DOKTER SARA ULENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SARA ULENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.219.533

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 18.07.2013 13318-0483-011
02/12/2011
ÿþMad 2.1

L1=12,9;5 c ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei

Staatsbla

Belgisch l! 8

aan het

" 11181692

G

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande'

te Leuven, de 2 2 MUS. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : $ 4 A ,Z À% S

Benaming

(voluit) : Dokter Sara Ulens

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Wieringstraat 8 bus 301

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Thomas Boes, geassocieerd notaris te Heverlee, van 3 november 2011, geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Leuven, 2de kantoor der registratie op 14 november 2011, boek 1364 blad 70 vak 3. Ontvangen vijfentwintig euro. De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G., dat Mevrouw ULENS Sara Maria Tonia, ongehuwd, geboren te Gent op negenentwintig januari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 3000 Leuven, Wieringstraat 8 bus 301 een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Zij draagt de benaming : Dokter Sara Ulens

3. Zij is van onbepaalde duur.

4. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde ais plastisch chirurg door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De geneesheer-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteiten in te brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap, zoals aile uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven door de vennootschap zullen worden vereffend. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met ander geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

5. Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, verdeeld in 186 gelijke aandelen die elk 11186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Fortis Bank te Linter, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 27 oktober 2011 afgeleverd bankattest.

Het kapitaal is volledig volstort.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder

de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar,

voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder

afzonderlijk.

7 De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 17 uur.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

9 Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als

volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Bijlagen bij-het leelgisch- Staatsblad = 02/12/20fi1- Anffexes c~ü Manieur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10. De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

Der vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, hot kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

De algemene; vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone me.'" -verheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar gaat in bij de neerlegging van een expeditie dezer op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van juni 2013, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld veár de ondertekening van de oprichtingsakte.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur: Mevrouw Sara Ulens, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Er wordt volmacht gegeven aan Accountancy Noeth-Ringoot NV, met zetel te Mechelen, De Regenboog 11, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thomas Boes

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 30.08.2016 16510-0401-016

Coordonnées
DOKTER SARA ULENS

Adresse
WIERINGSTRAAT 8, BUS 301 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande