DOKTER PETER SCHATTEMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PETER SCHATTEMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.629.695

Publication

16/01/2014
ÿþmod 11.1

ILLAIU1= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tere t

07 JAN 2011

Griffie

1111111111(1 Dliwu~~~ ~u~ ~ ~

190 152rt

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr ; 0885.629.695

Benaming (voluit) : Dokter Peter Schatteman

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte ii

aansprakelijkheid

Zetel : Bremstraat 6

1702 Dilkbeek

il Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

tiEr blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke,; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidi ii "DOKTER PETER SCHATTEMAN", met zetel te 1702 Dilbeek, Bremstraat 6 (opgericht blijkens akteii verleden voor notaris Jan Bael te Gent op dertig november tweeduizend en zes), welk proces-i verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke;; j vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;?

i "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op drieëntwintig december tweeduizend dertien,;;

i geregistreerd te GENT 2 de 03 JAN 2014 boek 254, blad 20, vak 04, vijf rollen, twee verz. !i Ontvangen: VIJFTIG euro (E 50,00) De Eerstaanwezend Inspecteur (get.) S. HAEGEMAN, hetgeen;; volgt`.

* De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen metii tweeëntachtigduizend achthonderd euro (¬ 82.800,00), hetzij voormelde dividenduitkering;;

ii verminderd met de roerende voorheffing van tien procent, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van;; ti de Inkomstenbelastingen, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro., il (18.600,00 EUR) op honderd en eenduizend vierhonderd euro (¬ 101.400,00), door inbreng inj speciën (gelden) ten bedrage van tweeëntachtigduizend achthonderd euro (¬ 82.800,00), zonder; creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

* Er werd ingeschreven op de kapitaalverhoging en ze werd afbetaald door de heer Peter;, Schatteman, door inbreng van een bedrag van tweeëntachtigduizend achthonderd euro (¬ ii 82.800,00), volledig volgestort.

ii * De voorzitter van de vergadering heeft bevestigd dat een bedrag van tweeëntachtigduizendi

i! achthonderd euro (¬ 82.800,00) werd gedeponeerd bij Bank J. Van Breda & C° op een speciale;

rekening op naam van de vennootschap onder nummer BE27 6451 0281 4173, en hij overhandigde:;

j aan de instrumenterende notaris het bankattest, afgeleverd door gemelde bank op 16 decemberli

2013, waaruit die deponering blijkt. .,

ii * De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, volledig geplaatst en

t volledig volgestort, i

ii * De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door;;

de volgende tekst, en dit met ingang vanaf heden:

,. " Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en een duizend?;

ti vierhonderd euro (¬ 101.400,00). i'

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van,, i één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal."

* De vergadering heeft beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Dokter Peter,; , Schatteman - Urologie",

* De vergadering heeft beslist om artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C

~

,N,«

&

Voor-

%$ behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"Artikel 'I.- Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "Dokter Peter Schatteman - Urologie",

* De vergadering heeft beslist tot wijziging van de artikel 4 in die zin dat in dit artikel de term "geneesheer" telkens vervangen dient te worden door "arts", de term "geneesheren-vennoten" door "artsvennoten", en de term "geneeskundige plichtenleer" of "medische plichtenleer" dient vervangen te worden door "de regelen van de medische deontologie".

De wijziging van artikel 4 kan niet worden beschouwd als een doelswijziging aangezien de bovenvermelde aanpassing geenszins een inhoudelijke wijziging betreft, doch aangezien de aanpassing enkel gebeurt teneinde de terminologie aan te passen aan de door de Orde van Geneesheren gehanteerde terminologie.

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde ais arts door de artsvennoten, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regelen van de medische deontologie, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De beroepsaansprakelijkheid van de artsvennoten is onbeperkt.

De inning en uitkering van een vergoeding a rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap; het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsvennoten; het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, de aankoop, het huren en invoeren van aile medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, de mogelijkheid scheppen om de artsvennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde de evolutie van de discipline in al haar facetten te volgen.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap als bijkomstig doel, alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

* De vergadering heeft beslist tot wijziging van artikel 6 in die zin dat in dit artikel de term "geneesheer" telkens vervangen dient te worden door "arts", zodat artikel 6 zal luiden als volgt Artikel 6.- Statuut van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeeld aandeel, of is de eigendom van een aandeel gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan worden de daaraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden aangewezen zij als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Niettegenstaande ieder strijdig beding, kunnen slechts vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, artsen ingeschreven op de lijst van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk van arts uitoefenen of zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten worden aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

* De vergadering heeft beslist om artikel 7 van de statuten te vervangen als volgt:

Artikel 7.- Overdracht en afstand van aandelen

De aandelen van de vennoot kunnen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch wegens overlijden, behalve wanneer de overnemer of genieter voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, zoals uiteengezet in artikel 6.

Elke overdracht van aandelen dient evenwel voorafgaandelijk onderworpen te worden aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

* De vergadering heeft beslist om artikel 8 van de statuten te vervangen ais volgt:

Artikel 8.- Overlijden van een vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot fe worden zoals bepaald in artikel 6 van onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat ze niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid het artikel betreffende de maatschappelijke naam en het artikel betreffende het maatschappelijk doel en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreeks of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

* De vergadering heeft beslist om artikel 10 van de statuten te vervangen als volgt:

Artikel 10.- Aansprakeliikheid van de vennoot

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De professionele aansprakelijkheid van elke artsvennoot is onbeperkt. De artsvennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De arts die een patiënt behandelt zal bigevolg t.o.v. deze laatste, als arts persoonlijk verantwoordelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

* De vergadering heeft beslist om artikel 11 van de statuten te vervangen als volgt:

Artikel 11.- Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die de hoedanigheid van vennoot dient te bezitten, zoals uiteengezet in artikel 6.

Aan de zaakvoerder wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

De zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

* De vergadering heeft beslist tot wijziging van artikel 12, zodat artikel 12 zal luiden als volgt: Artikel 12.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat. De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Voor zijn medische activiteit wordt de artsvennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed,

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsenvennoten en de vennootschap. De overeenkomst is onderworpen aan de bepalingen van de regelen van de medische deontologie.

* De vergadering heeft beslist tot wijziging van artikel 14, zodat artikel 14 zal luiden als volgt: Artikel 14.- Delegatie en vervanging

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door derden.

Het mandaat moet een bijzonder,.niet-medisch en tijdelijk karakter hebben.

De werkende vennoot kan zich laten vervangen door een arts, behalve in geval van schorsing. * De vergadering heeft beslist om artikel 24 van de statuten te vervangen als volgt:

Artikel 24.- Buitengewone algemene vergadering - statutenwiiziginq

De buitengewone algemene vergadering moet warden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het maatschappelijke kapitaal.

º%

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~ Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij éénparigheid van de

stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd

aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

* De vergadering heeft beslist om artikel 28 van de statuten te vervangen als volgt:

Artikel 28.- Vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening gedaan door een arts die voldoet

aan de voorwaarden om vennoot te zijn, zoals bepaald in artikel 6.

De algemene vergadering die de ontbinding uitspreekt, bepaalt tevens de machten en de

bevoegdheden van de vereffenaar, de duur van zijn mandaat en zijn vergoeding.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de

afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de pantiënten en/of

het beroepsgeheim van de vennoten.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de

vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal aan de vennoot of aan zijn rechthebbenden worden uitgekeerd,

overeenkomstig het aantal aandelen in hun bezit.

Elk aandeel is gelijkberechtigd.

* De vergadering heeft beslist om artikel 30 van de statuten te vervangen als volgt

Artikel 30.

In geen geval en onder geen enkel voorwendsel mag de vennoot alsook de schuldeisers,

erfgenamen en rechthebbenden van de vennoot, de zegels doen leggen op de goederen en de

waarden van de vennootschap.

De vrije artsenkeuze van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid van de arts en

het respecteren van het beroepsgeheim zijn uitdrukkelijk te waarborgen,

Geschillen op deontologisch vlak zullen worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raden

van de Orde van Geneesheren.

Een arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de

geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste

arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe

kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met

dezelfde wettelijke kwalificatie. De maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden medegedeeld

aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

De artsenvennoot is verder onderworpen aan al de regels van de regelen van de medische

deontologie door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld.

Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 24/12/2013;

2. Coordinatie van de statuten van 06/01/2014.











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 23.08.2013 13452-0569-011
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.08.2012, NGL 27.08.2012 12470-0547-011
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.08.2011, NGL 31.08.2011 11527-0322-012
24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.08.2010, NGL 17.09.2010 10545-0516-012
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 28.09.2009 09783-0386-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 26.08.2008 08694-0377-012

Coordonnées
DOKTER PETER SCHATTEMAN

Adresse
BREMSTRAAT 6 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande