DOKTER SORAYA HADJ SAHRAOUI - RADIOLOGE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER SORAYA HADJ SAHRAOUI - RADIOLOGE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.897.434

Publication

16/01/2013
ÿþMM 4Yoid 11.1

it t0.i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11

*13009595*

.D 4 JAN. 2013

eatISSEI.

Griffie

Ondernemingsar : Benaming 5oF3711 431/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : Dokter Soraya HADJ SAHRAOUI - Radiologe (verkort) :

Rechtsvorm : burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Onze-Lieve Vrouw-Lombeek, Daalbeekstraat 56 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 28 december 2012, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1. Identiteit van de oprichter: Mevrouw HADJ SAHRAOUI Soraya, geboren te El Eulma (Al-gerije) op 29 mei 1962, (met identiteitskaartnummer 590-8014023-06 en rijksregisternummer 62.05.29-558.06), echtgenote van de heer DE CROP Pieter Martha Jerôme, geboren te Eeklo op 22 januari 1975, wonende te 1760 Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Daalbeekstraat 56, gehuwd onder het beheer der wettelijke gemeenschap bij afwezigheid van een huwelijks'con-'tract, welk stelsel volgens haar verklaring tot op heden niet werd gewijzigd.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap is als burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aan-sprakelijkheid opgericht onder de naam " Dokter Soraya HADJ SAHRAOUI Radiologe"'.

3. Doei: De vennootschap heeft tot doel :

-Het uitoefenen van de geneeskunde in de meest ruime betekenis als radiologe, dit door de geneesheer-

vennoten, rekening houdend met de medische plichtenleer.

Dit omvat

.het inrichten van algemene diensten en een medisch se-cre-'tariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn

voor de uitoefening van voormelde activiteit;

" Het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten,

" Het aanleggen van reserves om de nodige medische appa-ratuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen.

" de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief onroerende goederen, kortom van een volledige materiële in-'frastructuur, dm deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten;

.het crëeren van de mogelijkheden om de geneesheer-ven-noten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande prak-i-dijkuitoefening mogelijk te maken;

«het verschaffen van alle mogelijke en nodige middelen tot uitoefening van een optimale geneeskunde;

De vennootschap mag geen commerciële uitbating van de geneeskunde beoefenen, noch enige vorm van rechtstreekse of onrechtstreekse collusie, dichotomie of surconsommatie.

De geneeskunde wordt uitgeoefend in naam en voor rekening vande vennootschap. De honoraria worden geheven en geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de genees-heer-vennoten worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

Elke geneesheer-vennoot oefent zijn beroep uit in alle onafhankelijkheid, met toepassing van alle wettelijke en deontologische regels en bepalingen daarin begrepen het medisch beroepsgeheim, de vrijheid van diagnose en therapie.

De beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap heeft eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel en onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat deze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding wordt gegeven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook en daarenboven met dien verstande dat beslissingen in verband met het inves-'teringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-' behoUâen

aan het Belgisch Staatsblad

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de. inrichting en -uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks -ofobrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende- goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en

onroerende goederen. _ - -

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen ën beheren vaneen roerend vermcgen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali-'sa-'tienondernemingen.

4, Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1760 Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Daalbeekstraat



56.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge 5, Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het neerleggen van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

6, Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN-DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen zon-'der nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort door inbreng in speciën

7. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen uit de vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Ais de vennootschap slechts één vennoot telt, za! de enige vennoot benoemd worden voor de volledige duur van de vennootschap. Als de vennootschap meerdere vennoten telt, zal het mandaat van de zaakvoerder(s) beperkt worden tot maximum zes jaar, eventueel hernieuwbaar,

Bevoegdheid der zaakvoerders. ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de ven-nootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor vol-gens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet, De zaakvoerder kan, voor één of meer niet-medische handelingen, zijn bevoegdheid overdragen aan een derde prsoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht, De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat. Voor alle zaken die betrekking hebben op de beoefening van de genees-'kunde, kan de zaakvoerder zijn bevoegdheden enkel en alleen overdragen aan een geneesheer.

8, Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neer-legging van onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013,

9. Jaarvergadering:De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op tweede zaterdag van juni van elk jaar om 10 uur.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van juni 2014.

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves - Winstverdeling: De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

OVERGANGSMAATREGELEN:

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Zij benoemt tot zaakvoerder onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid - dokter Soraya Hadj Sahraoui, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden. Zij wordt benoemd voor de duur van haar medische beroepsactiviteit binnen de vennootschap en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift oprichtingsakte;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0297-009

Coordonnées
DOKTER SORAYA HADJ SAHRAOUI - RADIOLOGE

Adresse
DAALBEEKSTRAAT 56 1760 O.L.V.-LOMBEEK

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande