uitoefening van de geneeskunde door de vennoot te vergemakkelijken en om het statutair doel te verwezenlijken, rechtstreeks dan wel onrechtstreeks (waaronder begrepen de ter beschikkingstelling van deze activa (en het dragen van de erop betrekking hebbende kosten) aan de zaakvoerders en/of de werknemers als manier om hen te verlonen).

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de geneeskundige plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren  zoals onder andere de aankoop, de verhuring en oprichting van roerende en onroerende goederen  zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door

de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG AANDELEN zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vier-honderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans b-schikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vat-bare bedragen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling,alle vergoedingen voor het als bedrijfs-leider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uit-brengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

~A

De-- vennootschap

~o~u~p in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door ieÓaezaakvnerdm '

imfzonÓodÜk.

8. De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien juni om twintig uur. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. OVERGANGSBEPALINGEN Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaart de oprichter de volgende beslissingen te ne- men:

Eerste boekjaar - jaarvergadering Het eerste boekjaar wordt a~oa|o~,noAéénendo~~docembarb*æedu~anÓeno|[ De eerstezal

jaarvergadering Zaakvoerder - Commissaris

1. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap: - De Heer Niemegeers Martin, voornoemd. Aanwezig en aanvaardend. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn behoudens andersluidende beslissing van; de algemene vergadering.

2. Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor eerste

hamrboe~omr.mond~ndhehmbedoe|dindev~nno~mnhappenwe1vo|doe~. VOOR ONTLEDEND UITFREKSEL

BIJLAGE: kopie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

^'.

Voor- behouden ean het Belgisch I Staatsblad

|

"

Op de natste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam om hoedanigheid van ge instrumenterende nmtaris perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 03.08.2015 15378-0489-010

Coordonnées
DOKTER NIEMEGEERS MARTIN

Adresse
MECHELSESTRAAT 27 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande