DOKTER TOM PEETERS, ORTHOPEDIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER TOM PEETERS, ORTHOPEDIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.828.194

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.04.2013, NGL 19.06.2013 13205-0504-009
26/07/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr:83-*

Benaming T ~C

(voluit) : Dokter Tom Peeters, Orthopedie

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bunderstraat 45, 1745 Opwijk

Onderwem akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 6 juli 2011, nog te registreren, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Tom Peeters, Orthopedie" werd opgericht als volgt:

1) Enige vennoot: De heer PEETERS Tom Joris Arlette, arts-specialist, wonende te 1745 Opwijk, Bunderstraat 45.

2) Zetel: gevestigd te 1745 Opwijk, Bunderstraat 45.

3) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf het ogenblik dat zij de rechtspersoonlijkheid verwerft.

4) Doel: De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van een diverse artsenpraktijk met specialisatie orthopedie door de geneesheer-vennoot of door geneesheren in het algemeen die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde, met dien verstande dat de volledige of een gedeelte van de medische praktijk in gemeenschap wordt gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een normale vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshanclefingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. In het algemeen mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doet nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere genees-heren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg tegenover deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient tevens verzekerd te zijn.

5) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, alle onderschreven in geld. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 186.

De enige oprichter tekent in op alle aandelen, onderschrijft elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstort elk van deze aandelen ten belope van twee/derden, zodat hij nog een bedrag van 6.200,00 euro dient te volstorten.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer BE63 7310 1864 6708 bij KBC Bank.

6) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die elk vennoot dienen te zijn. Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering besluitend met een gewone meerderheid. Het mandaat van de zaakvoerder is steeds van bepaalde duur met name voor de duur van diens medische activiteiten. Herbenoeming van de zaakvoerder is steeds mogelijk.

Griffie

13 JUit,

BR, pt" -.~~" b t~9'

11111*11!11.11111111111,11111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

y1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

7) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de tweede vrijdag van de maand april om zestien uur (16.00 uur). Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

8) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

9) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

10) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

11) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor een duur van diens medische . activiteiten te rekenen vanaf het verwerven van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap: de heer Tom Peeters, voornoemd. Zijn mandaat wordt niet bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

12) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede vrijdag van de maand april tweeduizend dertien om zestien uur..

13) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder de aankoop van een autovoertuig door voornoemde heer Tom Peeters in naam van de vennootschap in oprichting.

14) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: De oprichter verleent elke machtiging aan de heer Ben De Clercq, wonende te 1745 Opwijk, Hoppeveld 30 en aan aile door hem aangestelde personen, met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al dan niet onderhands, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar aile formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 6 juli 2011

-een bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.04.2015, NGL 20.10.2015 15653-0038-009

Coordonnées
DOKTER TOM PEETERS, ORTHOPEDIE

Adresse
BUNDERSTRAAT 45 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande