DOKTER ROGER MARTENS, ANESTHESIST

Divers


Dénomination : DOKTER ROGER MARTENS, ANESTHESIST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 874.828.053

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 08.08.2014 14412-0274-012
23/10/2014
ÿþ Wo, 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Stnsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ake

ter griffie van de Neclerlandstalige

rgelegcliontvan

rechtbank van eehandel Sru-

Cch op

1 4 01(T. 2014





III

*14194189*



Ondernemingsnr : 0874.828.053

Benaming

(voluit) : Dokter Roger Martens, anesthesist

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 38.

Onderwerp akte: ONTBINDING  INVEREFFENINGSTELLING  STATUTENWIJZIGING  SLUITING VAN DE VEREFFENING VOLGENS 'HET SYSTEEM ONKELINX'

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap

onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Roger Martens,

anesthesist", waarvan de zetel gevestigd is te 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 38, opgesteld door notaris

Sabine Van Buggenhout te Wolvertem (Meise) op vijfentwintig september tweeduizend veertien, geregistreerd

vier bladen nul verzendingen op het eerste registratiekantoor Vilvoorde op B oktober 2014 Boek 5/505 Blad 79

Vak 14. Ontvangen: vijftig euro. De Adviseur - Ontvanger (getekend) De Eerstaanwezend Inspecteur, W. VAN

ROSSEN, wat volgt:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen wat volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft volgende agenda:

1° Bijzonder verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva conform artikel 181 van het:,

Wetboek van Vennootschappen. Bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor conform artikel 181 van het Wetboek.

van Vennootschappen.

2° Ontbinding van de vennootschap,

3° Kennisname ontslag zaakvoerder.

4° Besluit tot niet-benoeming van een vereffenaar.

5° Vereffeningsverslag. Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap.

6° Kwijting. Sluiting van de vereffening

70 Bewaring van boeken en bescheiden. Volmacht formaliteiten.

II, Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast:

a) Op drie september tweeduizend veertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. Dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen,

b) Op zeventien septernber tweeduizend veertien heeft mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren" met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"V1 BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 augustus 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de Bugerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «DOKTER ROGER MARTENS, ANESTHESIST», verklaart ondergetekende, mevrouw Inge BEERNAERT, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkanntoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

EIDe staat van activa en passiva per 31 augustus 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 361.820,02 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 361.820,02 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, ge-'trouwe en juiste wijze weergeeft, en in zoverre de _y_oormi_tzicht_en.yan_het bestuursorgaan,gergaliseerd_zullen,wonden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

o_ A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

COp grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 34.942,00 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Cln deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennoot-cschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te ma-'Ken,

ODeze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onder-'neming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderne-'ming, zoals verder omschreven in artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van hetgeen hiervoor werd vermeld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BBVBA «DOKTER ROGER MARTENS, ANESTHESIST» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 17 september 2014

(ondertekend)

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge BEERNAERT"

Neerlegging

De voormelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De uiteenzetting door de voorzitter wordt juist bevonden door de vergadering.

Deze vergadering is rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beraadslagen en beslissen over aile punten van de agenda zonder dat de vervulling van de modaliteiten van samenroeping moet worden verantwoord. NOTARIËLE VVETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is,

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd, afgesloten op éénendertig augustus tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING Ontbinding

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING  Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: voornoemde mevrouw VANDERVEKEN Ann. VIERDE BESLISSING  Niet-benoeming vereffenaar

De vergadering, die voltallig is gezien de enige aandeelhouder aanwezig is, beslist eenparig geen vereffenaar te zullen aanstellen gezien het hier een eenvoudige vereffening betreft. Zij wenst de vereffening te doen conform het 'systeem Onkelinx' zoals voorzien in de omzendbrief van de Federale Overheidsdienst Justitie de dato veertien november tweeduizend en zes, referte 7/CH/3100/A/004.

De comparant wordt door ondergetekende notaris gewezen op het feit dat derden overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen de zittende zaakvoerder ais vereffenaar kunnen beschouwen. De comparant wordt eveneens gewezen door ondergetekende notaris op de verhoogde aansprakelijkheid in zijn hoofde in het kader van de 'passieve rechtspersoonlijkheid' van de vennootschap tot vijf (5) jaar na de sluiting van de vereffening (conform artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen).

VIJFDE BESLISSING  Vereffening  Bestemming van de goederen die eigendom zijn van de vennootschap

De algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk dat alle activa van de vennootschap zijn verdeeld en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

TOEBEDELING GOEDEREN VAN DE VENNOOTSCHAP

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Terstond beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen over te gaan tot vereffening van de vennootschap en aile activa en passiva toe te bedelen aan de enige aandeelhouder. Zij verklaart dat de vennootschap geen passief meer bezit, zoals blijkt uit de lijst van actief en passief de dato éénendertig augustus tweeduizend veertien. Mochten er in de toekomst nog activa zijn die ten goede zouden komen aan de vennootschap, zullen deze toekomen aan mevrouw VANDERVEKEN Ann voornoemd.

ZESDE BESLISSING  Kwijting  Sluiting van de vereffening

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de zaakvoerder eveneens kwijting te geven voor de door hem uitgevoerde taak.

Gezien er niets meer te verdelen is besluit de algemene vergadering tot definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat de burgerlijke , vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter ' Roger Martens, anesthesist", definitief heeft opgehouden te bestaan

ZEVENDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden  Volmacht formaliteiten

De algemene vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard en neergelegd gedurende de door de wet verplichte termijn van vijf (5) jaar in de voormelde woonplaats van mevrouw VANDERVEKEN Ann of in haar nieuwe woonplaats mocht zij deze binnen deze termijn wijzigen.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of aandeelhouders die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Jan Vanderveren te Leuven, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

STEMMING

Afzonderlijk ter stemming voorgelegd, besliste de algemene vergadering in deze met eenparigheid van stemmen,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte proces-verbaal, bijzonder verslag van de zaakvoerder, staat van activa en passiva de dato 31 augustus 2014 en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.09.2012 12602-0271-012
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 22.08.2011 11423-0399-012
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.09.2010 10559-0265-012
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 24.08.2009 09619-0099-011
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 26.08.2008 08644-0053-011
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.08.2007 07712-0307-010
24/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 23.08.2006 06657-3502-010

Coordonnées
DOKTER ROGER MARTENS, ANESTHESIST

Adresse
Zetel: 1861 Meise (Wolvertem), Neromstraat 38.

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande