DOKTER VAN DER HORST ROBRECHT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER VAN DER HORST ROBRECHT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.896.836

Publication

18/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verhort)

çv

Rechtsvorm PVBA

Zetel : FAZANTENLAAN 4 -1560 HOEILAART

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING VENNOOTSCHAP

Op vrijdag, 4 mei 2012, werd een buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Op deze vergadering werden volgende beslissingen genomen:

1. De vereffenaar, Dhr. Van der Horst Robrecht, heeft een verslag opgesteld over de vereffening van de vennootschap. Hieruit blijkt dat alle activa en passiva van de vennootschap gerealiseerd zijn en dat alle passiva van de vennootschap betaald zijn. De afrekening van de vereffening werd goedgekeurd.

2. De vereffenaar, Dhr. Van der Horst Robrecht, werd ontheven van zijn mandaat van vereffenaar en er wordt hem volledige kwijting verleend.

3. De algemene vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de BVBA Dokter Van der Horst Robrecht definitief opgehouden heeft te bestaan.

4. De algemene vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en bescheiden voor tenminste 5 jaar worden bewaard door Van der Horst Robrecht, vereffenaar, op zijn woonplaats, Masjerangplein 6 6218 EJ Maastricht.

5. De vergadering stelt vast dat er geen enkele bezoldiging is toegekend aan de vereffenaar, Dhr Van der Horst Robrecht, vanaf het moment van aanstelling tot het moment van definitieve vereffening.

6. De algemene vergadering meldt expliciet dat er geen sommen en waarden zijn die zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan vennoten en waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren. Er zullen dus geen sommen gestort worden in de deposito- en consignatiekas omdat alle activa gerealiseerd en alle passiva aangezuiverd zijn.

Alle beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

De vereffenaar,

Van der Horst Robrecht

Op de laatste biz van Luik B vei,nelden Recto Naam en hoedanigheid e .:':=.h amenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersour, tri art'ien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naarn en handtekening

V bah aa Be Sta _

1111 11 111\ U11111 1\H1t1 111

*iaio~aaa"



Ondernerningsnr 0821.896.836

Benaming

(volut) DOKTER VAN DER HORST ROBRECHT

eusse

Griffie t 7 JUIN 2017



06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 02.12.2011, NGL 01.02.2012 12024-0097-009
19/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1811111111111111111

*11189492*

`}1iv

a 7 DEC. 2D111

Griffie

- r-

! ~ Ondernemingsnr : 0821.896.836

Benaming :

(voluit): DOKTER VAN DER HORST ROBRECHT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Fazantenlaan 4

Onderwerp akte: ONTBINDING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op acht november tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte I aansprakelijkheid vennootschap "DOKTER VAN DER HORST ROBRECHT", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt! door de bedrijfsrevisor, beide verslagen overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend en elf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschift van te hebben ontvangen.

Tweede besluit  Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden.

Derde besluit  Kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de enige zaakvoerder, de heer VAN DER HORST Robrecht, voornoemd, van rechtswege ontslagnemend is.

Vierde besluit  Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar de heer VAN DER HORST Robrecht, geboren te Pasadena (Verenigde Staten van Amerika) op vijf januari negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 6218 EJ Maastricht (Nederland), Masjerangplein 6, voornoemd, hier aanwezig en verklarende deze aanstelling te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Vijfde besluit  machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

- De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende

van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van ! vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande) ke beslissing van deaigemene ;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg ~ -

vergadering nodig is. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken'; van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste s vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten ! overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient 1 deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa, onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zesde besluit  statutenwiizigiingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te 'I passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van het eerste lid van artikel 1 door volgende tekst: "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van leen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DOKTER VAN DER HORST ROBRECHT in vereffening"."

- vervanging van de tekst van zowel artikel 2 en artikel 3 door volgende tekst:

"De vennootschap bestaat sedert haar ontbinding enkel nog voor haar vereffening."

- vervanging van de tekst van zowel artikel 17 en 19 van de statuten door de volgende tekst "De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- aanvulling van artikel 36 van de statuten door de volgende tekst

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van I zijn machten overdragen aan een of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt." VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- staat actief en passief/verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor

V,00r-

" ehouden e/' aan het i  Bés

Staatsblad

i i

27/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 03.12.2010, NGL 22.12.2010 10641-0348-008

Coordonnées
DOKTER VAN DER HORST ROBRECHT

Adresse
FAZANTENLAAN 4 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande